Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 18 sep 2013, 22:41

PIKE je napisao/la:E jbm ti hljeb i penal, pa od 6 golova koje smo primili 4 su poslije penala.
Primjera radi protiv Uniteda prošle godine nije sviran niti jedan penal za čitavu sezonu.
Jbm te živote. :mrgreen:

Nevjerovatno, sviju mi da nije takvih gluposti nebi meca zijanili, jedan penal moze dovesti do pada igre, koncentracije pa cak i gubitka meca u 2-3 minuta.

Veceras nismo ni 30% pokazali onoga sto znamo, pomalo sretna lopta dobrog suta Walcotta je usla u gol, Ramiz kao i obicno u zadnje vrijeme ubija nogom.

Imamo dobru ekipu, fali Santi, ali veceras nismo igrali ponavljam opet uopste kako znamo ni blizu onoga i opet smo lagano dobili, lagano da ubijemo Stoku i po nova 3 boda :)

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 18 sep 2013, 22:42

e guneri svaka vam cast ,ipak ste donjeli kakvu takvu lovu na kladari.dabogda vas bog nagradio pa osvojili ove sezone EPL.
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 18 sep 2013, 22:43

Kako je krenulo, od sad na kladari igram penale na našim tekmama. :mrgreen: :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 sep 2013, 22:43

AggerYNWA je napisao/la:e guneri svaka vam cast ,ipak ste donjeli kakvu takvu lovu na kladari.dabogda vas bog nagradio pa osvojili ove sezone EPL.

slika

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 sep 2013, 22:44

ništa ovaj marsej nije pokazao stvarno, kad su vidjeli da ne mogu prići golu neki šutevi odakle se stigne, vježba za voju koji je fantastičan.
Sramota je da igrači arsenala gotovo nisu ni trčali a gibs i ozil su mogli dat po još 1.

Jeste vijdeli pas ozila petom za gibsa? :mrgreen:

@Vedo u pravu si stvarno. iritantno je postalo i još iritantnije je da se o svakom penalu itekako može diskutovat ;)
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 18 sep 2013, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 sep 2013, 22:45

MOzemo biti zadovoljni rezultatom, igra je bila prosjecna ali rutinski smo igrali na rezultat tako da ne treba previse kritikovati. Bez obzira na gol, panj Walnut je najveci kloc u ekipi kad nema Artete ali eto ima srece a samim time i mi imamo pa mu je onaj igrac u petercu nabacio na volej sto naravno ne obara cinjenicu da je to kloc.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 sep 2013, 22:47

nedim1993 je napisao/la:ništa ovaj marsej nije pokazao stvarno, kad su vidjeli da ne mogu prići golu neki šutevi odakle se stigne, vježba za voju koji je fantastičan.
Sramota je da igrači arsenala gotovo nisu ni trčali a gibs i ozil su mogli dat po još 1.

Aha, al to je fazon sto niko nije igrao na svom nivou osim mozda Jacka ( nije bio na max ali je bio dobar )

Uostalom, dobro je proslo, mogli smo go primiti da nije bilo Gibbsa, ali opet bi dobili jer bi se u petu brzinu prebacilo da se dobije mec.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 sep 2013, 22:49

AA23 je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:ništa ovaj marsej nije pokazao stvarno, kad su vidjeli da ne mogu prići golu neki šutevi odakle se stigne, vježba za voju koji je fantastičan.

Aha, al to je fazon sto niko nije igrao na svom nivou osim mozda Jacka ( nije bio na max ali je bio dobar )

Uostalom, dobro je proslo, mogli smo go primiti da nije bilo Gibbsa, ali opet bi dobili jer bi se u petu brzinu prebacilo da se dobije mec.
znam al mislim da se ovo htjelo. nit smo dobri sa povredama nit imamo lagan raspored, a i gostujuća je utakmica.

Sve u svemu vidjećemo protiv Stokea na čemu smo. Ako budu ponovili mrtvu igru onda je pad forme
Vođa zna.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 18 sep 2013, 22:50

Kakav je bio Özil nisam gledao tekmu :?:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 sep 2013, 22:50

Stvarno, ali stvarno ne znam šta je kvotadžijama. Prvo protiv Fenera, a evo i sada protiv Marseillea. 8-) Poklon kvota na Arsenal. Kad neko zna igrati ovakve utakmice - zna. Nema se tu šta više reći. Istina, nije Arsenal briljirao (Marseille je imao nekoliko solidnih šansi), ali ovo je dobio na mišiće i iskustvo.

Ramsey iz utakmice u utakmicu zabija. :mrgreen: Čovjek k'o Fabregas onomad. :mrgreen: Stvarno momak ima nevjerovatan radijus kretanja. Zna zayebati u mnogim situacijama, ali niko mu ne može prigovoriti na kretanje, zalaganje i trku. Samo da nastavi ovako. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 18 sep 2013, 22:51

@Vedo u pravu si stvarno. iritantno je postalo i još iritantnije je da se o svakom penalu itekako može diskutovat ;)
Naši su igrali koliko je trebalo, i to se isplatilo. Sada koliko-toliko odmorni dočekujemo Stoke i vjerujem da će igra da bude dosta ozbiljnija nego večeras. Ozilov debi na Emiratesu, napokon. 8-)
Ja već jedva čekam nedjelju.. :mrgreen:

Ma ne znam, nekako pacerski pravimo ove penale, ali eto šta je tu je, i to je sastavni dio igre, al' hajd možda je bolje da se sad ispucaju sa pravljenjem penala, kasnije će to doći na svoje. :)
Kakav je bio Özil nisam gledao tekmu :?:
Solidan, utopio se u ostatak ekipe.
Po meni večeras najbolji Wilshere i Ramsey.
Zna zayebati u mnogim situacijama, ali niko mu ne može prigovoriti na kretanje, zalaganje i trku. Samo da nastavi ovako. 8-)
Misliš, znao* je zayebat'. :mrgreen:
Zadnja izmjena: PIKE, dana/u 18 sep 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 sep 2013, 22:51

A nisu se ni trudili da igraju na svom nivou. Najjasnije se vidjelo kada su dali onaj prvi gol. Nisu se trudili da potrce uopste. Cuvaju se ljudi, ne zele povrede... Sezona je duga! :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 18 sep 2013, 22:59

Ne bi bio sretniji niko od mene da sljedeću tekmu Ramsey otrese Shawcrossa i zabije go Stokeu i na kraju mu se u facu unese :mrgreen:
: #Arsenal's last 18 matches.

WWWWWDWDWWWLWWWWWW.
A Arsenal u krizi, navodno.. kolika se frka digla nakon Ville..
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 18 sep 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 sep 2013, 22:59

a vedo razočara ti mene, ja konto u subotu utakmica :( . ma možda je i bolje. dan više odmora nikako ne može biti loša stvar.

pobjeda , nema povreda, bez umora. desetka 8-)
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 sep 2013, 23:00

Najjace je kad oni preinteligentni fanovi Reala pricaju suplju kako Ozil ne trci a gledam sad lik na cijeloj utakmici treci po pretrcanim kilometrima...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 sep 2013, 23:04

Pa jel dosta vise penala? :twisted:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 sep 2013, 23:05

frankqqqqq je napisao/la:Ne bi bio sretniji niko od mene da sljedeću tekmu Ramsey otrese Shawcrossa i zabije go Stokeu i na kraju mu se u facu unese :mrgreen:
: #Arsenal's last 18 matches.

WWWWWDWDWWWLWWWWWW.
A Arsenal u krizi, navodno.. kolika se frka digla nakon Ville..
10 gostujucih pobijeda u nizu!!!!

[youtube][/youtube]

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 sep 2013, 23:06

AllGunsBlazing je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Rutinski, s pola snage. Vrijeme radi za Arsenal, vraćaju se jako bitni igrači s kojima će klupa bit šira, a samim tim i igra kvalitetnija. Ako mi neko može reći protiv koga igra Arsenal iduce kolo?
Napoli, pa Borussija, obje utakmice kod kuce.
Hvala. Onda ce po tome Vajdenfeler igrat tekmu na Emiratima ako je samo jedna tekma pauze. Kako god, odlican pocetak LP, sad rutinski nastavit do 1. mjesta.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 18 sep 2013, 23:07

Greivis je napisao/la:Pa jel dosta vise penala? :twisted:
Nije. :mrgreen:
nedim1993 je napisao/la:a vedo razočara ti mene, ja konto u subotu utakmica :( . ma možda je i bolje. dan više odmora nikako ne može biti loša stvar.

pobjeda , nema povreda, bez umora. desetka 8-)
Ma odlično je sve prošlo, Cazorla se vraća, napokon ćemo igrati sa krilima, samo ne znam ko će preseliti na klupu, pretpostavljam Jack iako je večeras po meni bio najbolji, ali eto, neko mora ispaštat a ne vjerujem da će to biti ni Flamini ni Ramsey.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 sep 2013, 23:09

protiv ville smo samo AGB i ja branili arsenal :mrgreen:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.