calcio je napisao/la:Imas tu nekoliko povrijedjenih igraca, nekoliko povratnika (Zec, Sehic, Stilic) uz to je Zec bez kluba, Vrancic bez papira (njega ce i Susic zvati kada zavrsi papire). Znaci osovina bi bila maltene ista, na klupi nekoliko promjena i to je to. Ispali Vrsajevic, Prcic, Susic, upali Martic, Stilic, Mahmutovic... Marginalni igraci. Stilic jedini ima potencijala za prvih 11 na duge staze i njega bih i ja volio viditi opet u reprezentaciji. I da predje vise u neku jaku ligu.
Možda bi kod mene imao mjesta TSS, ali na klupi, ne smatram ga još uvijek za prvih 11, ali svakako da ima potencijala
Ne pišem ja samo za prvih 11. Ovi koji bi upali smatram da bi bili bolje rješenje od navedenih. Martić pogotovo. Marginalni ili ne, ali ako za, lupam, 70 minuta, Džeko ili Ibišević ne naprave ama baš ništa, možda upravo taj 3. klasični napadač uspije nešto napraviti. Mahmutović, Hadžić, Zec i Đurić ne mogu trenutno ni u istu rečenicu sa Vedom, a kamoli sa Džeksonom, a i sumnjam da će ikada moći. Ali svako od njih ima svoje vrline i prednosti u odnosu na ove ostale i mogu ponuditi nešto drugačije u toku utakmice.
Što se tiče Štilića, definitivno treba da bude na spisku, i to je mišljenje većine ovdje, tako da nema potrebe ništa pisati o tome.