Safet Sušić - Pape

edoo3
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la edoo3 » 03 nov 2014, 22:22

Ziko je napisao/la:Golema Papetova izjava da bez Mujdže ne može zamisliti početnu jedanaestoricu ,riknu Pape i još jednom ostade živ a ne tako davno se busao izjavom da ko nema kluba i ko ne igra ne može biti pozvan...... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :tralala: :tralala: :tralala:
adisice je napisao/la:Pape ništa ne radi ni za šta on nije zaslužan pa jbm ti nezahvalan narod :roll:

Govorio je do skora i da ne moze prvih jedanaest zamisliti bez medunjanina pa ga hladno zamjeni Tinom.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 nov 2014, 22:22

Ziko je napisao/la:Golema Papetova izjava da bez Mujdže ne može zamisliti početnu jedanaestoricu ,riknu Pape i još jednom ostade živ a ne tako davno se busao izjavom da ko nema kluba i ko ne igra ne može biti pozvan...... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :tralala: :tralala: :tralala:
Ama ljudi moji Pape ne zna sta je rekao prije 90 sekundi da zna sta je govorio prije mjesec dana. Ocekujete previse fakat. :twisted: :twisted: Safete, daleko ti lijepa kuca od repke bila. :salut: :salut:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 03 nov 2014, 22:25

Živim za dan kada Pape ode pa da dođe stručnjak koji će svake kvalifikacije proći bez izgubljene vidim ima kandidata na forumu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 nov 2014, 22:26

Ako cemo vec gadjati cinjenice, Safet je dobio koliko puta vecu platu 10-tak,a rezultati su sa preko 50% bodova u prva dva ciklusa, na 22% na startu treceg.
Nema sta, covjek bolje radi za male pare, veliki ugovori mu definitivno ne leze, nabijaju mu pritisak pa se cini kao da je zalutao u selektorsku fotelju.
Ako pogledamo ovo sto je jurisnik juventisimo postavio, vidimo da je Safa sa ovim rezultatom samo ispred Dzemaludina Musovica koji je otjerao Fuku Muzurovica da bi preuzeo fotelju.
Dakle od vodeceg u drugom ciklusu do dna, valjda to tako treba.
Ako nista ima para za srnecih ledja, a moze i koka kolu da kupi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 nov 2014, 22:29

adriano_leite je napisao/la:
Svaki normalan insan zna da smo bar za 30% slabiji kada ne igra Mujdza, svi mi to znamo, ali kad to Pape kaze, on je budala, on je levat...
Student generalizujes stvari, prelistaj malo Mujdzinu temu pa pogledaj bojovnike koji su Mensu trpali na klupu a Avdibega u prvih 11, cak se i Avdijica nafuro da ce cuvati Bejlija. :urnebes: :urnebes:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 nov 2014, 22:33

Sta??? Papeta placaju za ovo sto radi??? Ljudi moji,cudne drzave. :shock: :crazy:
Prvi puta cujem za ovu informaciju,hvala sto ste to podijelili sa nama...uskoro,izlazi strip o parama...jer ste to VI trazili... :D :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2014, 22:34

@crnagorsport na ...izvjestaju :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 03 nov 2014, 22:40

adriano_leite je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Svaki normalan insan zna da smo bar za 30% slabiji kada ne igra Mujdza, svi mi to znamo, ali kad to Pape kaze, on je budala, on je levat...
Student generalizujes stvari, prelistaj malo Mujdzinu temu pa pogledaj bojovnike koji su Mensu trpali na klupu a Avdibega u prvih 11, cak se i Avdijica nafuro da ce cuvati Bejlija. :urnebes: :urnebes:
A sta mislis da se malo skines sa studentove qite? Ne mogu te vise izdrzati, dosadio si. **** lagano...
Jadno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

akano10
Kontakt:

Post Postao/la akano10 » 03 nov 2014, 23:01

Zar je teško priznati, da, pogriješio je, i dalje griješi, ali ne, tobože, igrači su krivi. Kriv je Džeko (naš najbolji strijelac, igrač, ambasador) Begović (najveći gospodin i ministar odbrane) Spahić (kapiten lavljeg srca i bosanskog mentaliteta) Misimović (naš maestro) Pjanić (mali princ) itd itd. Ko je sljedeći na redu.....Bičakčić, Kolašinac, Lulić, Salihović, Ibišević.... Svi su krivi i svi griješe samo ne Safet. Da, svaki od ovih nabrojani je imao po grešku, dvije, tri, i imat će ih još, jer ko igra ili ti radi, taj i griješi i uči na greškama, samo Sušić ne griješi, ili neće da prizna, zato i ne može bolje.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 nov 2014, 23:31

adriano_leite je napisao/la: Svaki normalan insan zna da smo bar za 30% slabiji kada ne igra Mujdza, svi mi to znamo, ali kad to Pape kaze, on je budala, on je levat...
Zato mu je igrao Avdija umjesto spremnog Mujdze protiv Kipra. A Mujdza protiv Liechtensteina sa kombinovanim timom :clap: Pogledaj malo golove Kipra po cijoj strani su pali i zamisli da je tu igrao Mujdza vjerovatno nebi primili ni jednog ni drugog.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 nov 2014, 00:00

calcio je napisao/la:Imas tu nekoliko povrijedjenih igraca, nekoliko povratnika (Zec, Sehic, Stilic) uz to je Zec bez kluba, Vrancic bez papira (njega ce i Susic zvati kada zavrsi papire). Znaci osovina bi bila maltene ista, na klupi nekoliko promjena i to je to. Ispali Vrsajevic, Prcic, Susic, upali Martic, Stilic, Mahmutovic... Marginalni igraci. Stilic jedini ima potencijala za prvih 11 na duge staze i njega bih i ja volio viditi opet u reprezentaciji. I da predje vise u neku jaku ligu.
Možda bi kod mene imao mjesta TSS, ali na klupi, ne smatram ga još uvijek za prvih 11, ali svakako da ima potencijala :D
Ne pišem ja samo za prvih 11. Ovi koji bi upali smatram da bi bili bolje rješenje od navedenih. Martić pogotovo. Marginalni ili ne, ali ako za, lupam, 70 minuta, Džeko ili Ibišević ne naprave ama baš ništa, možda upravo taj 3. klasični napadač uspije nešto napraviti. Mahmutović, Hadžić, Zec i Đurić ne mogu trenutno ni u istu rečenicu sa Vedom, a kamoli sa Džeksonom, a i sumnjam da će ikada moći. Ali svako od njih ima svoje vrline i prednosti u odnosu na ove ostale i mogu ponuditi nešto drugačije u toku utakmice.
Što se tiče Štilića, definitivno treba da bude na spisku, i to je mišljenje većine ovdje, tako da nema potrebe ništa pisati o tome.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2014, 00:30

Zna Murinjo šta radi, ne brinite.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 04 nov 2014, 00:31

Ovaj LULIĆ kad igra za Lazio superstar,kod Papeta odmah baguje :rol: 2 asistencije :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 nov 2014, 00:37

Ja se samo iskreno nadam da su pojedini iz inata ovakvi kakvi jesu, jer ako nisi bas mi ih je zao. Vama treba strucna pomoc ako mislite to sto pisete.
Celik!3,2,2.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2014, 03:04

Juventusovac, brzo ce se preci na sljedecu stranicu, a na ovoj nemas napisanog eseja, nece bit plata, ajd nesto nabrzinu.

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 04 nov 2014, 03:12

akano10 je napisao/la:Zar je teško priznati, da, pogriješio je, i dalje griješi, ali ne, tobože, igrači su krivi. Kriv je Džeko (naš najbolji strijelac, igrač, ambasador) Begović (najveći gospodin i ministar odbrane) Spahić (kapiten lavljeg srca i bosanskog mentaliteta) Misimović (naš maestro) Pjanić (mali princ) itd itd. Ko je sljedeći na redu.....Bičakčić, Kolašinac, Lulić, Salihović, Ibišević.... Svi su krivi i svi griješe samo ne Safet. Da, svaki od ovih nabrojani je imao po grešku, dvije, tri, i imat će ih još, jer ko igra ili ti radi, taj i griješi i uči na greškama, samo Sušić ne griješi, ili neće da prizna, zato i ne može bolje.
:kafa:

Sveta krava PAPE PUSIC :kafa:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 nov 2014, 07:28

Ajax je napisao/la:
Zato mu je igrao Avdija umjesto spremnog Mujdze protiv Kipra. A Mujdza protiv Liechtensteina sa kombinovanim timom :clap: Pogledaj malo golove Kipra po cijoj strani su pali i zamisli da je tu igrao Mujdza vjerovatno nebi primili ni jednog ni drugog.
Mujdza nije na 100% od onog duela sa Maloudom. Tada je poceo da se povredjuje, jer ga je camuga naceo. Sto se tice tada Avdije na desnom beku, vjerovatno je Safet mislio sacuvati Mujdzu, a da Avdija igra, jer je pomislio da postoje lagane utakmice, ali eto Kipar pokaza da ne postoje. Uostalom, sta imam gledati golove ako sam napisao da smo 30% slabiji kad nema Mujdze? Nema potrebe da me uvjeravas da smo s Mujdzom bolji jer ako procitas post, to je u biti to sto sam rekao, s Mujdzom smo bolji :D .
Izgleda to postala profesionalna deformacija, pa i ne citas ko je sta napisao, ali bitno je nekoga ubjedjivati u nesto :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 nov 2014, 07:33

Ma Susic je primitivni glupan i slab karakter koji nije sposoban da prosperise ili da se dalje razvije, ostaje vjecni majmun. Naravno nasao je jednu sredinu u kojoj cak takav jedan covjek njegovog kalibra moze da zaradjuje novac i da radi sta hoce. A bogami nasao i je i sljedbenike kojima on predstavlja avatar inteligencije. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 nov 2014, 08:26

Principatus je napisao/la:Naravno nasao je jednu sredinu u kojoj cak takav jedan covjek njegovog kalibra moze da zaradjuje novac i da radi sta hoce. A bogami nasao i je i sljedbenike kojima on predstavlja avatar inteligencije.
+ zabavljanje raje.
Zar to sve nisu kvalitetni životni ciljevi? :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 09:12

adriano_leite je napisao/la: Mujdza nije na 100% od onog duela sa Maloudom. Tada je poceo da se povredjuje, jer ga je camuga naceo. Sto se tice tada Avdije na desnom beku, vjerovatno je Safet mislio sacuvati Mujdzu, a da Avdija igra, jer je pomislio da postoje lagane utakmice, ali eto Kipar pokaza da ne postoje. Uostalom, sta imam gledati golove ako sam napisao da smo 30% slabiji kad nema Mujdze?
Tacno je da nije vise isti igrac ali i takav je dokazao protiv Walesa i Belgije da je bio jedan od nasih najboljih igraca. Znaci to je bila pogreska selektora i time veca jer smo primili gol/ove bas po toj strani koju je Mujdza opet odlicno odradio kasnije i protiv Walesa i Belgije gdje nismo primili jedan gol po njegovoj strani. Citirao sam te zato jer u vecini slucajeva branis selektora a ovo je jasan primjer njegove velike pogreske samo zato. Da vidis da je osoba koju branis napravila veliku gresku u procjeni oko tog konkretno igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 nov 2014, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 7 gostiju.