FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 12 feb 2011, 00:02

Dejan, BL je napisao/la:Eto vidim da ste malo došli sebi drago mi je, tenzije su opale... Rekoh ja vama kad god je neka frka Cibalija dođe u goste onda date 3-4 i srce na mjestu već ide priča kako će se igrati LŠ i slično. Doduše ovaj put ne bi 3-4 al važna je pobjeda, daj šta daš
cuj ovog, vi kedijem idete na pripreme :D imali vas 11 ukljucujuci i strucni stab
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 12 feb 2011, 00:05

nick je napisao/la:kao sto rekoh, ti nadji ko je bio bolji poslije rata... nisi mi jasan, sta je po tebi uspijeh, uzimas za primjer neke celzije,ko je tu nerealan...
Uzmi sve što sam napisao i vidi na šta ukazujem, jednim pojmom van konteksta, poput Čelzija, tjeraš ljude na čitanje unazad, kome se da i pročitaće, ali je smor. Ukratko taj dio se odnosi na pristup i ozbiljnost u klubu koji ima navijače +40 koji prepoznaju da jedan klub ima viziju, mada rijetko dolazi do titula, klub koji ne počiva na jednom čovjkeku čijim odlaskom sve propada, a čija tribina se svakih 5-6 godina iz korijena mijenja jer se ljudi zasite šuplje i tapkanja u mjestu, marketing, ugovori, aktivnosti van zelenog terena. Ako i narednih 15 godina mislimo raditi ovako, "velika četvorka" će biti još dalje. Amar je poslije rata najbolji i najuspješniji trener Željezničara, i to ne sporim. I vrlo sam realan.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 feb 2011, 00:18

Krvotok je napisao/la: Uzmi sve što sam napisao i vidi na šta ukazujem, jednim pojmom van konteksta, poput Čelzija, tjeraš ljude na čitanje unazad, kome se da i pročitaće, ali je smor. Ukratko taj dio se odnosi na pristup i ozbiljnost u klubu koji ima navijače +40 koji prepoznaju da jedan klub ima viziju, mada rijetko dolazi do titula, klub koji ne počiva na jednom čovjkeku čijim odlaskom sve propada, a čija tribina se svakih 5-6 godina iz korijena mijenja jer se ljudi zasite šuplje i tapkanja u mjestu, marketing, ugovori, aktivnosti van zelenog terena. Ako i narednih 15 godina mislimo raditi ovako, "velika četvorka" će biti još dalje. Amar je poslije rata najbolji i najuspješniji trener Željezničara, i to ne sporim. I vrlo sam realan.
Sinoć sam napisao po hiljaditi put, večeras po 1001.. Amar je najjača karika u klubu i nema niko prava da mu šta zamjera. U Euro-takmičenje ćemo ići sto posto tako da od te metle nama ništa, a i da bude prvo treba pomesti ljude s nekih drugih funkcija u klubu. Europa je cilj i toliko smo objektivno kvalitetni, dalje u EL ili LP možemo proći samo uz ludu sreću u žrijebu, kao i ostali klubovi iz ove lige i tu ni Murinjo ne bi mogao ništa. Za velike domete ćemo biti spremni za 3-4 godine, ali pod uslovom da se mnogo toga promjeni u klubu, a Amar ostane.

I ja sam za kritike, ali ako ćemo kritikovati onda to treba redom od najslabije karike a ne najjače.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 feb 2011, 00:21

Krvotok je napisao/la:
nick je napisao/la:kao sto rekoh, ti nadji ko je bio bolji poslije rata... nisi mi jasan, sta je po tebi uspijeh, uzimas za primjer neke celzije,ko je tu nerealan...
Uzmi sve što sam napisao i vidi na šta ukazujem, jednim pojmom van konteksta, poput Čelzija, tjeraš ljude na čitanje unazad, kome se da i pročitaće, ali je smor. Ukratko taj dio se odnosi na pristup i ozbiljnost u klubu koji ima navijače +40 koji prepoznaju da jedan klub ima viziju, mada rijetko dolazi do titula, klub koji ne počiva na jednom čovjkeku čijim odlaskom sve propada, a čija tribina se svakih 5-6 godina iz korijena mijenja jer se ljudi zasite šuplje i tapkanja u mjestu, marketing, ugovori, aktivnosti van zelenog terena. Ako i narednih 15 godina mislimo raditi ovako, "velika četvorka" će biti još dalje. Amar je poslije rata najbolji i najuspješniji trener Željezničara, i to ne sporim. I vrlo sam realan.
i za tebe su to realne stvari, ma daj, drug zivis li ti u bosni, cjela drzava nema stadiona da ispunjava uslove, ustvari glupa prica skroz... ne djelim tvoje misljenje i to je to, cak sta vise ovoo je odlicno kad uzmes jedan hajduk koji ima sve uslove pa udjose kup uefa samo zato sto im se posrecilo a davali su milione za igrace...

reci jednog uspjesnog biznismena ili bilo koga ko bi uzeo da vodi klub i da je bolji od ovih sad, nema ga, nece niko to je realnost, kad ove rastjeramo promjenit ce se 10 ublehasa tipa blekic i to je to, vrtit se u krug... ne kazem da su zujo i zujici dobri daleko od toga ali vjeruj mi da niko drugi (bolji) nece doci na ovu poziciju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 feb 2011, 00:31

Prije svega, ja nisam ni spominjao simpatizere i navijače, jer takve podjele i ne pravim. Postoje navijači Kluba i miševi.

Čuj kako može biti titula neplanirana u levatskoj ligi sa levatskim ekipama? Strašno pitanje. Pa da razmislimo: zato što smo i mi imali takve igrače u trenutku kada je Osim došao? Zato što sem ispodprosječnih igrača i ne možemo kupiti drugačije jer para nemamo? Zato što i da imamo para za mnogo bolje igrače takvi ne bi ni došli, jer ko pri zdravom razumu, a da valja, bi došao da igra ovdje, a malo bolji igrači nam nisu ni potrebni ni isplativi jer se za tu malu razliku u kvalitetu ne isplati dati veća lova? Zato što u našoj ligi, takvoj kakve jeste, kvalitet i nije presudan da bi se ostvario rezultat? Ne znam, proberi nešto od toga, šta god da ti se sviđa, samo nemoj da "budeš u kontradikciji" kao ja.

To prvo, idemo dalje:

Hearts - i da su prodali kompletan kadar, svejedno, ljudi su iz Škotske sa mnogo većim budžetom, kvalitetom, renomeom. Otjerati trenera zato što nije mogao pobijediti tamo neke Škote, a taj isti trener ti osvojio 2 titule, 2 kupa, doveo do dvomeča sa Newcastleom, i time na korak do LP, se ne može protumačiti nikako drugačije do li kardinalnom greškom. O kakvim se stručnjacima i vizionarima radi dovoljno govori i činjenica da nakon toga ti isti koji su ga otjerali nisu bili u stanju ispuniti uvjete za dobijanje licence.

Velika četvorka - ne kontaš ti tu opasku, jednako kao što ne kontaš ni posljednju rečenicu iz mog posta, na šta ću se osvrnuti za koji tren. To što smo mi prije 20 godina bili NEKO (a to biti neko se ogleda u jednoj tituli, jednom polufinalu Kupa UEFA, jednom četvrtfinalu Kupa UEFA, i dvije ukradene titule, što će reći, s obzirom na jednocifrene brojeve koji su u pitanju, da se radi o izuzecima a nikako pravilima) nema apsolutno nikakvog uticaja da i danas budemo NEKO. I Nottingham je osvajao Ligu prvaka, pa ga nema nigdje. Od stare se slave jednostavno ne živi. Tebi ako argument "Amar mora otići jer nije pobijedio Škote, a mi smo za te iste Škote prije ravno 25 godina bili Celtic i Rangers u jednom" nije nebuloza i glupost, onda jednostavno nismo na istim talasnim dužinama, jer meni jeste. Da smo mi igrali sa njima tad kad jesmo bili bolji pa popušili onda bi argument imao smisla. Da smo mi (čitaj: Klub) u trenutku kada smo igrali sa njima obezbijedili Amaru novac, uslove i mogućnosti koji premašuju novac, uslove i mogućnosti Škota, onda bi argument imao smisla. Shvataš li sad ili da nacrtam?

Simpatizeri i Osim - objasni mi, molim te, kako su simpaziteri ti koji su doveli Amar tu gdje trenutno jeste? Time što su poslije 17. kola počeli u većem broju dolaziti na stadion? Time što smo u polusezoni za nama imal za 70% manju posjetu nego je to bio slučaj proljetos? I ponavljam, ja ne pričam o simpatizerima, nego odgovaram čovjeku koji samo zato što je, po njegovim riječima, pratio Želju 35 godina tvrdi da ima pravo svakih 5-6 dana crnjačiti po temi. **** mi se i za simpatizere i navijače, kežualce, ultrase. I jesu gmizavci. Sva ona razlika u brojkama između perioda kada Klubu ide dobro i kada Klubu ide loše spada u tu kategoriju. Svi ovi koji su se registrovali nakon Amara a sada mi morališu o tome kako je nekad bilo dok je Meša bio kapiten; kako je sramota izgubiti, ma kakva sramota, KATASTROFA izgubiti od Spartaka iz Smedereva; kako je sve loše, kako ništa ne valja, kako sve treba mijenjati, niko niko ništa ne radi, niko ništa ne zna, sem, naravno, njih, koji eto, imaju svoje ljubimce, koji eto znaju koji igrači valjaju i koji moraju igrati, a koji nipošto, koji vide kako se drugi timovi pojačavaju, kako svi drugi imaju novac i troše ga, ili prodaju za velike pare svoje dosadašnje igrače, a mi ne možemo, kako ćemo se raspasti, samo je pitanje vremena; nisu ništa drugo doli beskičmenjaci. Znaš li zašto? Zato što će isti ti sutra kada opet uvežemo dobre rezultate biti u prvom redu da napišu kako su oni, tobože, oduvijek znali da prepoznaju kvalitet koji se krio u igračima i kako nikada nisu sumnjali da će Amar donijeti još jednu titulu. To su isti oni koji su noć prije Hapoela bili ubijeđeni u prolaz, a noć nakon oduvijek znali i očekivali, ali nisu htjeli kvariti atmosferu i euforiju svojim pesimističnim pisanjem, da ćemo biti potopljeni.

Lazar - ti ukoliko si iz rečenice "Ukoliko smatrate da je dovoljno da Lazar ode i dođe neki napadač pa da u Europi prestanemo primati 5 od Hapoeal, zavaravate se. I to jako." zaključio da sugerišem da je Lazar odbrambeni igrač (?) ili da želim reći da tvrde, oni koji su protiv njega, da ćemo primati manje golova (?), onda imaš, prije svega, problem sa tumačenjem riječi, rečenica i tekstova. Za kvalitetne nastupe u Europi Želji, ovom kakav je sada, potreban je čitav novi kadar. Ovi igrači nisu kapacitet za uspjehe u Europi, a za igrače koji jesu MI NEMAMO PARA. Također, Žujo i ljudi koji su unutar Kluba, i pored najbolje volje nisu u stanju niti u mogućnosti obezbijediti novac koji je potreban da bi se ostvario prosječan rezultat (ako je makar vjerovati podacim za Dinamovu vrijednost od 35 MILIONA €: http://transfermarkt.de/de/nk-dinamo-za ... n_419.html ). Tebe, kao jednog od pripadnika grupe kojoj nevjerovatno mnogo smeta činjenica da nismo doveli kvalitetne igrače (iako i definisanju kvalitetnog igrača se može i treba diskutovati) bih zamolio da mi ukažeš na igrača ili igrače koji igraju u Dinamu (koji služi isključivo kao primjer ekipe sa našeg područja a koji igra redovno Europu sa više od dvije utakmice u njoj [a to nam je kao neki dugoročniji cilj] ) koje bi Željo mogao dovesti u ovom trenutku. Amar izvlači iz onoga što ima maksimum. Ako on smatra da je bolje imati Lazara u ekipi nego dati 50-100 hiljada nečega čega nemamo (drugim riječima nečega što bi nam povećalo dug) za igrača koji je neznatno kvalitetniji ili osjetno kvalitetniji ali bi kvaliteti igre neznatno doprinijeo (jer mi de facto nemamo problema sa zabijanjem golova - drugi smo napad lige), onda se ja u potpunosti slažem. Onoga dana kada mi budemo u džepu imali par miliona pa budemo u mogućnosti dovesti napadača koji će vrijediti 300, 400, 500 hiljada eura, onda ću i ja biti za to da se Lazar obavezno otjera i kupi taj neko. Do tada ćemo od govana pitu praviti i pare skupljati, ne trošiti na gluposti. Al' se i ja ispisa u pm. Ne da mi se više na ovu temu pisati, svakako me glava zaboli kad god dođem i vidim koliko crnjaka napišete.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 12 feb 2011, 00:35

Tarantino je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
elSaik je napisao/la: Isto tako, vama starijim, "koji znate bolja vremena", nije bilo dovoljno što igramo 0:0, 0:2 protiv Heartsa, ista priča "Željo mora igrati ovako, Željo mora igrati onako", "mi smo se nekada nosili sa velikom četvorkom" i ostale gluposti i nebuloze, pa Osim ode. Znamo šta je uslijedilo. Ili ćemo ići korak po korak naprijed ili nećemo ići nikako. Nikako da shvatite da je prošlogodišnja titula neplanirana. Računica je bila jasna: prošle godine smo trebali nekako izboriti Europu, biti 3. ili 4., ili preko Kupa; ove sezone smo treba sigurno izboriti Europu, da bismo se tek naredne uključili u borbu za titulu. To što nismo bili svjesni da igramo u levatskoj ligi sa levatskim klubovima pa je dovoljan kadar kakav smo imali da izgubimo samo jednu utakmicu u 15 kola, to je već druga stvar, koja je pored mnogo dobrog što je donijela, donijela i to da iz rupa izgmižu ljudi koji Želju nisu gledali još od posljednje proslave u Titovoj, pa se to momački ufuralo sa pričom "joj, Željo sila, najbolji smo, najjači smo, Europa, Liga prvaka, grupe, ****, palac" i ONO NEŠTO ZAHTIJEVA. Ostavite Klubu 50 maraka godišnje i kao vi nešto tražite, nešto uvjetujete, kao MORA BITI EUROPE ILI METLA. Ma nemoj. Ako nemamo para da damo 500.000€ za kvalitetnog igrača onda ne vidim o čemu imamo raspravljati? Osim smatra da može izboriti Europu sa kadrom koji ima i neka to uradi, ne vidim zaista šta je problem i oko čega se digla fama i uzbuna? Paničarite kolektivno svako malo a da se konkretno ništa loše nije desilo. Ukoliko smatrate da je dovoljno da Lazar ode i dođe neki napadač pa da u Europi prestanemo primati 5 od Hapoeal, zavaravate se. I to jako.
Svaka cast el saice!!!!

Rudar Prijedor nedelja...
+1 i od mene,dobro je pa je imao strpljenja da im uopšte odgovara.
TO MAJSTORE!!! :D :D :D

I ZA OVE KOJI NESTO SVE SERU NA AMAROVO IME, AMAR OVO, AMAR ONO, IMAM DVA PITANJA!!?? GDJE STE BILI KADA NIJE BILO AMARA?? :?: :?: :?: :?: , GDJE STE BILI DA VI NESTO ULOZITE U JAD KOJI SMO IMALI?? :?: :?: :?: :?:

Vise svatite, dosli su ljudi koji zele sa Zeljom kao instituciom nesto napraviti, i pustite ljude da rade svoj posao!!! JER SVATKO ON NAS ZNA IGRATI NOGOMET, ALI SVATKO OD NAS SE NE RAZUMIJE U NOGOMET. Nije isto sjediti na tribini i srati igracima, sto si ovo!!?? , sto si ono!!??, i igrati na terenu!!! TO SVATITE!! Imamo ljude koji su dosli vratiti slavu na Grbavicu!! I ZA TO IM MORAMO BITI ZAHVALNI DO KRAJA ZIVOTA!!! PO MENI SU TU DOKAZALI PROSLE GODINE SA **** EKIPOM!! Zato, sta je sada problem?? :?: :?: Imamo najaci sastav, imamo ugovore sa igracima oko kojim sanjamo vec 15 god, imat cemo stadion ako ne bude se politika mijesala!!??, imamo jak marketing i imamo ljude strucne za to, TO JESTE ORGANIZACIJU!!! ZATO MOLIM VAS PUSTITE IH da rade svoj posao!! UOSTALOM STA GOD DA SE DESI, IGRALI U EVROPI ILI NE, TREBA IH PODRZATI JER SU TO STVARO ZASLUZILI!!! IVICA & AMAR FOREVER!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 feb 2011, 00:40

Još nešto da dodam na post, a mrsko mi editovati - Dinamo nije zaradio novac pa malo po malo kupovao sve bolje i bolje igrače, nije krenuo od ničega kao što mi krećemo, nego su u njega ušli milioneri i uložili svoj novac i dizali hipoteke na svoju imovinu i Dinama napraviti to što jeste, a to što jeste u europskim okvirima nije realno ništa posebno, nego se nama čini gigantskim, u skladu sa onim da se patuljku i brdašce čini planinom. Iako bi u našem slučaju bolje odgovaralo - štrumfu. Korak po korak, ljudi, prošle sezone 300.000€, naredne pola miliona, možda za koju godinu milionče u Europi, uz to sponzori, veća medijska pažnja i bolji ugled i onda ćemo moći pričati o dovođenju kvalitetnih igrača i apsurdnosti da Lazar-like fudbaleri igraju za našu Svetinju. Ali to sigurno ne može doći preko noći niti za dva ljeta. ;)

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 12 feb 2011, 00:45

Dejan, BL je napisao/la:Eto vidim da ste malo došli sebi drago mi je, tenzije su opale... Rekoh ja vama kad god je neka frka Cibalija dođe u goste onda date 3-4 i srce na mjestu već ide priča kako će se igrati LŠ i slično. Doduše ovaj put ne bi 3-4 al važna je pobjeda, daj šta daš
upravo tako, lutko moja.
vidis, Cibalia je, u stvari, nasa filijala, i kad god nam je kriza zovemo njih na prijateljsku da se izvadimo, a oni, naravno, kao nasa filijala, moraju izgubiti od nas. i njihovi navijaci to znaju, pa se i ne sekiraju. znaju da je njihov klub u vlasnistvu giganta. trenutno su tek treci u HNL, ali mozda im posaljemo i nekog igraca koji nema mjesta u nasem drugom timu, pa da osvoje titulu.
u goste, tako je. jednom na Grbavici, jednom u Puli, jednom u Medjugorju. svugdje smo MI domacini, sve je nase... jer MI SMO ZELJEZNICAR!

P.S.
"aj" mrs odavde! ;)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 feb 2011, 00:47

Tako mi i u prvenstvu. Kad god nam zapne, dođe nam Borac u goste.

Lešinari, the new Pitari. :lol:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 feb 2011, 00:59

Ne bih da upadam u ova neka licna ili ih nazovite kako hocete prepucavanja. Moram da kazem nesto. Pratim redovno utakmice naseg voljenog kluba od prijateljskih pa do evropskih. Na ovom forumu procitam svega i svacega, od pametnog do gluposti, od kojih te glava moze zaboliti, ako si glup. Necu reci da poznajem odlicno situaciju u klubu, ali mislim da je poznajem dovoljno (nisam od onih koji procitaju novine i neki post na nekom forumu i to shvate kao informaciju). Od kada je Amar dosao u klub stvari su se mnogo promjenile, istina je da ima ljudi u klubu koji i sami ne znaju sta znaci funkcija na kojoj se nalaze, ali doci ce vrijeme kada ce se i to znati (rjesiti). Mnogi ce reci da znaju sta se desavalo za vrijeme prvog mandata ove elite koja je sad u klub, ima tu i istine, ali ne bitno. Gledao sam Zelju dok su ga vodili: Faruk, Samir i kompanija, pa stvarno ljudi zar imate obraza bar malo da kazete nesto protiv ove sad uprave. Sami su na pocetku obecali da ce prvu godinu pokusati izboriti mjesto koje vodi u evropu, kad ono titula. Mene su prvog iznenadili. Desio se Hapoel, istina tesko mi ja pao taj poraz, ali to je u tom trenutku bila neka nasa realnost, nazalost. Sjecam se utakmica prije dolaska Zuje i Amara kada smo mi isti zvizdali na nekim utakmicama kad nam se dosudi penal ili neki slobodan udarac iz zone. Mnogi treneri su nas otvoreno kritikovali da radimo sa sudijama u to vrijeme. Neki se nisu cak htjeli ni pojaviti na pres konferenciji. Dok sad koji god je trener bio na presici javno se zahvalio na gostoprimstvu i fer igri. Pa zar nam je to malo u ovom kratkom periodu. Ko god misli tako nek ga je stid, trazite previse ( hocete preko hljeba pogacu). Mnogi i ne znaju da smo prije dolaska Zuje i Amara trebali da maltene zakljucamo vrata Grbavice. Sta bi se dalje desilo niko ne zna. Nisam htio da napisem ovako dug komentar ali jednostavno kad sam poceo da pisem nisam mogao da stanem. Mnogo toga sam izostavio. Volim te Zeljo!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 feb 2011, 03:02

elSaik je napisao/la:Tako mi i u prvenstvu. Kad god nam zapne, dođe nam Borac u goste.

hahahha ma ja ba..poceli su i oni..sve je ovo protiv drzave :D hahahah!! :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 12 feb 2011, 09:05

Sulude rasprave majke mi. Zar je bitno ko je navijac, a ko simpatizer kluba kad ga i jedni i drugi vole. Ne broji se ko je koliki navijac po broju gostovanja po ovim pisljivim selendrama ili po nekim slicnim kriterijumima. Zar je bolan bitno i ko tu moze kome cijeniti ko je veci navijac tj. simpatizer. Nase je da podrazavamo naseg Zelju i Amara, da budemo malkice samo malkice realni i da pogledamo u kakvom hemeroidu od drzave zivimo i naravno da koliko ko moze i ima vremena gleda da pomogne Zelji, a ne da se ovdje preseravmo ko je veci Katolik od Pape him self.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 12 feb 2011, 10:30

elSaik je napisao/la:Tako mi i u prvenstvu. Kad god nam zapne, dođe nam Borac u goste.

Još pogotovo kad se neke majice odštampaju i tako to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 feb 2011, 10:40

glavna stvar od svega jeste da se od stare slave ne živi i da na njen račun danas ne možeš ništa konkretno. može eventualno biti onih 1% na vagi kad su ponude vrlo blizu.

realnost je takva da je željo danas u jednoj od najslabijih i vjerovatno najneorganizovanijoj ligi u evropi. sa tim u paketu ide i jedna od najsiromašnijih država u evropi. sa tim u paketu ide i infrastruktura, koje za evropske kriterije i nema. i to se ne može posmatrati izolovano jer željo radi i djeluje u takvoj sredini. žalosna stvarnost je da široki brijeg ima tu negdje para k'o mi - ali s tim da su im izvori puno stabilniji i da pare prije dođu. žalosna stvarnost je da mi 3% od džeke čekamo k'o ozebli sunce i da će nam to biti najviše što smo za nekoga dobili poslije rata...svi bismo mi voljeli da željo igra ligu šampiona. al' od čega, odakle, od kojih pretpostavki?

plava lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plava lokomotiva » 12 feb 2011, 11:00

Ja ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji nakon onakve 4 godine nisu zadovoljni sadasnjom situacijom, a ono sto ne mogu nikako da shvatim je to da neko moze AMARU nesto da prigovara!!! Pa koga bi to vi postavili?? Hotica? Krunica? Ja ne mogu vjerovati da se raspravlja o povjerenju Amaru Osimu. Svako grijesi kad radi, tako i Amar, al ne postoji neko ko bi bolje vodio Zelju od njega, on nam je 60% tima, cuj otkaz ako ne izadjemo u Evropu... hahah... Da Bog da on bio nas Ferguson...
SLAVIT CEMO TVOJE IME, DOK U NAMA SRCE BIJE, ZIVIO NAM OSIM DRAGI, GOSPODARU FAMILIJE... AMAR-AMAR, OSIM-OSIM!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 feb 2011, 11:11

ellaxaz je napisao/la:Poraz u Mostaru.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... -u-mostaru

a gledo sam ja utakmicu,nisu nesto ni jedni ni drugi,zrinjski trkacki bolji bio,ali zeljo ima dobre pojedince,prvo poluvrijeme boze sacuvaj losi i jedni i drugi,i udrugom zrinjski se digo i dobio
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 12 feb 2011, 12:38

Krvotok je napisao/la:
Realan jesi i inteligentno posmatras stvari ali si nezreo , uz duzno postovanje godinama tvojim . Zar se mora na svaki post kontrirati i diplomski iz istog raditi, pa tako drzati lekcije svima kao da nam ti sve objasnis jer si kompetentiji od nas ???? Ne zelim da te uvrijedim ali si me smorio ovih dana a ti si i citav cirkus zapoceo. Kakve ba buraz metle nemoj se za,ba,ti , pusti nas da uzivamo dok traje. 8-)
Željezničar za život cijeli !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 feb 2011, 13:28

KARL HAJNC je napisao/la:

Još pogotovo kad se neke majice odštampaju i tako to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zaleti se još koji put, života ti.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2011, 14:27

Samo se nadam da ce lopta ici brze, i da cemo biti brzi u igri od noge do noge ... kao Barca :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 feb 2011, 14:42

nime_tm87 je napisao/la:Samo se nadam da ce lopta ici brze, i da cemo biti brzi u igri od noge do noge ... kao Barca :D
Ja se ne sekiram dok je Amar tu, mozemo biti samo bolji nego sto smo do sad bili...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, F1921B i 49 gostiju.