Manje druzeIllmatic09 je napisao/la:Sta si igrao, +-?10DelPiero je napisao/la:Hajmo jos Knight

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Manje druzeIllmatic09 je napisao/la:Sta si igrao, +-?10DelPiero je napisao/la:Hajmo jos Knight
koja ti je granica bila ?fanatic1991 je napisao/la:Znaci ustanem udjem na winn kad tamo pao griffina ... Toliko me zaboli da fa necu ni provjerit koliko je ubacio ....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jesi ovo išao metodom na parove razbroj setajger je napisao/la:]al onda vidim dole se u cosku se sakrijo ovaj![]()
a jesam haha a vidis ove gore sto me svalise a dobro je sreca bila na mojoj strani vidis da su vecina na granicama da ostanu il prebacezgmiky je napisao/la:jesi ovo išao metodom na parove razbroj setajger je napisao/la:]al onda vidim dole se u cosku se sakrijo ovaj![]()
jedan lijevo pa jedan desno 1,2,1,2...
al ubo si momački svaka čast!
![]()
tako je to kad hoće hoće samo rijetko hoće, ma neka si im uzeo, danas im uzmi dva put tolikotajger je napisao/la:a jesam haha a vidis ove gore sto me svalise a dobro je sreca bila na mojoj strani vidis da su vecina na granicama da ostanu il prebacezgmiky je napisao/la:
jesi ovo išao metodom na parove razbroj sejedan lijevo pa jedan desno 1,2,1,2...
al ubo si momački svaka čast!
![]()
Falio ti samo 1 poenfanatic1991 je napisao/la:@arelinho mislim 24,5 nisam siguran xd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Consigliere je napisao/la:
Ajde nek neko napravi meme:
Segunda, tvrdo do bola, 0-2
Numancia- Lugo 6:6
![]()
Gdje ces to igrati manje zutih ?Ljiljani87 je napisao/la:odigram Newcastle-Sunderland manje od 5 žuti u 10 minuti več 2
arelinho je napisao/la:Gdje ces to igrati manje zutih ?Ljiljani87 je napisao/la:odigram Newcastle-Sunderland manje od 5 žuti u 10 minuti več 2![]()
To je derbi pravi tu se ocekuje par lomova,jedno 7-8 zutih i 1-2 crvena.
Ljiljani87 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Gdje ces to igrati manje zutih ?Ljiljani87 je napisao/la:odigram Newcastle-Sunderland manje od 5 žuti u 10 minuti več 2![]()
To je derbi pravi tu se ocekuje par lomova,jedno 7-8 zutih i 1-2 crvena.
znam da je derbi, al' posljednja 4 meča nisu prelazili ovu granicu, a sad več 3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.