Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

carapa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la carapa » 05 jun 2016, 12:11

Thetraphak1921 je napisao/la:
miki651 je napisao/la:vidi simpatizera isisa što pjene..ne valjaju hrvati ne valjaju srbi samo islam a ko fol glume multikulti..
Najveca legenda kluba - Ivan
Kapiten - Aleksandar
Najbolji igrac- Ivan, zivio hiljadu godina
Jedan od najboljih, igra za repku - Miroslav
Jedan od najdrazih - Jovan

Kunem se u svakog ponaosob, informacije radi. Zivjeli svi oni hiljadu godina, krepali kolektivi koji opstaju preko javnih preduzeca koji im upumpavaju novac u klub.
Svi pametuju, a niko da odgovori zasto bi sponzorstvo trebalo javnom preduzecu i kakav je finansijski efekat toga?

Smiri malo sa tim "simpatizeri isisa", nismo na prepucavanjima. Vuces me za jezik.
Zasto isto treba Bh telecomu? Ili se nisi dobro izrazio pa mislis zasto javno preduzece sponzorira samo jedne a ne ostale?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 jun 2016, 12:11

Prije nego se rijesi ovo oko Dzidica, ako dodje u Zelju to znaci da se samo nudio sarajevu i da su ga odbili? jesam u pravu?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 jun 2016, 12:13

Zar nije Telecom sponzor lige, a ne kluba? Ili se varam, ispravite me ako griješim.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 jun 2016, 12:13

tuzlak1987 je napisao/la:
miki651 je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Naši klubovi u svojim redovima imaju pripadnike raznih vjeroispovijesti, kako je kod vas majstore? :)
u Zrinjskom ima svega pa ne smeta nikome.. A Široki zaboli me briga za njih a njihova je stvar ko će im igrati i nemam ništa protiv. A ovi što glume multikulti nekažu gdje im je lakše i bolje igrati, pod bijelim brijegom na pecari ili negdje drugo. I imaju li kakvih problema na bilo kojoj osnovi uključujući i nacionalnu.
O Sirokom i Zrinjskom misle isto svi stanovnici Tuzle i Sarajeva zvali se oni Hrvoje ili Muhamed.

Ali oni jelde koji ne misle kao vi nisu pravi Hrvati?
pa ako je 99% muhameda hrvoja i nema :D

Vlado555
Kontakt:

Post Postao/la Vlado555 » 05 jun 2016, 12:13

Dzidic je navijač Čelika teško da ce iznevjerit Robijaše pa otic u gl grad

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 05 jun 2016, 12:14

Aerials je napisao/la:Zar nije Telecom sponzor lige, a ne kluba? Ili se varam, ispravite me ako griješim.
Da, to sam i napisao tj. doticnog pitao kako misli. Zasto treba sponzorstvo javnom preduzecu poput Telekoma?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 05 jun 2016, 12:16

irfo je napisao/la:Prije nego se rijesi ovo oko Dzidica, ako dodje u Zelju to znaci da se samo nudio sarajevu i da su ga odbili? jesam u pravu?
Ako ode u Sarajevo, mi cemo reci da smo ga prvo mi odbili :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 jun 2016, 12:16

irfo je napisao/la:Prije nego se rijesi ovo oko Dzidica, ako dodje u Zelju to znaci da se samo nudio sarajevu i da su ga odbili? jesam u pravu?
Izuzetno zanimljivo pitanje, mada ne vjerujem da će smogovac kod nas.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 jun 2016, 12:18

Čarapa mislim da ti ne shvataš šta on tebe hoće da pita, ili shvataš ali nećeš da odgovoriš :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 12:19

miki651 je napisao/la:
U Tuzli i oko Tuzle ima vise Hrvata nego u citavoj opcini Siroki Brijeg, a svi navijaju za Slobodu i ne podnose Zrinjski i Siroki :rol:

Ali oni nisu pravi Hrvati :thumbup:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 jun 2016, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 jun 2016, 12:21

miki651 je napisao/la:
U Tuzli i oko Tuzle ima vise Hrvata nego u citavoj opcini Siroki Brijeg, a svi navijaju za Slobodu i ne podnose Zrinjski i Siroki :rol:
za vis niko ne navija

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 05 jun 2016, 12:22

Aerials je napisao/la:Čarapa mislim da ti ne shvataš šta on tebe hoće da pita, ili shvataš ali nećeš da odgovoriš :)
mozda jedno mozda drugo, ko ce ga znati.
Momak je fino pitao,citiram : " Zasto javnom preduzecu treba sponzorstvo", na sto sam se ja nadovezao te njega pitao zasto Bh telecomu treba sponzorstvo jer su i oni Javno preduzece ali i sponzori lige. Sta nije ajsno? Zasto Bh telecomu treba sponzorstvo kada su javno preduzece kao i Elektroprivreda?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 12:22

miki651 je napisao/la: za vis niko ne navija
Za nas niko ne navija, a imamo vise lajkova na FB nego Zapadni Mostar stanovnika :D

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 05 jun 2016, 12:28

miki651 je napisao/la:

Ali oni nisu pravi Hrvati :thumbup:
:lolno:
Pa u Širokom ima više Hrvata nego u cijelom TK.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 12:32

miki651 je napisao/la:vidi simpatizera isisa što pjene..ne valjaju hrvati ne valjaju srbi samo islam a ko fol glume multikulti..
Glup si ko kurzac...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 12:34

Zed98 je napisao/la: Pa u Širokom ima više Hrvata nego u cijelom TK.
Izjasni ih se dosta kao Bosanci ili Bosnjaci :zviz:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 05 jun 2016, 12:36

shzna je napisao/la:@UltrasNotRed
Zašto meni ne odgovoriš?
Sto da ti odgovorim. Uopce ne treba napredak, lagano i ovo danas sto Siroki radi je predobro. U Europi nema puno toliko malih sredina sa kontinuitetom kao Siroki. U napredak ne valja bacati novce dok drugi kaskaju, pomalo i bez pritiska, to je kljuc uspjeha. Siroki danas ima sve sto je dovoljno da bude u vrhu i vise od toga. Stabilna sredina, cisti, pravi hrvatski klub koji ima svoju svrhu. To raduje.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 jun 2016, 12:37

Za nas niko ne navija, a imamo vise lajkova na FB nego Zapadni Mostar stanovnika :D
vi imate jednog stanovnika tuzle koji je ujedno i jedini pravi tuzlak a to je Husić. Pravi domicilni tuzlaci su opljačkali klub. Kad jedinom pravom tuzlaku dopizdi i kad svhati da od domicilnih tuzlaka doživljava samo uvrede i da su uz njega isključivo radi osobne koristi, tad klub ide tamo gdje ga samo pravi tuzlaci i mogu odvest a to je raspad kluba.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 jun 2016, 12:40

miki651 je napisao/la:
vi imate jednog stanovnika tuzle koji je ujedno i jedini pravi tuzlak a to je Husić. Pravi domicilni tuzlaci su opljačkali klub. Kad jedinom pravom tuzlaku dopizdi i kad svhati da od domicilnih tuzlaka doživljava samo uvrede i da su uz njega isključivo radi osobne koristi, tad klub ide tamo gdje ga samo pravi tuzlaci i mogu odvest a to je raspad kluba.
Taj pravi Tuzlak nije tu zbog domicionalnih Tuzlaka nego ljubavi prema klubu,i uostalom zbog biznisa.
Ne postoji covjek koji baca u vjetar vise od 2 miliona km.
Samo da bi klub predao nekom kriminalcu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 12:41

miki651 je napisao/la: vi imate jednog stanovnika tuzle koji je ujedno i jedini pravi tuzlak a to je Husić. Pravi domicilni tuzlaci su opljačkali klub. Kad jedinom pravom tuzlaku dopizdi i kad svhati da od domicilnih tuzlaka doživljava samo uvrede i da su uz njega isključivo radi osobne koristi, tad klub ide tamo gdje ga samo pravi tuzlaci i mogu odvest a to je raspad kluba.
To je to, a vama kada bi HDZ pala sa vlasti i kladionice pocele placati porez zavrsili bi u drugoj Federalnoj ..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.