Ovi što pitaju hoćel' Juve preokrenut, naravno da hoće, mora

Idemo 1-3
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa to. Nema mi nikako logike. Zato loptu na pod i zavrsava ovo 1-2.Contentissimo je napisao/la:ide se na duge lopte, a na klupi igrac od 195 cmmasteRofPoker je napisao/la:Samo spustiti loptu na zemlju i prestati s ovim dugim loptama i doci ce i puno bolje sanse i golovi. Ocekujem Gio umjesto Eta Beta, on bi se mogao zavuci medu ove visoke stopere.
Najlakše je na Pelusa i Quagliarellu, tako se prije radilo prema Bonucciju.ultrasstyle_tz je napisao/la:zalosno je sto smo napali na Pelusa, a on je veceras bolji od oba spica i trojca na sredini terena zajedno
Pogba je napisao/la:Nisam ljut jer sam očekivao sličan razvoj, za razliku od većine, znam ja Juve u LP, uvijek mučenje, ovaj Juve se samo može motivisati protiv na papiru jače ekipe.
Ekipa bez plana B.
Naravno, očekujem da nam se nastavi prodavati magla u vidu Quagliarelle u nikad boljoj formi, igrača koji poznaje ambijent i stil igre, a klasni Nando to jbg-a ne konta, how yes no, Peluso ne može u BH ligi igrati.
Od Contea očekujem da ovo ispravi u nastavku jer je on ubrljao ili ćemo se hladno oprostiti od LP jer onda svaka naredna je pod mus dobiti.
A to kao od Chiellinia, Ogbonne, Pirla, Vidala, Pogbe, Teveza smo nešto vidjeli? Njih niko ne pljuje.Yucca je napisao/la: gojzerica@ nije najlakse na njih dvojicu ako si ti vidio nesto od njih dvojice u prvom dijelu onda stvarno![]()
I ja bih sada kao trebao promijeniti misljenje zbog gola smijesnom Kopenhagenu.masteRofPoker je napisao/la: Sta reci? Strasan si poznavalac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.