Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Senaid L.F.C
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Senaid L.F.C » 30 jul 2012, 21:56

Sta ce mu Carroll,covjek ce da igra tika-taku a to se ne moze sa napadacem tipa Carroll!!!Carroll da bi davao golove treba mu centarsut,doci ce do 1-2 po tekmi al nece svaki napad lopta na njega,ide se po podu a on osim dobrog suta,nema neke dobre tehnike ni brzine tako da logicno je ovo
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 30 jul 2012, 21:57

youngredcomps je napisao/la:ovaj BR nezna sta radi,sve prodaje,ne bi me iznanedilo da proda i aggera i suareza i skrtela,ocigledno on misli da je uspjeh ako zavrsi u sredini tabele.Pa nije ti ovo swensea..pa jedan WEST HAM ce biti ispred nas na tabeli.kakav on i njegova tiki taka,ako ovako nastavi vec u 10 kolu ce dobiti otkaz.on prodaje pola ekipe umjesto da je doveo jos 2-3 pojacanja al on hoce da proda,pa ce se kasnije izvlaciti kako ekipa nije uigrana.Liverpool jeste pao u zadnje 2-3 godine,a sad ce pasti jos vise.neznas ni jel smjesno ili zalosno.
Carroll je otišao zato što ne paše u njegovu politiku fudbala i to zna svaka budala ! Nemožeš sa tiki takom imati u napadu napadača koji čeka centaršut ili može zaprijetiti sa nek 20-30 metara nekom bombom ! On je totalno nepokretljiv i spor igrač a mi trebamo brzog napadača koji se nađe na pravom mjestu kad treba a to je Borini sigurno. Aquilania i Cola se treba riješiti zato što imaju platu 100 000 sedmično toliko nema ni Gerrard ! I što se pojačanja tiče očekujem Allena i Gstona zasigurno a možda i još ko doje tipa Dempsey !
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 30 jul 2012, 22:07

Nemojte se uvrijediti ali moram reci...Vode vas nesposobni i maloumni ljudi

Uopste ne znaju sta da rade, ponekad ubodu ali i corava koka ubode zrno. Svake sezone imate drugi plan i drugo razmisljanje. Redovno pretplatite igrace iako niste nesto sa parama, usput okej je kad das vise za igraca koji je dobar igrac ali kada dajes redovno vise novca za prosjek i kada pravise neke transfere cudne onda je to bas los posao koji obavljas.

Dovodite igrace iz Italije iako znate da ste sa svim igracima koje ste doveli iz Italije napravili promasaj :?: :!:

Ovaj Ramirez je overrated igrac, pratim intenzivno Seriju A i ako ga dovedete za ove pare o kojima se prica onda stvarno nemam sta da kazem....Njegova vrijednost je 15 mil eura, realna vrijednost, a ne 16 mil funti.

I molim vas konacno dodjite sebi, budite sjena makar Lpoola starog i uzmite tu titulu...Mada ove godine nema sanse, glup posao ti vasi prave. Glup posao sa transferima i odabirom igraca je napravljen i prosle godine

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 jul 2012, 22:08

SGLS je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:ovaj BR nezna sta radi,sve prodaje,ne bi me iznanedilo da proda i aggera i suareza i skrtela,ocigledno on misli da je uspjeh ako zavrsi u sredini tabele.Pa nije ti ovo swensea..pa jedan WEST HAM ce biti ispred nas na tabeli.kakav on i njegova tiki taka,ako ovako nastavi vec u 10 kolu ce dobiti otkaz.on prodaje pola ekipe umjesto da je doveo jos 2-3 pojacanja al on hoce da proda,pa ce se kasnije izvlaciti kako ekipa nije uigrana.Liverpool jeste pao u zadnje 2-3 godine,a sad ce pasti jos vise.neznas ni jel smjesno ili zalosno.
Carroll je otišao zato što ne paše u njegovu politiku fudbala i to zna svaka budala ! Nemožeš sa tiki takom imati u napadu napadača koji čeka centaršut ili može zaprijetiti sa nek 20-30 metara nekom bombom ! On je totalno nepokretljiv i spor igrač a mi trebamo brzog napadača koji se nađe na pravom mjestu kad treba a to je Borini sigurno. Aquilania i Cola se treba riješiti zato što imaju platu 100 000 sedmično toliko nema ni Gerrard ! I što se pojačanja tiče očekujem Allena i Gstona zasigurno a možda i još ko doje tipa Dempsey !
pa mi nemamo klasicnu devetku a za tiki taku je potrebna osim ako u ekipi imas messia,a mi ga nemamo,a borini nije igrac koji ce nam biti prvi napadac,neka dovede rossia(villareal),llorentea.ako borini bude igrao 9-ku najebali smo ove sezone,gaston mora doci,a ako vec hoce da prodaju aquilanija neka onda traze zamjenu vargas - aquilani.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 jul 2012, 22:11

Senaid L.F.C je napisao/la:Sta ce mu Carroll,covjek ce da igra tika-taku a to se ne moze sa napadacem tipa Carroll!!!Carroll da bi davao golove treba mu centarsut,doci ce do 1-2 po tekmi al nece svaki napad lopta na njega,ide se po podu a on osim dobrog suta,nema neke dobre tehnike ni brzine tako da logicno je ovo
Posljednje u nizu špekulacija govorile su o konkretnoj ponudi povratnika u Premiership West Hama, no menadžer "redsa" tvrdi da još nije vidio niti jednu službenu ponudu.

- Ja sigurno ne želim istjerati Carrolla iz kluba. Da li je bilo ponuda? Koliko ja znam nije. O svemu ću više moći reći kada se vratimo u Englesku. Toliko toga se pisalo o Andyju, a danas ste mogli vidjeti koliko je sretan ovdje s nama i koliko kvalitetno radi na treninzima. Realnost je da je on još uvijek igrač Liverpoola, a uklopiti će se u igru kakvu ja želim – izjavio je Rodgers.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 30 jul 2012, 22:53

youngredcomps je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Sta ce mu Carroll,covjek ce da igra tika-taku a to se ne moze sa napadacem tipa Carroll!!!Carroll da bi davao golove treba mu centarsut,doci ce do 1-2 po tekmi al nece svaki napad lopta na njega,ide se po podu a on osim dobrog suta,nema neke dobre tehnike ni brzine tako da logicno je ovo
Posljednje u nizu špekulacija govorile su o konkretnoj ponudi povratnika u Premiership West Hama, no menadžer "redsa" tvrdi da još nije vidio niti jednu službenu ponudu.

- Ja sigurno ne želim istjerati Carrolla iz kluba. Da li je bilo ponuda? Koliko ja znam nije. O svemu ću više moći reći kada se vratimo u Englesku. Toliko toga se pisalo o Andyju, a danas ste mogli vidjeti koliko je sretan ovdje s nama i koliko kvalitetno radi na treninzima. Realnost je da je on još uvijek igrač Liverpoola, a uklopiti će se u igru kakvu ja želim – izjavio je Rodgers.
Ni ja nebi otjerao Carrolla naprotiv bas mi se sviđa kao igrač ali stvarno nema nikakvih atributa za stil igre kakvog preferira BR i zato mislim da je najbolje da ode ! Borini jos nije 9 ali ce za 2-3 godine sigurno to postati. ! ;)
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jul 2012, 23:06

reds_forever je napisao/la:Sta vam je ljudi, gdje ce Agger otic, prvo sto je 123484905 puta izjavio da je sretan u Liverpoolu, a drugo, Boga pitaj na sta bi nam odbrana licila; ni lud covjek ga ne bi prodao.
Realno, nema igraca koji ne bi volio zaigrati za Barcelonu i Real. Prvo to pa sve ostalo..

A to oko Carroll je supljak, nema sanse da ode na posudbu. Ne vidim, bar ja, svrhu toga. :roll:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 30 jul 2012, 23:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, nema igraca koji ne bi volio zaigrati za Barcelonu i Real. Prvo to pa sve ostalo..
Interesuje me da li će za par godina kad City ono izdominira(ako izdominira) svaki igrač htjeti da zaigra prvo za City, pa onda ostali ...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jul 2012, 23:26

City nikada ne moze biti kao Barcelona, pokusavaju ali im ne uspijeva. ;) To AKO ti je na mjestu.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 30 jul 2012, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 jul 2012, 23:27

BeyKopites je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, nema igraca koji ne bi volio zaigrati za Barcelonu i Real. Prvo to pa sve ostalo..
Interesuje me da li će za par godina kad City ono izdominira(ako izdominira) svaki igrač htjeti da zaigra prvo za City, pa onda ostali ...
Ako FFP (financijski fair play) ikad u potpunosti bude sproveden Cityu se crno piše. Trenutno oni nemaju prihode kao United, Real, Barca... , a imaju ogromne rashode koje su posljedica gomilanja igrača i sada nema mjesta za sve. Npr. Džeko/Tevez (prije svega) provode vrijeme na klupi, a imaju ogromne plate. City će ili morati smanjivati plate ili prodavati dosta igrača, a to će sigurno utjecati na njih. Naravno, sigurno da su čelni ljudi Citya pametni i svjesni su šta ih čeka i već rade na prilagođavanju FFP-u. Po meni Arsenal ima najbolju perspektivu. ;)

Carroll je očigledno na izlaznim vratima Liverpoola. Ja pročitah da je Newcastle uputio službenu ponudu od 23 miliona € (sad dal' je to tačno ili ne, ne znam). Ako je istina ja bih volio da to prihvate. Mada ne mogu da vjerujem da neko nudi za njega nudi toliki novac. A opet, ako je istina za ovu posudbu + mogućnost otkupa ugovora za 17 miliona £ od strane West Hama, mislim da to i ne pogoduje baš Liverpoolu. Potreban im je novac kako bi doveli neke igrače, a posudba je loša opcija u ovom trenutku.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 jul 2012, 23:32

delpiero20 je napisao/la:Nemojte se uvrijediti ali moram reci...Vode vas nesposobni i maloumni ljudi

Uopste ne znaju sta da rade, ponekad ubodu ali i corava koka ubode zrno. Svake sezone imate drugi plan i drugo razmisljanje. Redovno pretplatite igrace iako niste nesto sa parama, usput okej je kad das vise za igraca koji je dobar igrac ali kada dajes redovno vise novca za prosjek i kada pravise neke transfere cudne onda je to bas los posao koji obavljas.

Dovodite igrace iz Italije iako znate da ste sa svim igracima koje ste doveli iz Italije napravili promasaj :?: :!:

Ovaj Ramirez je overrated igrac, pratim intenzivno Seriju A i ako ga dovedete za ove pare o kojima se prica onda stvarno nemam sta da kazem....Njegova vrijednost je 15 mil eura, realna vrijednost, a ne 16 mil funti.

I molim vas konacno dodjite sebi, budite sjena makar Lpoola starog i uzmite tu titulu...Mada ove godine nema sanse, glup posao ti vasi prave. Glup posao sa transferima i odabirom igraca je napravljen i prosle godine
Bogami se ti za to pogresnim ljudima obracas :D Tesko ces naci nekog ko podrzava Liverpoolovu transfer politiku i meni licno ista ide na zivac vec godinama...Sve se obavlja jako sporo da zadnjeg dana, a onda se uradi nesto nabrzinu i bezveze. Liverpool postaje klub kojeg svi, ali bas svi, poslovno jako dobro izlevate. Glavno je da prodaju igraca dok jos nemaju nikakvu predstavu o tome koga ce dovesti kao zamjenu i onda kad dobiju pare kupe nekog precijenjenog samo da popune mjesto. Evo i sada se tako radi; ako se ne varam, ostala je jos jedna pripremna utakmica, tako da nema sanse da se dovedu 2-3 igraca do tada ( poznavajuci nase strucnjake), sto bi znacilo da bi se opet jedno 20 kola Premiershipa ekipa uigravala za sezonu :roll:
Ne vjerujem da ce Carroll otici, ali, i ako se to desi, bice to negdje krajem avgusta i onda ce opet dovesti nekog traljavog i hop, opet ista prica.

Ovo za Italijane se u potpunosti slazem; ne znam kojeg djavola su tako zapeli za njih kad ni od jednog nismo imali koristi. Ocito oni imaju neku posebnu draz koju ja ne primijetim... :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 jul 2012, 23:36

postali smo isti city,nase igrace svi dovode na posudbu a kad mi dovodimo igrace dobro ih pretplatimo.Nadam se da BR nece prodati carrolla,pa prije godinu dana mi smo ga kupili za 35 mil.Bolje da tuhne na klupi nego ga slati na posudbu.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 30 jul 2012, 23:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:City nikada ne moze biti kao Barcelona, pokusavaju ali im ne uspijeva. ;) To AKO ti je na mjestu.
City je loš primjer, kao i Chelsea vjerovatno.
Ispravite me ako griješim, al' do nedavno Barca je lizala pete Realu u svemu, međutim u zadnjih 8 godina Barca je imala jednog bivšeg i trenutno najboljeg igrača na svijetu i uz odličnu politiku kluba u zadnjih 4 god. su najbolji klub na svijetu.

Malo sam otišao offtopic, poenta svega je da mi je Real nekako 'permanent' a Barca 'temporary'...
P.S Nemam ništa protiv Barce !!
-CaptainFantastic08-

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 31 jul 2012, 00:10

Nisi morao ici toliko daleko, cak u Spaniju. Dovoljno je pogledati United i vidjeti instant klub kao sto je City ili Chelsea
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 31 jul 2012, 00:12

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -s-absence" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo BR objasnio zašto Glen i Kelly nisu igrali protiv Spursa.Sve ok, ali ja nigdje ne vidim objašnjenje za Aggera.Nije valjda da je već na putu prema Barceloni. :|
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 31 jul 2012, 00:15

reds_forever je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Nemojte se uvrijediti ali moram reci...Vode vas nesposobni i maloumni ljudi

Bogami se ti za to pogresnim ljudima obracas :D Tesko ces naci nekog ko podrzava Liverpoolovu transfer politiku i meni licno ista ide na zivac vec godinama...Sve se obavlja jako sporo da zadnjeg dana, a onda se uradi nesto nabrzinu i bezveze. Liverpool postaje klub kojeg svi, ali bas svi, poslovno jako dobro izlevate. Glavno je da prodaju igraca dok jos nemaju nikakvu predstavu o tome koga ce dovesti kao zamjenu i onda kad dobiju pare kupe nekog precijenjenog samo da popune mjesto. Evo i sada se tako radi; ako se ne varam, ostala je jos jedna pripremna utakmica, tako da nema sanse da se dovedu 2-3 igraca do tada ( poznavajuci nase strucnjake), sto bi znacilo da bi se opet jedno 20 kola Premiershipa ekipa uigravala za sezonu :roll:
Ne vjerujem da ce Carroll otici, ali, i ako se to desi, bice to negdje krajem avgusta i onda ce opet dovesti nekog traljavog i hop, opet ista prica.

Ovo za Italijane se u potpunosti slazem; ne znam kojeg djavola su tako zapeli za njih kad ni od jednog nismo imali koristi. Ocito oni imaju neku posebnu draz koju ja ne primijetim... :roll:
Ma ja kontam ja to, licno volim pogledat Lpool i obraduje me kad igraju dobro jer je to jedan od klubova sa najvecom historijom. Cijenim klasiku :)
Da ne ulazim u te odnose Lpoola i Juventusa..to me ne zanima, klasika i klubovi sa renomeom su ono sto cijenim

Uglavnom sve se to slazem sto si rekao, a ovo gore se naravno obracam pogresnim ljudima...Navijaci Lpoola su oni koji cupaju kosu sa glave, a ne mogu nista ali valjda dodje sve na svoje kad tad..

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 31 jul 2012, 00:27

Može li mi neko reći da li se golovi postignuti u pretkolima EL ubrajaju u npr. zvanične golove za klub odnosno da li ulaze u zbir golova koje igrač kasnije postigne u grupnoj fazi npr. ?
-CaptainFantastic08-

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 jul 2012, 00:56

Možda bi pametno bilo uletiti za Adebayora, Mancini bi ga vjerovatno pustio za siću,a vjerujem da bi i on bio voljan da malo oživi karijeru. Čak je i igrao fudbal sličan Rodgersovom u Arsenalu (najsličnije što EPL može ponuditi). Jes' da je malo pakšu ko čovjek, al jbg, fudbal na današnjem nivou ne gleda ko je kakav, primjera je milion.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 31 jul 2012, 01:49

the scouser je napisao/la:Možda bi pametno bilo uletiti za Adebayora, Mancini bi ga vjerovatno pustio za siću,a vjerujem da bi i on bio voljan da malo oživi karijeru. Čak je i igrao fudbal sličan Rodgersovom u Arsenalu (najsličnije što EPL može ponuditi). Jes' da je malo pakšu ko čovjek, al jbg, fudbal na današnjem nivou ne gleda ko je kakav, primjera je milion.
On vjerojatno ne bi pristao na plaću manju od 150,000 £ tako da bi se taj transfer teško realizirao.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 jul 2012, 02:09

BeyKopites je napisao/la:Može li mi neko reći da li se golovi postignuti u pretkolima EL ubrajaju u npr. zvanične golove za klub odnosno da li ulaze u zbir golova koje igrač kasnije postigne u grupnoj fazi npr. ?
Mislim da ne.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.