Pa kad se qrce kao dosli smo u Sarajevo, ali na Grbavicu, neka dodju i na Kosevo i rjesimo tu dilemu imaju li muda za to, vrlo jednostavno.predmetmrznje je napisao/la:a ne, okačit će udarni na šajbu i direkt na vas. Njih dvaesdvoje na vaša četri busa. Malo realnosti majketi. Ne pravdam ih al to je za pretpostavit da neće istom trasom.Osttribine je napisao/la:
Neko je jedne prilike postavljao na ovom forumu cini mi se sliku njihove obilaznice taj dan do Sarajeva, dobar visak km su napravili da izbjegnu moguci susret sa nama na magistralnom putu, ne kazem ja sad bilo bi ovo ili ono, ali da ih je prpa jeste.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
A gdje ste bili kad je jedanaest (11) Skripara doslo i otišlo bez pratnje na Grbavicu? Mislim da je bila 2011a.
...
Evo nek sutra dodju nece nista biti.Osttribine je napisao/la:Hoces reci da do sad nikad nije bilo sretanja navijackih grupa na nekim od puteva, bilo ih je u nekoliko navrata. Sto se tice ovih skripaca pa bujrum neka dodju vise i na to gotovanje na Kosevo, da se vise jednom rijesi ta dilema imaju li ili nemaju damu za to, mozda ne bude nikakvih konflikata, a mozda...
Najveci belaji su bili onda kada se nista nije ocekivalo.
Svaka najava je bila u startu osujecena od strane acab.
Tome svemu doprinosite vi po forumima pa zuta g.o.v.na prave milion clanaka na osnovu toga i samim time pritisak na plavce da reaguju.
Oni mogu dobiti od Hz ono sto zasluzuju samo na neutralnom terenu gdje bi se 2 grupe slucajno srele a u Sa nikad jer bi bili zasticeni kao polarni medvjedi.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
-
juvetorino
- Kontakt:
Koji cinizam na ovom forumu nemogu vjerovati. JA mislim da smo se mi Širokobriježani dovoljno nagledali divljanja sarajevskih navijaca po nasem gradiću od 10 tisuca ljudi. ovdje ispada da u Širokom Brijegu zivi rulja koja jedva čeka "devar". A eto koliko toliko smo sa Manijacima bili u normalnim odnosima bez obzira na ovo
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Bilo je bilo, znate vi vrlodobroOsttribine je napisao/la:Hoces reci da do sad nikad nije bilo sretanja navijackih grupa na nekim od puteva, bilo ih je u nekoliko navrata. Sto se tice ovih skripaca pa bujrum neka dodju vise i na to gotovanje na Kosevo, da se vise jednom rijesi ta dilema imaju li ili nemaju damu za to, mozda ne bude nikakvih konflikata, a mozda...
Prvi i jedini mostarski šampion
- Osttribine
- Kontakt:
Napisao vec negdje gore da nisam u tom huliganskom fazonu (mada kod nas to skoro da i ne postoji, vise neka dreka vika balavaca sa flasama i palicama i kamenjem) ali me nervira ta prica njihova kao dosli smo na Grabvicu u dva navrata, pa skupite muda i dodjite odradite Kosevo i zavrsena prica, eto i ti si napisao, a i ja u prijasnjim postovima, mozda se nista i ne desi, najprije reakcijom policije, ali opet ko zna, necemo saznati dok ne dodju jel.carapa je napisao/la:Evo nek sutra dodju nece nista biti.Osttribine je napisao/la:Hoces reci da do sad nikad nije bilo sretanja navijackih grupa na nekim od puteva, bilo ih je u nekoliko navrata. Sto se tice ovih skripaca pa bujrum neka dodju vise i na to gotovanje na Kosevo, da se vise jednom rijesi ta dilema imaju li ili nemaju damu za to, mozda ne bude nikakvih konflikata, a mozda...
Tome svemu doprinosite vi po forumima pa zuta g.o.v.na prave milion clanaka na osnovu toga i samim time pritisak na plavce da reaguju.
Oni mogu dobiti od Hz ono sto zasluzuju samo na neutralnom terenu gdje bi se 2 grupe slucajno srele a u Sa nikad jer bi bili zasticeni kao polarni medvjedi.
To ono kada su mediji brujili o pokusaju linca strasnih huligana ?Orjuna je napisao/la:A gdje ste bili kad je jedanaest (11) Skripara doslo i otišlo bez pratnje na Grbavicu? Mislim da je bila 2011a.
Sa Škriparima nema šale jer ih ni za vica nema dovoljno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zašto je vama lakše napasti kad smo na Kosevu nego na Grbavici? Jedan razlog?Osttribine je napisao/la:Napisao vec negdje gore da nisam u tom huliganskom fazonu (mada kod nas to skoro da i ne postoji, vise neka dreka vika balavaca sa flasama i palicama i kamenjem) ali me nervira ta prica njihova kao dosli smo na Grabvicu u dva navrata, pa skupite muda i dodjite odradite Kosevo i zavrsena prica, eto i ti si napisao, a i ja u prijasnjim postovima, mozda se nista i ne desi, najprije reakcijom policije, ali opet ko zna, necemo saznati dok ne dodju jel.carapa je napisao/la:Evo nek sutra dodju nece nista biti.Osttribine je napisao/la:Hoces reci da do sad nikad nije bilo sretanja navijackih grupa na nekim od puteva, bilo ih je u nekoliko navrata. Sto se tice ovih skripaca pa bujrum neka dodju vise i na to gotovanje na Kosevo, da se vise jednom rijesi ta dilema imaju li ili nemaju damu za to, mozda ne bude nikakvih konflikata, a mozda...
...
- Osttribine
- Kontakt:
Pretpostavljam da za Konjic mislis, licno nisam ucestvovao, sve sto sam vidio, vidio sam na onom klipu sto je neko na youtube postavio, trce jedni trce drugi, kamenice tamo vamo, balije ustase i gotova prica. Kad ste vec huligani i jedni i drugi ili treci, na livadu, pa ko oni mahniti poljaci ili rusi, 20 na 20 ili koliko se dogovorite i gotovo. Ali jbg za to treba muda, u ovoj mahnitoj zemlji ti je bas kao i ovaj momak iz Vakufa sto je dozivio "joj jesmo ga nas sedmorica ugazili".predmetmrznje je napisao/la:Bilo je bilo, znate vi vrlodobroOsttribine je napisao/la:Hoces reci da do sad nikad nije bilo sretanja navijackih grupa na nekim od puteva, bilo ih je u nekoliko navrata. Sto se tice ovih skripaca pa bujrum neka dodju vise i na to gotovanje na Kosevo, da se vise jednom rijesi ta dilema imaju li ili nemaju damu za to, mozda ne bude nikakvih konflikata, a mozda...
- Evolution87
- Kontakt:
High je napisao/la:Sa Škriparima nema šale jer ih ni za vica nema dovoljno.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:High je napisao/la:Sa Škriparima nema šale jer ih ni za vica nema dovoljno.![]()
![]()
![]()
Nekima je stvarno IQ zanemariv, ravan sobnoj temperaturi. Pa znam da vas dvojica smatrate Siroki El Doradom. ALi to je gradic od 10 tisuca ljudi. Ocekujte da ima 10 tisuca aktivnih navijaca ili sta.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Touchdown

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Evolve
- Kontakt:
Nema veze, ima nas dovoljno da vam komplekse nabijamo vec 10 godina.
NK Široki Brijeg
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Hahaha simpatičan pokušaj spinovanja, nalik na pastrmku. Nemoj da tražim sliku gdje vam kolege ćuće u kombiju a cjepanica im kucka na prozor. Vidio si je siguran samOsttribine je napisao/la:
Pretpostavljam da za Konjic mislis, licno nisam ucestvovao, sve sto sam vidio, vidio sam na onom klipu sto je neko na youtube postavio, trce jedni trce drugi, kamenice tamo vamo, balije ustase i gotova prica. Kad ste vec huligani i jedni i drugi ili treci, na livadu, pa ko oni mahniti poljaci ili rusi, 20 na 20 ili koliko se dogovorite i gotovo. Ali jbg za to treba muda, u ovoj mahnitoj zemlji ti je bas kao i ovaj momak iz Vakufa sto je dozivio "joj jesmo ga nas sedmorica ugazili".
Prvi i jedini mostarski šampion
- Evolution87
- Kontakt:
mrtva selendra nekom komplekse da nabija, mrs u kamenjar skutore
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Evolve
- Kontakt:
Vec 10 godina drug, 10 godina.Evolution87 je napisao/la:mrtva selendra nekom komplekse da nabija, mrs u kamenjar skutore
POZDRAV IZ SELENDRE!!
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.