Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

red devil88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la red devil88 » 01 sep 2013, 17:25

Niko od nas ovde nije rekao da mi nemamo dobrih igraca imamo itekako samo ne na onim pozicijama koje su od krucijalne vaznosti , ja sam navijac Manchester Uniteda i nisam navikao da se nakon poraza vadim na to da smo kao bili "malo" bolji u drugom poluvremenu .

Ja razumim @Duka sto brani Clevsa i sve to ali mi nije jasno da nevidis da on nije kalibar za Uniteda.

Zalosno je da za 90 minuta ekipa nije imala NIJEDNU pravu priliku . Kako da se ljudi ne nerviraju u ovakim okolnostima , ja smatram da je Moyes dobar trener i da ce on nametnu svojstil igre u narednom periodu ali tesko sa postojecim kadrom .

Jelde momci sad se Fellaini necini tako losim kad se vidi kako nam igraju igraci u sredini siguran sam da ga nebi pretrcavali kao Giggsa i Cleverlija .
Glory Glory Man United !!! :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 sep 2013, 17:26

billythekid je napisao/la: dragi moj prika,haj kazi ti meni nakon sto odgledas mec dortmunda sa gundoganom,ili ti ga bajerna sa svojim vezistima,isca,ozila,iniestu xavia kako te brate nije stid hvaliti momka koji jedino sto uradi jes vrati loptu nazad il eventualno naprijed svom igracu ako ga niko ne pokriva u prostoru od 3 do 4 metra.Jeli ti znas uopce kakav je mali Herrera,ili recimo Munijain.jesil ti svjestan sta su mata i hazard svojim potpisima donijeli celziju,i oni pored toga dovode jos jednog majstora koji je bara bara snjim mislim na Williana.Ja buraz meceve uniteda gledam na lexilijumima,da me ne shvatis pogresno volim ga vise od repke,ali iskren ssam i ako uzimamo titule nije to to,a pogotovo sada bez alexa to nece biti to
Donijeli su im titulu prošle godine. Nama Clevs nije.

Ja ga ne hvalim ništa pretjerano, ali moje pitanje je kako tebe i ostale nije stid napadat momka koji je izdanak Unitedove škole i to najbezočnijim uvredama koje čovjek može da smisli. I da se razumijemo, NIJE TAČNO da samo dodaje loptu prvom do sebe, to je urbana legenda koja vlada među nazovi navijačima Uniteda na ovoj temi.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 sep 2013, 17:27

Carlo je napisao/la:
Narin je napisao/la:Gerrardu oni vrijedjanje nije trebalo..Nisko za njega..
SLAŽEM SE DA JE NISKO! TREBO GA JE PLJUNUT, A NE UVRIJEDIT!
I onda se cudite i bljujete vatru kada vam neko kao @MoR dodje i drzi lekcije? :? Pa i treba vam isto, nemam fkt izraz da ga sada upotrijebim a da ban ne dobijem. Jednostavno ste toliko licemjerni, u najmanju ruku, da je to cudo bozije. Kada vi pljujete to je OK, kada to radi neko drugi to je za zatvora. Bijeda k`o bijeda, ne treba ni pokusavati normalno. ;) :)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 01 sep 2013, 17:28

Žurio sam da stignem na drugo poluvrijeme, i u glavi mi, možda danas po prvi put igrači čuju i Moyesov "fen" :mrgreen: , međutim ako je istog i bilo, nije imao nikakav uticaj.
Bezidejna igra Uniteda, podsjeća na ona bezidejna izdanja Evertona na kišom natopljenom Goodisonu, kad nedeljom mamuran nemaš apsolutno ništa raditi pa popodne provodiš gledajući zračne duele igrača Evertona i Noriča.
Što je najgore, ovo je već druga utakmica u kojoj neutralni navijači mogu požaliti što su protraćili dva sata. Liverpool u drugom poluvremenu nije vrijedan spomena, a gledao sam ih protiv Ville, ni tu nisu ništa pokazali, ali najvažnije od svega, bodovi se pišu.
Najveći problem Uniteda danas, a realno govoreći, već neko vrijeme jeste tranzicija lopte iz odbrane u napad. Thomas William Cleverley je posljednji put uputio pas duži od deset metara prema naprijed, nekad u pjetlićima. Gledao sam ga u Votfordu, i nevjerovatno koliko malo opuštenosti i lucidnosti dijeli ovog momka od igrača vrhunskog kalibra.
Nikad ne kritikujem igru Uniteda, ali ipak se igra protiv najljućih rivala i ovo danas me baš iz*izdilo.
Mjesta za paniku nema i ovo prozivanje Moyesa je stvarno smješno, ali lagao bih kada bih rekao da dvojac Fellaini/Herrera ne bi bio pravo osvježenje za tromi vezni red Uniteda.
Bez panike Đavoli, ipak su samo tri, izuzetno teška, kola prošla. Nikad nas nije krasio dobar start, ali ono puno bitnije i te kako jeste. :mrgreen:
LUHG!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 sep 2013, 17:31

Rooney88 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Narin je napisao/la:Gerrardu oni vrijedjanje nije trebalo..Nisko za njega..
SLAŽEM SE DA JE NISKO! TREBO GA JE PLJUNUT, A NE UVRIJEDIT!
I onda se cudite i bljujete vatru kada vam neko kao @MoR dodje i drzi lekcije? :? Pa i treba vam isto, nemam fkt izraz da ga sada upotrijebim a da ban ne dobijem. Jednostavno ste toliko licemjerni, u najmanju ruku, da je to cudo bozije. Kada vi pljujete to je OK, kada to radi neko drugi to je za zatvora. Bijeda k`o bijeda, ne treba ni pokusavati normalno. ;) :)
Ma jok, zadnji post koji sam napisao na ovoj temi je bio daleke 2011., možda i ranije. Ovo ja samo vraćam.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 17:31

Ma ne znaam kume onda majke mi ako ga ti smatras igracem,i ako ces ga braniti samo sto je izdanak Unitedove skole popisam se ja na to.Nemoj sta zamjerit jer si momak dobar,nisi neko dijete koje pise gluposti i postujem te,ali bgm Unitedu u vezi treba kreativac koji ce nositi sredinu,koji se smij usudit s loptom krenuti naprijed,koji ce pitati napad i krila koji ce koristit mozak,vjeruj mi da to nije Tom i da nikada nece biti.I oko Kagawe sam skeptican,ali ruku na srce je bolji igrac,kad vec necemo dovoditi onda daj malom POwelu sansu,pa nek snjim ima strpljenja,i neka ga pusti,jer ovaj tom je ocajan
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 17:33

ali eto preboljet cu ja i Kleverlija,ali samo da negledam Giggsa u pocetnom
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 sep 2013, 17:35

billythekid je napisao/la:Ma ne znaam kume onda majke mi ako ga ti smatras igracem,i ako ces ga braniti samo sto je izdanak Unitedove skole popisam se ja na to.Nemoj sta zamjerit jer si momak dobar,nisi neko dijete koje pise gluposti i postujem te,ali bgm Unitedu u vezi treba kreativac koji ce nositi sredinu,koji se smij usudit s loptom krenuti naprijed,koji ce pitati napad i krila koji ce koristit mozak,vjeruj mi da to nije Tom i da nikada nece biti.I oko Kagawe sam skeptican,ali ruku na srce je bolji igrac,kad vec necemo dovoditi onda daj malom POwelu sansu,pa nek snjim ima strpljenja,i neka ga pusti,jer ovaj tom je ocajan
Al čovjek je centralni vezni, tu će sutra naslijediti Carricka i njegovo je da drži sredinu, da kontroliše posjed i da ne griješi u pasu, a ne da traži rupe u protivničkoj odbrani, to je posao ofanzivnog veznog kojeg mi nemamo i zato idemo preko krila. Dakle, njegov zadatak nije ono što vi tražite od njega da radi.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 01 sep 2013, 17:43

Welbeck je taj ofanzivni vezni koji bi trebao davati zadnji pas, a on je bio totalno beskoristan.
Ovdje se koplja lome ili na Clevu ili na Valenciji.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 sep 2013, 17:49

BoBo89 je napisao/la:Welbeck je taj ofanzivni vezni koji bi trebao davati zadnji pas, a on je bio totalno beskoristan.
Welbeck je napadac kojem se izmisljaju pozicije. Kagawa je ofanzivni vezni recimo, mozda bi tu poziciju i Nani mogao odigrati zadovoljavajuce, ovo sa Welbeckom je samo improvizacija jer on itekako ima osobina koje trebaju Unitedu.

Tuga fkt ako ne pojacamo ekipu, automatski bih otkaze podijelio ljudima zaduzenim za transfere, jedan po jedan na glavu iz kluba.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 01 sep 2013, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 sep 2013, 17:49

BoBo89 je napisao/la:Welbeck je taj ofanzivni vezni koji bi trebao davati zadnji pas, a on je bio totalno beskoristan.
Ovdje se koplja lome ili na Clevu ili na Valenciji.
danas je to kagawa treba da igrao pa makar da je ima nogu slomljenu bolji je od welbecka na toj poziciji
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 17:51

Rooney88 je napisao/la:
Welbeck je napadac kojem se izmisljaju pozicije. Kagawa je oganzicni vezni recimo, mozda bi tu poziciju i Nani mogao odigrati zadovoljavajuce, ovo sa Welbeckom je samo improvizacija jer on itekako ima osobina koje trebaju Unitedu.

Tuga fkt ako ne pojacamo ekipu, automatski bih otkaze podijelio ljudima zaduzenim za transfere, jedan po jedan na glavu iz kluba.

upravu si bgm,jer dosta je drug svima ono zavaravanje satro ja sam kloc,ako prizeljkujem pojacanja ne volim dovoljno klub itd,evidentno je da se mora,jer zaostajemo za nekim ekipama dosta,ne mislim u EPL
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 sep 2013, 17:53

David Moyes: "It's probably the best we've played this season. The players did well. We dominated the game for long periods without having the final ball or cross, and when we did, it just didn’t quite fall for us." slika
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 sep 2013, 17:55

Unknown Genius je napisao/la:David Moyes: "It's probably the best we've played this season. The players did well. We dominated the game for long periods without having the final ball or cross, and when we did, it just didn’t quite fall for us." slika
:lol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 18:01

Ma hocu sto prije da zaboravim ovaj mec,da uz boziju pomoc sutra potpisemo nekog ko ce nam biti od koristi,i ubijedim sebe da je ovo samo bio los dan i nista vise.GGMU
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 01 sep 2013, 18:37

"Steven, imaš li premier ligašku medalju ?" 8-)
slika

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 01 sep 2013, 18:48

ljudi moji ne pravite sami od sebe licemjerima, neznalicama, instant navijačima, psovati igračima, legendama, treneru koji je vodio ekipu u samo 3 utakmice je u najmanju ruku neukusno, ne budite djeca, ako jeste onda hajte sa foruma.

Utakmica ko i većinom protiv Liverpoola, tvrdo sa puno buke, napetosti, grešaka sudijskih. Ja bi okrivio čitav tim za ovaj poraz, ali ne želim da ih vrijeđam, treba reći nešto pametno i konstruktivno. Nismo imali tranziciju između napada i sredine terena, tek se vidi šta Rooney znači, on je tu majstor svoga posla, eh da je on igrao. Mnogo puta ste do sad pljuvali po Valenciji i to na izuzetno loše način, a vidi ga danas, možda i najbolji igrač, protiv Swansea bio također dobar. Moram istači grešku Young-a. Veliku glupost je napravio, to nas je koštalo poraza. Liverpoola je bio očajan, nisu imali niti jednu priliku sem u prvom poluvremenu nekih slobodnih udaraca i jedan ili dva bezopasna udarca. To je možda i najgore, od ovakvo lošeg tima izgubit, šteta.

Kad smo dobili Swansea svi su nagrnili i hvalili igru i Moyesa i svih igrača, i zaista smo dobro igrali, to je činjenica koja govori da ovi igrači mogu i od njih možemo očekivati titulu, pa sa istim timom smo izdominirali prošle godine. Zato ljudi moji saberite se, nemojte brzat i odmah psovat, ružno za čitat..

In Moyes We Trust
Glory Glory Manchester United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2013, 18:50

Bolt: " onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 18:57

Neko danas,neko sljedece sedm,neko za mjesec neko u martu,al svi ce kad tad zakukat na ovaj igracki kadar i ne profesionalnost ljudi zaduzenih za pojacanja,nemoramo nikog ni dovesti hebes ga,ali bar prodaj Janga da ga moje oci ne gledaju
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 01 sep 2013, 19:01

billythekid je napisao/la:Neko danas,neko sljedece sedm,neko za mjesec neko u martu,al svi ce kad tad zakukat na ovaj igracki kadar i ne profesionalnost ljudi zaduzenih za pojacanja,nemoramo nikog ni dovesti hebes ga,ali bar prodaj Janga da ga moje oci ne gledaju
Young je definitivno ovime ispao iz neke konkurencije, iako nikad nije ni bio u njoj, al hajde, može se reći kiks Moyesa na to, ne znam što ga stavi, bolje bi se Zaha snašao sigurno, a čovjeka nema ni na klupi. Tu je i Kagawa, šta je sa njim :? , dosta nepoznanica, međutim danas je Ronney falio i to je to. Moram istaći i da sam očekivao od Persija da zabije onu šansu, u onako važnom trenutku onako loše šutirat, imao je i jednu na početku, škaricama preko gola, pa ona lopta iz kornera kad je promaši, i on danas loš, kako god biće bolje...
Glory Glory Manchester United

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.