Nisam upratio Kloppove promjene, ali je Arteta otjerao Zincenka naprijed i ostavio Gabrielu da cuva stranu.
Mislim da je bukvalno svaki navijac Arsenala znao da ce Salah dati gol danas obzirom da je Zincenko bio jedina opcija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nisam upratio Kloppove promjene, ali je Arteta otjerao Zincenka naprijed i ostavio Gabrielu da cuva stranu.
Ma prebacio Salaha gore a Elliotta lijevo gurnuo. Nije sa Salahom u vrhu igrao od 2018te do ovog večeras ja msmBrokula je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:49Nisam upratio Kloppove promjene, ali je Arteta otjerao Zincenka naprijed i ostavio Gabrielu da cuva stranu.
Mislim da je bukvalno svaki navijac Arsenala znao da ce Salah dati gol danas obzirom da je Zincenko bio jedina opcija
Ti pises komentare isto dijete od 17 godina.JayCatwright je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:49Ne mogu da vjerujem da frajer misli da je Gabriel igro na lijevom beku, jos gledao tekmu.![]()
![]()
Lehman zapišo terenbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:52Jel neko primjetio koliko su se puta igrači obje ekipe okliznuli u drugom poluvremenu? Šta je ono brate mili, ko na klizalištu![]()
Ti pišeš gluposti. Svi vidjeli da je Salah prešao u sredinu osim tebe. Boli me qrac za druge utakmice, pričam sta sam gledaoBrokula je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:52Ti pises komentare isto dijete od 17 godina.JayCatwright je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:49Ne mogu da vjerujem da frajer misli da je Gabriel igro na lijevom beku, jos gledao tekmu.![]()
![]()
Pa Arsenal je nebrojeno minuta igrao u formaciji gdje Gabrijel pokriva cijelu lijevu stranu, nista novo sa Zincenkom u prvih 11. 100 duela u drugom imali na liniji auta i ti mene ubjedjujes u nesto deseto.
Moguce da je Gabriel jednostavno dobio zadatak da je flaster Salahu, ali to ne mijenja cinjenicu.
95% duela su imali po aut liniji taman da je Salah presao na stoperaJayCatwright je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:53Ti pišeš gluposti. Svi vidjeli da je Salah prešao u sredinu osim tebe. Boli me qrac za druge utakmice, pričam sta sam gledaoBrokula je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:52Ti pises komentare isto dijete od 17 godina.JayCatwright je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:49
Ne mogu da vjerujem da frajer misli da je Gabriel igro na lijevom beku, jos gledao tekmu.![]()
![]()
Pa Arsenal je nebrojeno minuta igrao u formaciji gdje Gabrijel pokriva cijelu lijevu stranu, nista novo sa Zincenkom u prvih 11. 100 duela u drugom imali na liniji auta i ti mene ubjedjujes u nesto deseto.
Moguce da je Gabriel jednostavno dobio zadatak da je flaster Salahu, ali to ne mijenja cinjenicu.
Nece nas vise nikad uzeti na Anfieldu realno, koliko god jaki bili. Previse je tu kompleksa stvoreno.SoloControTutti je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:56Ne znam da li postoji cisci penal napravljen igranjem rukom od onog, a da nije sviran, nevjerovatno ali jbg. Sve u svemu odlicna tekma, odlicne dvije ekipe, Liverpul je imao pobjedu s onom kontrom ali pusiona na kraju, Arsenal sigurno zadovoljniji s bodom s obzirom na gostovanje gdje se ne sjecaju zadnje pobjede. sredinom prvog i u drugom Liverpul presing kao nekad ali imaju problem kada dodu do gola i to je evidentno, fali Jota ekipi za te situacije i Maca u sredini za pasove jer ovo trenutno je jalovo i tanko, Nuneza i ne racunam on je operisan trenutno od golova. City najbolje prosao, s pobjedom su tu u vrhu i opet mogu uc u ludacku formu zaredati 10 pobjeda i to je to. Arsenal ipak bez pobjede na Anfieldu nije pokazao da je prevazisao tu blokadu, da su dobili tekmu i nadigrali Liverpul veceras bio bi siguran da je ova sezona njihova, mentalno bi ih to lansiralo u neku novu dimenziju, ovako bit ce gusto do kraja.
Jadno
Neki novi nivoi gluposti dolaze od tebe