FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HannahMontana
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HannahMontana » 16 sep 2012, 13:55

miky_hz je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Ma ono ti je vise bilp u smislu "evo ga da i on nesto dobro uradi" nego sto je zasluzio za dobru igru....
Ima svakako i to naravno,ali jucer je dosta dobar bio plus gol,njegovim izlaskom je i nas vezni red u defanzivnom smislu definitivno popustao na vise strana i tad nekad su nam i zaredali par prilika i drzali loptu oko nasih 16 metara
Sve to stoji sinoc dobar ako ne i najbolji! Ali ne moze bar ne kod mene a mislim i vecine koji ga pratimo oprat epitet jednog od najgorih igraca poslije Haskica koje je Sarajevo imalo u zadnje vrijeme! A cudno je to jer imam cesto priliku popricat sa nekim prvotimcima i sjecam se da sam se dotakao teme Comora prosle godine sa jednim nasim igracem i kaze da je Comor lik koji je fizicki ubjeljivo najspremniji u Sarajevu i da ce to svi potvrditi! AL brate ja imam nekako jednostavnu teoriju za njega! Nije ingeligentan-glup! A kao vezni igrac moras biti mnogo inteligentan! A sa druge strane njega je i Plisek strucnjak poprilicno unistio onim stavljanjem na beka a momak igra cijeli zivot u veznom redu! Ali eto ja imam svoje misljenje o njemu, nisam od onih koji psuju nasim igracima pa ih sutra grle i "obozavaju" i eto moje misljenje je da i nije bas za Sarajeva a pogotovu ne za prve!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 13:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Coma majstore! 8-) Sad da je i gradinu nakantat, pa iz trebinja ako nista bod izvuci odlicno 8-)
Gradina pada sa lakocom, a bod ko kuca iz trebinja ako se ukaze prilika ili igra kao sinoc protiv veleza mozemo i do sva tri boda. 8-)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

High

Post Postao/la High » 16 sep 2012, 13:59

Za fudbal, osim fizičke spreme treba i tehnika, kao i mozak. Čomor ovo zadnje dvoje nema, niti će ikad imati. Eno mu atletske staze pa neka trči, taman mu je i Atletski klub Sarajevo tu blizu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 sep 2012, 14:00

DevilS je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Coma majstore! 8-) Sad da je i gradinu nakantat, pa iz trebinja ako nista bod izvuci odlicno 8-)
Gradina pada sa lakocom, a bod ko kuca iz trebinja ako se ukaze prilika ili igra kao sinoc protiv veleza mozemo i do sva tri boda. 8-)
protiv Leotara sve zavisi od sudjenja. S obzirom kakvo dole imamo sudjenje bod bi bio ravan pobjedi, ali ako sudjenje bude uredu lahko mozemo uzeti sva 3 boda. :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 sep 2012, 14:04

A daj, pa nije utakmica ni pocela kako treba, nije ni ovo kolo zavrseno, odma oko sudjenja ccc
Za zivot cijeli!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 16 sep 2012, 14:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Ajde bolan sikter :D :D
A Boga mi, pa jel tako il nije, eto reci iskreno, jarane ako bude kakvih zavrzlama dole, onda se žalite, al gdje ces sad, ni ovo kolo nije zavrseno kako treba :D
Ma to je ono da se osiguramo u slucaju loseg rezlutata pa da kazemo "e jesmo vam rekli, znali smo da ce tako biti"..haha
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

High

Post Postao/la High » 16 sep 2012, 14:23

Ne znam što se brinete za tekmu na Policama, Selimović će to kupiti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 sep 2012, 14:23

HannahMontana je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Ajde bolan sikter :D :D
A Boga mi, pa jel tako il nije, eto reci iskreno, jarane ako bude kakvih zavrzlama dole, onda se žalite, al gdje ces sad, ni ovo kolo nije zavrseno kako treba :D
Ma to je ono da se osiguramo u slucaju loseg rezlutata pa da kazemo "e jesmo vam rekli, znali smo da ce tako biti"..haha
Dobar dobar :lol:
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 14:54

High je napisao/la:Ne znam što se brinete za tekmu na Policama, Selimović će to kupiti.
Nema brige bordo braco. :D

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 sep 2012, 15:26

Cestitke na zasluzenoj pobjedi :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 15:27

ANTIFA ! je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi :)
Hvala i vama puno srece zelimo od srca ovako javno. ;) :P

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 15:36

Bordo momčad igra sve bolje
Jović: Naš cilj je ostati na čelu tabele i nakon 30. kola.! 8-)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 sep 2012, 16:02

Snimak tekme
Prvo poluvrijeme (421 MB) http://www.adrive.com/public/ZqERaH/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... oluvrijeme)
Drugo poluvrijeme (422 MB) http://www.adrive.com/public/rWpgMm/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... oluvrijeme)

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 16 sep 2012, 16:42

Polako pitarcici, jos nije sve gotovo. Skoro svake godine ste jesenji sampioni a onda ...
Jovicu prognoziram ostavku tamo negdje oko 20-tog kola kad se bude i on virsli zasitio
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 sep 2012, 16:44

Van Klomp je napisao/la:Polako pitarcici, jos nije sve gotovo. Skoro svake godine ste jesenji sampioni a onda ...
Jovicu prognoziram ostavku tamo negdje oko 20-tog kola kad se bude i on virsli zasitio
Tooooo ludiiii, najluđi si na forumu. BRAVO LEGENDO MAJSTORE KRALJU ŠAHU.Ne mogu da vjerujem kako si pametan pa si uspio ovaku jednu prostoprosirenu recenicu napisati

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 sep 2012, 17:09

treba biti veoma oprezan jer nam tek sad slijede prava iskusenja. Samo da se ovo ne ponovi :?
slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 sep 2012, 17:24

Ma kupicemo u Trebinju i kraj price. :mrgreen: Nema brige ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2012, 17:24

Za Leotar vjerujem da ce biti guravo,a Siroki sa svojom ekipom 40+ nema sta traziti bez obzira sto nam ne leze bas,ali nema u njima vise kuveta odigrala je ta ekipa svoje bar ova generacija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 16 sep 2012, 17:26

Najvaznija psihicka priprema igraca.Mislim da su i sami igraci svijesni da su 5 puta kvalitetnija ekipa od Leotara i da ako oni budu pravi kao u zadnje vrijeme da ih nista ne moze zaustaviti da daju 2-3 gola.Igrati nasu igru,napadati i rezultat nece izostati.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 16 sep 2012, 17:28

SA1946 je napisao/la:Najvaznija psihicka priprema igraca.Mislim da su i sami igraci svijesni da su 5 puta kvalitetnija ekipa od Leotara i da ako oni budu pravi kao u zadnje vrijeme da ih nista ne moze zaustaviti da daju 2-3 gola.Igrati nasu igru,napadati i rezultat nece izostati.
Ma nemamo sta traziti dole.Prvo ce nas u prvih 20 min dole 3-4 jaca starta na suljicu i Saidu i gotova je to tekma za nas,vidjeli smo protiv zete,ba stako na pocetku mu ulete par puta i hvala lijepo..daj boze da se prevarim al..ja bi s bodom bio prezadovoljan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.