Sve to stoji sinoc dobar ako ne i najbolji! Ali ne moze bar ne kod mene a mislim i vecine koji ga pratimo oprat epitet jednog od najgorih igraca poslije Haskica koje je Sarajevo imalo u zadnje vrijeme! A cudno je to jer imam cesto priliku popricat sa nekim prvotimcima i sjecam se da sam se dotakao teme Comora prosle godine sa jednim nasim igracem i kaze da je Comor lik koji je fizicki ubjeljivo najspremniji u Sarajevu i da ce to svi potvrditi! AL brate ja imam nekako jednostavnu teoriju za njega! Nije ingeligentan-glup! A kao vezni igrac moras biti mnogo inteligentan! A sa druge strane njega je i Plisek strucnjak poprilicno unistio onim stavljanjem na beka a momak igra cijeli zivot u veznom redu! Ali eto ja imam svoje misljenje o njemu, nisam od onih koji psuju nasim igracima pa ih sutra grle i "obozavaju" i eto moje misljenje je da i nije bas za Sarajeva a pogotovu ne za prve!miky_hz je napisao/la:Ima svakako i to naravno,ali jucer je dosta dobar bio plus gol,njegovim izlaskom je i nas vezni red u defanzivnom smislu definitivno popustao na vise strana i tad nekad su nam i zaredali par prilika i drzali loptu oko nasih 16 metaraHannahMontana je napisao/la:Ma ono ti je vise bilp u smislu "evo ga da i on nesto dobro uradi" nego sto je zasluzio za dobru igru....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HannahMontana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Gradina pada sa lakocom, a bod ko kuca iz trebinja ako se ukaze prilika ili igra kao sinoc protiv veleza mozemo i do sva tri boda.Sarajlijc@ je napisao/la:Coma majstore!Sad da je i gradinu nakantat, pa iz trebinja ako nista bod izvuci odlicno

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Za fudbal, osim fizičke spreme treba i tehnika, kao i mozak. Čomor ovo zadnje dvoje nema, niti će ikad imati. Eno mu atletske staze pa neka trči, taman mu je i Atletski klub Sarajevo tu blizu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
protiv Leotara sve zavisi od sudjenja. S obzirom kakvo dole imamo sudjenje bod bi bio ravan pobjedi, ali ako sudjenje bude uredu lahko mozemo uzeti sva 3 boda.DevilS je napisao/la:Gradina pada sa lakocom, a bod ko kuca iz trebinja ako se ukaze prilika ili igra kao sinoc protiv veleza mozemo i do sva tri boda.Sarajlijc@ je napisao/la:Coma majstore!Sad da je i gradinu nakantat, pa iz trebinja ako nista bod izvuci odlicno

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
A daj, pa nije utakmica ni pocela kako treba, nije ni ovo kolo zavrseno, odma oko sudjenja ccc
Za zivot cijeli!
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma to je ono da se osiguramo u slucaju loseg rezlutata pa da kazemo "e jesmo vam rekli, znali smo da ce tako biti"..hahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:A Boga mi, pa jel tako il nije, eto reci iskreno, jarane ako bude kakvih zavrzlama dole, onda se žalite, al gdje ces sad, ni ovo kolo nije zavrseno kako trebaHannahMontana je napisao/la:Ajde bolan sikter![]()
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Ne znam što se brinete za tekmu na Policama, Selimović će to kupiti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Dobar dobarHannahMontana je napisao/la:Ma to je ono da se osiguramo u slucaju loseg rezlutata pa da kazemo "e jesmo vam rekli, znali smo da ce tako biti"..hahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:A Boga mi, pa jel tako il nije, eto reci iskreno, jarane ako bude kakvih zavrzlama dole, onda se žalite, al gdje ces sad, ni ovo kolo nije zavrseno kako trebaHannahMontana je napisao/la:Ajde bolan sikter![]()

Za zivot cijeli!
Nema brige bordo braco.High je napisao/la:Ne znam što se brinete za tekmu na Policama, Selimović će to kupiti.

Hvala i vama puno srece zelimo od srca ovako javno.ANTIFA ! je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi

Bordo momčad igra sve bolje
Jović: Naš cilj je ostati na čelu tabele i nakon 30. kola.!
Jović: Naš cilj je ostati na čelu tabele i nakon 30. kola.!

- Evolution87
- Kontakt:
Snimak tekme
Prvo poluvrijeme (421 MB) http://www.adrive.com/public/ZqERaH/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... oluvrijeme)
Drugo poluvrijeme (422 MB) http://www.adrive.com/public/rWpgMm/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... oluvrijeme)
Prvo poluvrijeme (421 MB) http://www.adrive.com/public/ZqERaH/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... oluvrijeme)
Drugo poluvrijeme (422 MB) http://www.adrive.com/public/rWpgMm/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... oluvrijeme)
Polako pitarcici, jos nije sve gotovo. Skoro svake godine ste jesenji sampioni a onda ...
Jovicu prognoziram ostavku tamo negdje oko 20-tog kola kad se bude i on virsli zasitio
Jovicu prognoziram ostavku tamo negdje oko 20-tog kola kad se bude i on virsli zasitio
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
-
- Kontakt:
Tooooo ludiiii, najluđi si na forumu. BRAVO LEGENDO MAJSTORE KRALJU ŠAHU.Ne mogu da vjerujem kako si pametan pa si uspio ovaku jednu prostoprosirenu recenicu napisatiVan Klomp je napisao/la:Polako pitarcici, jos nije sve gotovo. Skoro svake godine ste jesenji sampioni a onda ...
- Evolution87
- Kontakt:
treba biti veoma oprezan jer nam tek sad slijede prava iskusenja. Samo da se ovo ne ponovi

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma kupicemo u Trebinju i kraj price.
Nema brige 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Za Leotar vjerujem da ce biti guravo,a Siroki sa svojom ekipom 40+ nema sta traziti bez obzira sto nam ne leze bas,ali nema u njima vise kuveta odigrala je ta ekipa svoje bar ova generacija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najvaznija psihicka priprema igraca.Mislim da su i sami igraci svijesni da su 5 puta kvalitetnija ekipa od Leotara i da ako oni budu pravi kao u zadnje vrijeme da ih nista ne moze zaustaviti da daju 2-3 gola.Igrati nasu igru,napadati i rezultat nece izostati.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Ma nemamo sta traziti dole.Prvo ce nas u prvih 20 min dole 3-4 jaca starta na suljicu i Saidu i gotova je to tekma za nas,vidjeli smo protiv zete,ba stako na pocetku mu ulete par puta i hvala lijepo..daj boze da se prevarim al..ja bi s bodom bio prezadovoljanSA1946 je napisao/la:Najvaznija psihicka priprema igraca.Mislim da su i sami igraci svijesni da su 5 puta kvalitetnija ekipa od Leotara i da ako oni budu pravi kao u zadnje vrijeme da ih nista ne moze zaustaviti da daju 2-3 gola.Igrati nasu igru,napadati i rezultat nece izostati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.