mozeWilly je napisao/la:Jaruga, šta misliš može li Monako trehnuti Berdiha?

al ga ja ne bih igr'o....
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mozeWilly je napisao/la:Jaruga, šta misliš može li Monako trehnuti Berdiha?
to je 30 % od svake ruke koju dobijes za stolom pa ti vracaju svakog prvog u mjesecu a ne izgubljenowinner je napisao/la:Jel neko igra poker na wwinu i moze li mi objasniti sta znaci ono rackback 30 % znam da nest vracaju na kraju mjeseca , a sad jel vracaju izgubljeno na stolu ili sve okrenuto kad igras ili sta vec gde lezi zec sta uopste vracaju ko objasni imat ce ako nista finu analizu) ??
2:1Emir ZENICA je napisao/la:Samo da Ferencvaros ne bude XMislim da je to oba daju
Zenicaa imas li sta sutra ?Emir ZENICA je napisao/la:2:1Emir ZENICA je napisao/la:Samo da Ferencvaros ne bude XMislim da je to oba daju
Sutra su englezi,trebalo bi se ispratiti,uz ostale lige.Ali to cu tek poslije 12 h ,dok se refresuje ponuda,kao i ostale stranice na koje idemamko21 je napisao/la: Zenicaa imas li sta sutra ?
Citizen-X je napisao/la:19:00 Flipkens K. (Bel) Tatishvili A. (Geo) - 1 - 2.25
Flipkens ima dobar niz u kojem je opucavanje Samante Stosur prije Vimbldona, prilicno aktivna agresivna igracica bez samo pasivnog pimplanja iako je Ana bolje pozicionirana ovoj drugoj prilicno ide u teniskom zivotu pa mislim da se isplati i da je dobar tip:
http://matchstat.com/Player/Kirsten%20Flipkens" onclick="window.open(this.href);return false;
gudlakiram
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.