PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SamoTravnik
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SamoTravnik » 31 okt 2016, 22:06

Ado76 je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: A i ja nasao kome da repliciram.Ti da mi pricas o navijackom svijetu :rol:
Idi lizni malo guzove haverima iz listice
Prosuo se k'o riza pa sad pokusavas ispasti smijesan.. Dok si ti citao po forumima, ja sam bio sa "tvojim" hordasima u Travniku kad se pravila sacekusa navijacima iz Banja Luke, pa je policija dosla i preusmjerila ih preko Rostova.. ali logicno da si ti kloc i da za takve stvari i ne znas, samo palamudis po forumu

@Mortem

Ne trebaju se oni "ganjat", oni idu istim rutama uvijek, npr. u Vitezu kad budu, policija ih prati do Trona, od Trona do Sirokog, uz Koprivnicu su bez pratnje, mozes ih pojedinacko ebat i bacat po Koprivnici, da ih nikad ne nadju..

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 31 okt 2016, 22:07

Thetraphak1921 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:ne vjerujem u ovu pricu o semsi, malo je to prenapuhano. jer otkud ovih 7 :?: nije valjda cijela grupa krenula na semsu :lol: :lol: :lol: :lol:
Citavo selo se diglo na noge te naoruzani kopljem i slicnim divljackim oruzjem, kojim idu u nabavku hrane, krenulo na jadnog Semsu. Neposredno nakon brutalnog premlacivanja, neki od njih su prerovili dzepove ostecenog te ostali zateceni nakon sto su kod Semse pronasli njima nepoznat predmet.. Mobitel..
Ti po svoj prilici nisi nikad upoznao ni jednog škutora. Više ćeš naći para u džepu 20 škripara nego u cijelog krcatog juga.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 31 okt 2016, 22:08

Ne mogu ne primjetiti da Pastrmka danas nije u formi, opcenito cesto pretjeruje u svojim postovima ali to ne mijenja cinjenicu da je to jedan pravi Mostarac, covjek odan svom klubu, sanjar.
Od laznih Mostaraca posebno cijenim gospodina Rigoletta, ima taj istancani humor, vidi se da mu je tata navijao za Velez, steta sto je svakonevno druzenje sa skutorima uzelo maha.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 okt 2016, 22:08

SamoTravnik je napisao/la:isti taj Semso je napadnut i u drugim gradovima poput Banja Luke itd, pa nije dizana hajka.
Sasvim normalna stvar, psi lutalice su problem u cijeloj drzavi i nazalost nema drugog nacina nego silom rijesiti taj problem. Mada sam ja vise da Semsu kastriraju
Nad tobom sunce najljepše sja

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 31 okt 2016, 22:11

SamoTravnik je napisao/la:
Ado76 je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: A i ja nasao kome da repliciram.Ti da mi pricas o navijackom svijetu :rol:
Prosuo se k'o riza pa sad pokusavas ispasti smijesan.. Dok si ti citao po forumima, ja sam bio sa "tvojim" hordasima u Travniku kad se pravila sacekusa navijacima iz Banja Luke, pa je policija dosla i preusmjerila ih preko Rostova.. ali logicno da si ti kloc i da za takve stvari i ne znas, samo palamudis po forumu
:lol: :lol: :lol: Ja dok sam sa mojim Hordama hodao tada nije ni bilo foruma,siraru...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 okt 2016, 22:15

virtuoz je napisao/la:Ne mogu ne primjetiti da Pastrmka danas nije u formi, opcenito cesto pretjeruje u svojim postovima ali to ne mijenja cinjenicu da je to jedan pravi Mostarac, covjek odan svom klubu, sanjar.
Od laznih Mostaraca posebno cijenim gospodina Rigoletta, ima taj istancani humor, vidi se da mu je tata navijao za Velez, steta sto je svakonevno druzenje sa skutorima uzelo maha.
Brato ne moze mi inspiracija bit jedan dijasporac iz Beca kojeg zimgu 3 godine ili ovaj ikavac+gutac slova iz neke zabiti (moja procjena izmedju posusja i imotskog) . Ono oni u 12oj rundi a ja u prvoj. Daj friske snage
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 okt 2016, 22:17

Ado76 je napisao/la:
Onda si sudionik one tucnjave u Travniku (davno je bila) kad se kotrljala raja po onom brdu. Ima li igdje onaj snimak da se smijemo :)
:lol: :lol: :lol: Ja dok sam sa mojim Hordama hodao tada nije ni bilo foruma,siraru...
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 31 okt 2016, 22:26

Sudionik sam dosta toga ali sad me trenutno takve stvari ne privlace... samo me nerviraju osobe koje preko foruma pozivaju na linc a u svojim grupama su obicni kospicari..

btw,

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 31 okt 2016, 22:29

intercontinental je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la: Ljudi svake godine odrade jedno vise gostovanje i vide da ih niko ne dira i da su Horde samo jake na rijecima, za koju godinu ih ocekujem i na Kosevu.
Koje bolan gostovanje?
Za par godina na Koševu?
Zajebavaš me ?
Koliko im to treba da skupe hrabrosti i dođu na Koševo??
Pa SCG-BIH nakon krvavog rata momci su otišli nakon 11 godina u grotlo Marakane znajući šta ih tamo čeka...a ove pič.kice sumnjam i da će za 111 skupiti muda i otići na Koševo!!
Ja ti opet ponavljam da su bili prosle sezone na Grbavici, ne trebate ih gonjati po Bosni mogli ste prosle sezone po Sarajevu pa niste, inace bili su jos jednom na Grbavici nakon nereda u Širokom :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: Ovom momku iz Travnika svaka čast na objektivnosti :wave: . Pas koji laje ne grize opet kazem...
...

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 31 okt 2016, 22:56

Ado76 je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Ovaj forum pun ebenih mudonja koji prijete a uzivo manji od makovog zrna. Svi su u svom gradu glavni, isti taj Semso je napadnut i u drugim gradovima poput Banja Luke itd, pa nije dizana hajka. Svaki drugi navijac, sa rusakom bi bio napadnut jer bi drugi navijaci bili vodjeni logikom da nosi nesto vrijedno a i da ne nosi opet bi iskoristili priliku da se istresu na nekome. Momka znam uzivo, x puta sam ga sreo u Travniku kako stopa i ovdje ga sigurno nije niko dirao jer ga vecina raje zna ali nek bilo koji navijac stopa u Banja Luci, Mostaru itd pa nek vidi da li ce proci bez cipelarenja.
Vezano za Skripare i to da ne mrdaju dalje od Sirokog, objesite macku o rep.. Ljudi svake godine odrade jedno vise gostovanje i vide da ih niko ne dira i da su Horde samo jake na rijecima, za koju godinu ih ocekujem i na Kosevu.
Vidi se da ides na gostovanja.U ruksak laptop,tablet,pola kile zlata i na utakmicu :lol:
A znamo da ste vi veliki guzni haveri sa hitlerovim kopiladima
Klocu jedan mislim na trans i stvari vrijedne u navijackom svijetu..
Pa jeste on ce sam doci sa transom na leđima.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 okt 2016, 22:58

Ne serite svugdje bi bio napadnut bilo koji navijac. Sve je stvar hoce li naletiti na budale kojih ima u svakom gradu. Zao mi je momka, ali kako je tako je, ne znam sto se pljuje Siroki Brijeg i njihovi navijaci kao da se ovo nigdje drugo ne bi desilo.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 31 okt 2016, 23:01

Orjuna je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la: Ljudi svake godine odrade jedno vise gostovanje i vide da ih niko ne dira i da su Horde samo jake na rijecima, za koju godinu ih ocekujem i na Kosevu.
Koje bolan gostovanje?
Za par godina na Koševu?
Zajebavaš me ?
Koliko im to treba da skupe hrabrosti i dođu na Koševo??
Pa SCG-BIH nakon krvavog rata momci su otišli nakon 11 godina u grotlo Marakane znajući šta ih tamo čeka...a ove pič.kice sumnjam i da će za 111 skupiti muda i otići na Koševo!!
Ja ti opet ponavljam da su bili prosle sezone na Grbavici, ne trebate ih gonjati po Bosni mogli ste prosle sezone po Sarajevu pa niste, inace bili su jos jednom na Grbavici nakon nereda u Širokom :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: Ovom momku iz Travnika svaka čast na objektivnosti :wave: . Pas koji laje ne grize opet kazem...
Ajde i vi budite objektivni po uzoru na ovog mommka iz Travnika pa ako ništa pokažite pristojnost prilikom skandiranja svih navijačkih grupa u ŠB ''VEDRAN PULJIĆ'' a ne uvraćajte primitivisički ''Javii se,Javi see'' psi jedni
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 31 okt 2016, 23:02

pinoglavi je napisao/la:Ne serite svugdje bi bio napadnut bilo koji navijac. Sve je stvar hoce li naletiti na budale kojih ima u svakom gradu. Zao mi je momka, ali kako je tako je, ne znam sto se pljuje Siroki Brijeg i njihovi navijaci kao da se ovo nigdje drugo ne bi desilo.
U Bijeljini mu je kupljena karta

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 okt 2016, 23:04

mario kompu hajde pokazi folder slika Veleza :urnebes:
Ljudi ti se keslaju i dan danas tockonja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 31 okt 2016, 23:06

Muerte je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ne serite svugdje bi bio napadnut bilo koji navijac. Sve je stvar hoce li naletiti na budale kojih ima u svakom gradu. Zao mi je momka, ali kako je tako je, ne znam sto se pljuje Siroki Brijeg i njihovi navijaci kao da se ovo nigdje drugo ne bi desilo.
Vjeruj da ne bi bio napadnut svugdje,niti ja nisam bio napadnut kad sam s majicom FUKARE TUZLA prolazio kroz Baščaršiju a svi znamo kakav je odnos sarajevskih grupa sa nama,dakle nema teoretske šanse da bi isti ovaj momak bio napadnut ili u Tuzli ili bilo gdje drugo,to za BL ne znam,nisam upućen ,samo može biti napadnut od strane ovih huligana u pokušaju škripara
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 31 okt 2016, 23:06

MMM je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:ne vjerujem u ovu pricu o semsi, malo je to prenapuhano. jer otkud ovih 7 :?: nije valjda cijela grupa krenula na semsu :lol: :lol: :lol: :lol:
Citavo selo se diglo na noge te naoruzani kopljem i slicnim divljackim oruzjem, kojim idu u nabavku hrane, krenulo na jadnog Semsu. Neposredno nakon brutalnog premlacivanja, neki od njih su prerovili dzepove ostecenog te ostali zateceni nakon sto su kod Semse pronasli njima nepoznat predmet.. Mobitel..
Ti po svoj prilici nisi nikad upoznao ni jednog škutora. Više ćeš naći para u džepu 20 škripara nego u cijelog krcatog juga.
To je nemoguce iz prostog razloga jer ne postoji dvadeset skripara.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 okt 2016, 23:08

Muerte je napisao/la:
I svaka casr ko god je kupio. Takvih ima u svakom gradu i medju svakom navijackom skupinom. Takodjer ima u svakom gradu onih koji ce te polomiti 7 na 1. Jbt ko da u Svicarskoj zivimo pa ste se sokirali ovim desavanjem.

@intercontinental mogao si naletiti na budalu sigurno. Mada ako si stariji onda su i manje sanse jer su te stvari vise furka retardiranih balavaca.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 31 okt 2016, 23:10

To je nemoguce iz prostog razloga jer ne postoji dvadeset skripara.
Za tetrapake je dosta i jedan, da ga se reciklira.. puj
NK Široki Brijeg

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 31 okt 2016, 23:10

pinoglavi je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
I svaka casr ko god je kupio. Takvih ima u svakom gradu i medju svakom navijackom skupinom. Takodjer ima u svakom gradu onih koji ce te polomiti 7 na 1. Jbt ko da u Svicarskoj zivimo pa ste se sokirali ovim desavanjem.

@intercontinental mogao si naletiti na budalu sigurno. Mada ako si stariji onda su i manje sanse jer su te stvari vise furka retardiranih balavaca.
Trebam li ja tebe u subotu rastaviti zato sto si došao da gledas Slobodu bez ikakvog obiljeza, provociranja i sa ruksakom na leđima?

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 31 okt 2016, 23:11

Muerte je napisao/la:
Jesi ti stvarno toliko glup? Možda je u Bijeljini naletio na miroljubivog budistu a u Širokom na fred pery huligane. I možda će idući put bit obratno. To bi i đzello shvatio do sad
Prvi i jedini mostarski šampion

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.