Nekad smo bili jedno
Hahaha,niste bili ozbiljni za Pecu?fudbalfudbal je napisao/la:Majke ti je li si ti mislio da smo mi ozbiljni? hahahahaahahprisonbreak je napisao/la:Peco je vas igrac ovsje se pisalo? Haha.
Dilaver isto tako, a mo.ak se odvalio sminati kada smo mu spimenuli, kaze ni kontakta nije bilo.
Al zato Ermin Zec i Krpic u paketu dolaze
Jesmo, a sta sam ti napisao par stranica vrati se, kad je propao transfer? Imam li prave informacije? Znaci dilaver ti se smije jer ne moze da vjeruje u kakav ce klub dociprisonbreak je napisao/la:Hahaha,niste bili ozbiljni za Pecu?fudbalfudbal je napisao/la:Majke ti je li si ti mislio da smo mi ozbiljni? hahahahaahahprisonbreak je napisao/la:Peco je vas igrac ovsje se pisalo? Haha.
Dilaver isto tako, a mo.ak se odvalio sminati kada smo mu spimenuli, kaze ni kontakta nije bilo.
Al zato Ermin Zec i Krpic u paketu dolaze![]()
Definitivno ti si novi Manciniprisonbreak je napisao/la:Adukor se ponudio Velezu al i Celiku, znaci to je za vas pickin dim da isplatite.odlicno pojacanje
![]()
E jbg sad.DembaBa21 je napisao/la:Definitivno ti si novi Manciniprisonbreak je napisao/la:Adukor se ponudio Velezu al i Celiku, znaci to je za vas pickin dim da isplatite.odlicno pojacanje
![]()
Uzmite Adukora, nama nikad i nije bio ozbiljna opcija. Ako imate naravno novca da ga isplatiteprisonbreak je napisao/la:Adukor se ponudio Velezu al i Celiku, znaci to je za vas pickin dim da isplatite.odlicno pojacanje
![]()
Nemamo :3nekoIzMostara je napisao/la:Uzmite Adukora, nama nikad i nije bio ozbiljna opcija. Ako imate naravno novca da ga isplatiteprisonbreak je napisao/la:Adukor se ponudio Velezu al i Celiku, znaci to je za vas pickin dim da isplatite.odlicno pojacanje
![]()
Cut cemo se aBd kad prelazni rok zavrsiprisonbreak je napisao/la:Nemamo :3nekoIzMostara je napisao/la:Uzmite Adukora, nama nikad i nije bio ozbiljna opcija. Ako imate naravno novca da ga isplatiteprisonbreak je napisao/la:Adukor se ponudio Velezu al i Celiku, znaci to je za vas pickin dim da isplatite.odlicno pojacanje
![]()
Al zato vi![]()
Nije brate on Mancini ne dam ja na njegaprisonbreak je napisao/la:E jbg sad.DembaBa21 je napisao/la:Definitivno ti si novi Manciniprisonbreak je napisao/la:Adukor se ponudio Velezu al i Celiku, znaci to je za vas pickin dim da isplatite.odlicno pojacanje
![]()
Ako Željo ne uzme direktno igraca od Veleža, za'ebe na neki drugi nacinDembaBa21 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/velez-zbog ... nja/320762
Joj Peco kad pustimo Daria na tebe jadna ti majka!
Dokle ste dogurali Samardzicem i Behramom? Napreduju li pregovori, prosla srijeda..SarajevskaHunta je napisao/la:Ako Željo ne uzme direktno igraca od Veleža, za'ebe na neki drugi nacinDembaBa21 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/velez-zbog ... nja/320762
Joj Peco kad pustimo Daria na tebe jadna ti majka!![]()
Što ti je navika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.