Ovo nasima treba dodijeliti na kraju zimskog dijela
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Rak rana kluba je mahala.Svaka utakmica je različita, svaka ima drugačije uslove. U četiri zida znamo koji je to problem, ali neću to u medije. Sve što kažem i u četiri zida, odnosno u svlačionici, svakako izađe u medije.
irfo je napisao/la: ↑06 dec 2023, 11:38Baš vala, trebali su dati pare našim provjerenim znalcima da oni troše kako hoće, ipak su pokazali da znajuperodeformero je napisao/la: ↑06 dec 2023, 11:25Gluho bilo, kako se zove osoba koja je dozvolila ovo, koga je pitala uopšte?! Ko donosi takve odluke?iguita je napisao/la: ↑06 dec 2023, 10:40Saudijci odnosno predstavnici fonda dolaze u Sarajevo da razgovaraju.Nema para na racun kluba ali ima dovodjenje o njihovom trosku igraca vecinom na posudbe, takodje org. priprema o njihovom.trosku.Spanija u ovoj pauzi.Jozak je kljucna osoba za izbor igraca koji ce se dovoditi
Naravno,nasa je obaveza stadion Grbavica,ti kako hoces. Pisa vas arap izjavama lagano.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑07 dec 2023, 12:28Evo oni nekom prodaju ulaznice za utakmicu hahah imaju obraza objaviti , tragedija
Nema oni sta mene da zovu i objavljuju kolko su karte, ja cu doci pitanje je kolko bi njih doslo da ne zive od Zelje , treba da se stide ako nista bar da se usute , nek stave crnu sliku na profil, a ne da objavljuju ove balerine kako treniraju a mi ispadamo iz lige, bar toliko nemoj.Pablo11 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 14:39Naravno,nasa je obaveza stadion Grbavica,ti kako hoces. Pisa vas arap izjavama lagano.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑07 dec 2023, 12:28Evo oni nekom prodaju ulaznice za utakmicu hahah imaju obraza objaviti , tragedija
Ma Arapu doživotni ugovor dati, frajer direktno u kost!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 dec 2023, 12:07Rak rana kluba je mahala.Svaka utakmica je različita, svaka ima drugačije uslove. U četiri zida znamo koji je to problem, ali neću to u medije. Sve što kažem i u četiri zida, odnosno u svlačionici, svakako izađe u medije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.