Sto ?Donnie Darko je napisao/la:Mozes bit siguran i da nikada nece zaigrat u prvom timu.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jarane ja sam shvatio da ti Marcela nazivas majmunom iz rasistickih razloga.Donnie Darko je napisao/la:Komentar ti stvarno nije korektan. Ogromna doza bespotrebnog rasizma. Sad si me stvarno iznenadio. Nekad su se banovi za ovo dijelili.Dzoni je napisao/la:Cuj Marcelo majmun?![]()
Sta je onda Song tito te j3bo?
Ne vidim kakve veze cinjenica da je Marcelo majmun ima sa njegovom bojom koze.
Kako mi to nije imalo nikakve veze sa zdravim razumom,jer i Barca ima tamnoputih igraca (a ti si navijac Barce) pitao sam:
"Sta je onda Song?"
Po cemu sam ja onda rasista?
- PatrickBateman
- Kontakt:
Dzoni rasisto 
PatrickBateman je napisao/la:Dzoni rasisto
Ocrni me Donnie dok si reko keks.
Patriče nisam rasista nisam Boga mi,Allaha mi...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dzoni me shvatio ozbiljno 
- Nail for Real
- Kontakt:
Ti si dokumentovani nacista, sta imas pricat drugima :ugeek: ...Donnie Darko je napisao/la:Dzoni me shvatio ozbiljno
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobro nacizam manje vise, to je normalna stvarNail for Real je napisao/la:Ti si dokumentovani nacista, sta imas pricat drugima :ugeek: ...Donnie Darko je napisao/la:Dzoni me shvatio ozbiljno
Uostalom jesmol na ss forumu ili nismo
Kaze Donnie: "Džoni me shvatio ozbiljno".Donnie Darko je napisao/la: Komentar ti stvarno nije korektan. Ogromna doza bespotrebnog rasizma. Sad si me stvarno iznenadio. Nekad su se banovi za ovo dijelili.
Ne vidim kakve veze cinjenica da je Marcelo majmun ima sa njegovom bojom koze.
Ma kakvi dje bi ja.
Eto da vam vise ne spamamo temu,lijepe zelje uzivajte i dabogda bili barem drugi ove godine.Eto.Od srca.
- Nail for Real
- Kontakt:
Neko bi rekao slucajnost, vazda sam se pitao sto dva sporta idu 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Haman frakovci vi se poceli prozivat i na Barcinom PDF. Haj tamo na svoj dio...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@Bparena prekuco
Sta ti smetaju ljudi,bilo bi dosadno da nema ovih provokacija
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sacekaj da ti avatar vidi, otjerat ce i tebe anamoDesimaL je napisao/la:@Bparena prekuco![]()
koji je ovo majstor, za 2 godine 100% ce biti WBP, ako pojedini vrijede 95 mil, on vrijedi 195M4kaveli je napisao/la:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ako se s ovakvom gradjom i malom kilazom bude znao nositi s stoperima kao sto to radi recimo Messi onda ima mogucnost da postane najbolji na svijetu. A za to ce mu trebati vremena.
Sa loptom zna sve, ali to mu nece biti dovoljno da postane igrac u rangu Messija i Ronalda sto sad svakako nije.
Bale je trenutno blizi njima dvojici nego Neymar.
Sa loptom zna sve, ali to mu nece biti dovoljno da postane igrac u rangu Messija i Ronalda sto sad svakako nije.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Bale je i stariji tri godine, treba i to imati u vidu.Amar Dzeko je napisao/la:Ako se s ovakvom gradjom i malom kilazom bude znao nositi s stoperima kao sto to radi recimo Messi onda ima mogucnost da postane najbolji na svijetu. A za to ce mu trebati vremena.
I da, Messi je sam u svojoj klasi - dok se ne pojavi bolji od njega (a to cemo se nacekati)...ostatak svijeta može world class, ali nikad Messi class.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Slazem se, ali ja takvog Messija nisam gledao ima podosta. (bez obzira na golove)111 je napisao/la:Bale je i stariji tri godine, treba i to imati u vidu.Amar Dzeko je napisao/la:Ako se s ovakvom gradjom i malom kilazom bude znao nositi s stoperima kao sto to radi recimo Messi onda ima mogucnost da postane najbolji na svijetu. A za to ce mu trebati vremena.
I da, Messi je sam u svojoj klasi - dok se ne pojavi bolji od njega (a to cemo se nacekati)...ostatak svijeta može world class, ali nikad Messi class.
Ronaldo - Isco - Bale
Mislis na ovo @111
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
[youtube][/youtube]
Mislio sam više na ovo, kad je sa 19 godina zabijao hat trickove Realu, a Fabio Capello nemocno odmahivao rukama
jbt kralj kao decko sa 21 godinom uzimao Zlatne lopte
...to može samo Messi u historiji fudbala
Mislio sam više na ovo, kad je sa 19 godina zabijao hat trickove Realu, a Fabio Capello nemocno odmahivao rukama
jbt kralj kao decko sa 21 godinom uzimao Zlatne lopte