Predugo traje pauza,nervozna raja postala

...valja smiriti strasti,malo stati na loptu...na istoj smo strani,ista je boja dresa,ista je svetinja svima nama...normalno je da postoje razliciti pogledi na sve to,bilo bi bez veze da svi mislimo isto...dobro je razmijeniti misljenja ali ne bi trebali ulaziti malo zesce sa rijecnikom,stavovi se podrzavaju ili ne podrzavaju...mislim da nema osobe medju navijacima,simpatizerima,svima onima koji vole Zelju da ne vole Amara Osima,i mislim da su raja preosjetljiva kada neko na bilo koji nacin iskritikuje nekom recenicom bilo sta vezano za rad u Zelji...nije niko protiv...ja bar nisam shvatio ni u jednom postu nekoga da je pisao protiv Amara...neko misli Lazo dobar,neko misli da je los,neko misli da je Kerla izdajica,neko misli drugacije,uvijek je tako bilo i bice...ja licno mislim i vodio sam diskusiju nekoliko dana da smo trebali kupiti nekog igraca,ali kupiti,ne dzaba dovoditi,i tu kritikujem Amara i struku i upravu,jer mislim da je ovaj kadar dovoljan za ovu ligu,ali to ne znaci da sam protiv Amara i kompanije,bas naprotiv...zahvalan sam mu sto me je doveo u razmisljanje o evropskom Zelji,i to o uspjesnom evropskom Zelji...ide sve polako naprijed,sto se tice prvog tima,sto se tice ostalih stvari,nazadovali smo,ali vecina nas gleda samo onih prvih 11 koji istrce na teren...ima i vise love...pripreme teku briljantno,Amar radi fantasticno sa onim igracima s kojim raspolaze,ubija ih snagom,i bice to dovoljno za neko mjesto koje vodi u evropu...sta ce biti dalje,vidjecemo,mozda ce Amar tek na ljeto krenuti sa nekim pojacanjima,ko zna sta je njemu u glavi,ali dobar je trener,inteligentan je zestoko i zna psihologiju na terenu...niko nije protiv njega,cak sta vise !!!