Misliš ono za monkya MarcelaRickBlaine je napisao/la:Bolje biti hinja poput Godina, nego rasista :kava:
Poput Biskvita.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolje biti i rasista, nego majmun ko Marcelo. :kava:RickBlaine je napisao/la:Bolje biti hinja poput Godina, nego rasista :kava:
Poput Biskvita.
Haha , lobotomci isto razmisljaju
Nema vise Guardiole da mu odrzava prehranu , zove ga u pola noci da vidi jel u kuci(i dobavlja robu) -.-
Nema vise Guardiole da mu odrzava prehranu , zove ga u pola noci da vidi jel u kuci(i dobavlja robu) -.-
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:
Bolje biti i majmun nego nedojebani lobotomac. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Bolje raditi šta korisno nego život sprčkat u pričanje protiv BarçeRickBlaine je napisao/la:Bolje biti i majmun nego nedojebani lobotomac. :kava:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- RickBlaine
- Kontakt:
Dat cu ti indeks na uvid iduci put prije nego napises jednu takvu lobotomacku recenicu :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pretpostavljam da ti to najbolje znas.RickBlaine je napisao/la:Bolje biti i majmun nego nedojebani lobotomac. :kava:
- RickBlaine
- Kontakt:
Dobra, dobra, zajebo si me. Sta god podjem napisat, vidim da ne valja.
Makar cu biti kulturan i reci ti da kao i svi lobotomci, lose pretpostavljas :kava:
OT: Ko ce vam pucat penale match-winnere? Kanarinac ili porez?
Makar cu biti kulturan i reci ti da kao i svi lobotomci, lose pretpostavljas :kava:
OT: Ko ce vam pucat penale match-winnere? Kanarinac ili porez?
Cuj Marcelo majmun?
Sta je onda Song tito te j3bo?
Gorila.Dzoni je napisao/la:Cuj Marcelo majmun?![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
.LBJ MVP je napisao/la:Gorila.Dzoni je napisao/la:Cuj Marcelo majmun?![]()
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 22 avg 2013, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Index sačuvaj za toaletRickBlaine je napisao/la:Dat cu ti indeks na uvid iduci put prije nego napises jednu takvu lobotomacku recenicu :kava:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Donnie Darko
- Kontakt:
Komentar ti stvarno nije korektan. Ogromna doza bespotrebnog rasizma. Sad si me stvarno iznenadio. Nekad su se banovi za ovo dijelili.Dzoni je napisao/la:Cuj Marcelo majmun?![]()
Ne vidim kakve veze cinjenica da je Marcelo majmun ima sa njegovom bojom koze.
Nema to veze sa bojom kožeDzoni je napisao/la:Cuj Marcelo majmun?![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mi se ovdje prepiremo zbog majmuna i oskarovca.Hajmo se malo udružit pa zaebavat Patetikovce,oni u Diegu Costi imaju oboje.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Plus je i rasista. Mrzi kineze.LBJ MVP je napisao/la:Mi se ovdje prepiremo zbog majmuna i oskarovca.Hajmo se malo udružit pa zaebavat Patetikovce,oni u Diegu Costi imaju oboje.

Uskoro zvanično: Iniesta karijeru završava u Barceloni!
Kada god bi ga novinari upitali o njegovoj budućnosti, Iniesta bi gotovo uvijek dao isti ugovor: "Moj je san karijeru završiti u Barceloni." Kao što se i očekivalo, sve su prilike da ćemo gledati upravo ovakav scenarij, s obzirom da pregovori između FC Barcelone i Andresovog agenta sjajno napreduju.
Iniestu, koji ima 29 godina, važeći ugovor za Barçu veže do kraja juna 2015. godine. Nakon što su produženja potpisali Puyol, Xavi, Messi, a uskoro će to učiniti i Tello te Busquets, Uprava je odlučila novim ugovorom nagraditi zvanično najboljeg evropskog igrača.
Prema informacijama do kojih je došao katalonski sportski dnevnik "El Mundo Deportivo", pregovori oko produženja ugovora napreduju sjajno te se konačni dogovor očekuje u prvim danima septembra, kada će reprezentacije igrati utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Prema novom ugovoru, Iniestina primanja će biti uvećana, dok bi otkupna klauzula trebala ostati 200 miliona eura. Inače, veću klauzulu ima samo Messi - 250 miliona eura.
Nakon što se riješi Iniestin ugovor, sportski direktor Barçe Andoni Zubizarreta počet će pregovore s agentom Gerarda Piquea. Španski defanzivac važeći ugovor s Barçom ima također do ljeta 2015. godine, a "El Mundo Deportivo" navodi da se bi dogovor oko potpisivanja novog ugovora trebao biti postignut do kraja godine.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
mah, gdje ce nas 20 na njih dvojicu koliko li ih je vecLBJ MVP je napisao/la:Mi se ovdje prepiremo zbog majmuna i oskarovca.Hajmo se malo udružit pa zaebavat Patetikovce,oni u Diegu Costi imaju oboje.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Neko dovodi Bale,a neko Suareza
Ali sam siguran da ovaj Suarez ne ujeda
http://www.fcbarcelona.com/football/bar ... ns-barca-b" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali sam siguran da ovaj Suarez ne ujeda
http://www.fcbarcelona.com/football/bar ... ns-barca-b" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozes bit siguran i da nikada nece zaigrat u prvom timu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.