Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 28 jul 2012, 03:20

Reports of a £16.5 million bid submitted by Liverpool has been accepted by Bologna for Gaston Ramirez.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 28 jul 2012, 11:48

Red Assassin je napisao/la:Reports of a £16.5 million bid submitted by Liverpool has been accepted by Bologna for Gaston Ramirez.
vec smo ga jednom skoro doveli i bologna je prihvatila ponudu,tako dok ne bude predstavljen navijacima ja nevjerujem
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 28 jul 2012, 13:16

Očigledno je da nam je Enrique u slaboj formi i da je lijeva strana jedna velika rupa....Eh kad bi BR dovodijo kakvo pojačanje na tu poziciju ja bi volio da dovede jos jednog italijana a to je Balzareti..?? Sasvim solidno odigrao na Euru i još nije sigurno skuplji od 8M ....Al vjerujem da ce se Enrique popraviti ito vec danas . ;)
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jul 2012, 13:38

wtf. :?

Balzaretti... :shock:

imam običaj doći malo kod 'vas' da vidim kako, šta i koliko se spominje...ne svidja mi se...

Balzaretti je rekao Palermo ili PSG..to sve radi zbog žene..žena mu radi u Parizu pa zbog toga PSG..ima on mali million ponuda iz Italije npr od Milana, Intera, Rome, Lazia,...ali do sada je uvijek govorio Palermo ili PSG...ako promijeni klub bit će to klub iz Italije...

evo za ovog Allena se u igru ubacio i Tottenham.. :roll:

gledao sam neku noć tekmu protiv Liverpoola..samo prvo poluvrijeme ali moram da kažem nisam zadovoljan...Caragher klupa..ne može on u prvoj postavi igrati..Enrique :roll: treba naći nekog još na toj poziciji jer ne može samo on izbor biti..treba mu napraviti konkurenciju...ne neko smiješno ime već da bude ozbiljna konkurencija za tim...

problem Liverpoola je što 'ganja' previše igrače sa Ostrva...ok..ima tu interesantnih igrača li brate dragi nema ih za sve pozicije...ne moraju se toliko preplaćivati igrači sa Ostrva kada iz neke druge lige se može kupiti duplo talentovaniji igrač za manje para...

ne svidja mi se kako ovo za sada ide...očekivao sam više pojačanja...očekivao sam puno više..sreća ima još do kraja prelaznog roka...valjda se neće nastaviti dovoditi prosječni igrači... :roll:

po nekom mom razmišljaju treba još jedno pet igrača...lijevi bek, možda stoper, dva u vezi, i jedan u napadu(minimalno)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 28 jul 2012, 14:02

IlPrincipino .... vidi se, da ne pratiš dovoljno dobro Liverpool pa tako ti mogu reci da nam ne trebaju te pozicije koje si ti nabrojo, osim možda lijevi bek mada sumnjam jer će se Enrique vratiti u staru formu...Čuj štoper ? Pa imamo jedne od najboljih štopera u ligi jebote...Nama trebaju krila i najsretniji bi bio da dodje Gaston Ramirez i nitko više ne treba...:D

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jul 2012, 14:05

kada sam rekao stoper nisam mislio na prvu postavu...ne mora to da znači...a pratim ja dovoljno Liverpool..imam jednog u kući koji je zagriženi navijač pa zbog njega pratim skoro sve... ;)

a veznjaci naravno da trebaju..ne znam šta se gleda...ako Lucasa ponovo ne bude obet ste u problemu... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 jul 2012, 14:15

Ovaj Coatez ima potencijal da postane World Class sigurno. jbt pratim nesto obje noge koristi za centarsut i dodavanje, bas mu je svejedno.. Fantastican u skoku, duelima i klizecim jos mu samo fali mira ali doci ce i to sa godinama..

[youtube][/youtube]

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 28 jul 2012, 14:15

IlPrincipino je napisao/la:kada sam rekao stoper nisam mislio na prvu postavu...ne mora to da znači...a pratim ja dovoljno Liverpool..imam jednog u kući koji je zagriženi navijač pa zbog njega pratim skoro sve... ;)

a veznjaci naravno da trebaju..ne znam šta se gleda...ako Lucasa ponovo ne bude obet ste u problemu... ;)
Skrtel - Agger 1.Postava
Coates -Carragher - Kelly - Wilson 2.postava kojeg hoćeš..
Mislim da imamo previše veznjaka i mislim, da jako konkurentnih ....:)
Lucasa mislim da može lake šale Shelvey zamijeniti mogo ga je i proslu sezonu samo ga je King ga nije koristio više je šanse Spearingu dao...:)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2012, 14:16

kod nas kako se mijenjaju treneri svaki mijenja vezni red a u ostatku tima propuh :D
za enriquea su neki govorili da je umor prvo ali evo on vec skoro pola godine igra jako lose sto bi po meni znacilo da jednostavno momak ne zna bolje. on samo zna zagraditi loptu vrhunski ostalo nista... imacemo mi jos vece probleme u odbrani kad se vrati johnson jer on ce visiti u napadu... jedina opcija da se ne kupuje igrac bi bila da se glen prebaci na lijevu stranu a da desnu drze kelly i flanagan al ni to nije obecavajuce... grijeh je aggera zrtvovati na poziciji beka.
sto se carraghera ticem ne vjerujem bas da ce on igrati u prvom timu imamo mi tu i coatesa kojeg su svi zaboravili tako da sto se mene tice jedini problem je lijeva strana odbrane.
e sad isto jedan covjek na kojeg smo zaboravili a koji ce nam sigurno praviti dosta problema i ove sezone je reina koji je vec dvije sezone jako los i nesiguran i ja bi volio da ga prodamo pa makar to znacilo da ce jones i gulasci biti golmani.
You are someone else I am still right here

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 28 jul 2012, 14:35

enrique je igrao dobro na pocetku prosle sezone.trudio se da ga del bosque pozove u repku,kad je shvatio da ga nece pozvati jer ima albu prestao se truditi i od tad skripi na njegovoj poziciji.nam samo treba gaston i jos neko tipa james rodrigueza ili jose callejon.i to je to.aquilani,gerrard,shelvey.joe cole,lucas,adam,hendo su sasvim dovoljni u sredini.a vjerovatno BR misli aggera gurati na lijevog beka kad bude skripalo a coatesa u CB.i zato rodgers ne trazi zamjenu za enriquea
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 28 jul 2012, 15:05

Večeras u 19:00 Tottenham - Liverpool, ajmo vaše prognoze ? :mrgreen:

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 28 jul 2012, 15:34

Ma ladno 2-0 :D
Sala,meni rezultat njie tolko bitan vcrs,koliko me interesuje kako ce to izgledat vcrs sa igracim koji su se vratili sa Eura.Vcrs ce se vidjeti moze li ova ekipa sta i dali smo sposobni igrati tiki taka.Bas me zanima kakvu li je ulogu BR dodijelio Boriniju.
jel utakmica u 19 h po nasem vremenu ili.....?? i hocel` bit prenos na sportklubu???
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 28 jul 2012, 16:10

peppo_owen je napisao/la:Ma ladno 2-0 :D
Sala,meni rezultat njie tolko bitan vcrs,koliko me interesuje kako ce to izgledat vcrs sa igracim koji su se vratili sa Eura.Vcrs ce se vidjeti moze li ova ekipa sta i dali smo sposobni igrati tiki taka.Bas me zanima kakvu li je ulogu BR dodijelio Boriniju.
jel utakmica u 19 h po nasem vremenu ili.....?? i hocel` bit prenos na sportklubu???
19h po nasem vremenu i ima na sk 8-) 8-)

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 28 jul 2012, 17:12

------------------Jones-----------------------
-Glen/Kelly---Skrtel---Agger---Enrique---
-----------------Spearing--------------------
---------Gerrard-----Shelvey---------------
-Joe Cole----------------------Downing/Sterling
---------------Borini/Carroll----------------
Ovo je moja želja....:D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 jul 2012, 17:18

Sto stavljate Aggera kad ce on u Barcelonu ? :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 jul 2012, 17:33

Eziz Allamov ‏@Ezizallamov
"Liverpool are ready to launch an £18m bid for Nicolás Gaitán of Benfica" - Record (Portugal)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 28 jul 2012, 17:39

RA. je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:Ma ladno 2-0 :D
19h po nasem vremenu i ima na sk 8-) 8-)
hvala care :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 jul 2012, 17:40

M4kaveli je napisao/la:Sto stavljate Aggera kad ce on u Barcelonu ? :D
jojj kolko mi ides na ku**c vise sa tim glupostima :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 28 jul 2012, 17:53

------------------Jones-----------------------
---------Gerrard-----Lucas---------------
-Henderson----------------------Downing
---------------Borini-----Carroll----------------

Moja zamisao :D

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 28 jul 2012, 18:00

EBSCO je napisao/la:------------------Jones-----------------------
---------Gerrard-----Lucas---------------
-Henderson----------------------Downing
---------------Borini-----Carroll----------------

Moja zamisao :D
Nevjerujem da će igrati Lucas isto tako nevjerujem da ce taj sistem igrati on preferira 4-3-3 varijantu tako da u tom tvom sistemu bi mogau Hendo u sredinu, Downing malo naprijed i Borini na drugi bok, Carroll osamljen u napadu... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.