RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

crvenocrnitz
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la crvenocrnitz » 28 maj 2019, 14:25

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:Iskrene cestitke od iskrenog Tuzlaka, na stranu sve za*ebancije i proslost, mene sto se tice dobrodosli u TZ, ipak ste vi velicina za vecinu ovih klubova koji su igrali/igraju PL BiH. I sretno u buducnosti!
Brato da svi mi navijaci Veleza mozemo vratiti vrijeme i promjeniti onu sramotu protiv Goska promjenili bi je. To je prodala gamad kluba i njegovi grobari koji su doveli klub pred gasenje. Oni su do toga doveli klub da u njemu ni stolica nije ostala. Uz ogromne napore i najvece zasluge UGMR sada imamo ove casne postene ljude i dok su oni tu ono se nikad vise nece ponoviti niti dovoditi ugled kluba u pitanje. Gledam neki dan kako prodajete Krupi tj vasa uprava i desava vam se isto sto i nama u periodu 2012-15. Ne moze mi niko reci da u Tuzli nema postenih ljudi i inteligentne raje da pokrenete i prekopirate sve ovo. Nije sramota brato kada je svoj klub u pitanju nista. Pa i zasukat rukave i otici mjesat malter volonterski na stadionu. To je nas Velez sada. Disemo brato jednim plucima i mi u Mostaru i u klubu i oni u Norveskoj Kanadi Japanu u citavom svijetu :salut:
Sve mi je jasno i sve vidim(o) trenutno smo i mi koliko god to ne izgledalo, u dubokoj krizi u svim sferama, proci ce i to, ima nadam se i kod nas ljudi s mu*ima. Veliki pozdrav za sve prave Mostarce
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 28 maj 2019, 15:30

Produžio Peco s Radnikom.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 maj 2019, 15:37

ra1981 je napisao/la:Produžio Peco s Radnikom.
Odakle informacija?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 maj 2019, 15:38

Peco je vas igrac ovsje se pisalo? Haha.
Dilaver isto tako, a mo.ak se odvalio sminati kada smo mu spimenuli, kaze ni kontakta nije bilo. :D

Al zato Ermin Zec i Krpic u paketu dolaze
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 maj 2019, 15:40

Gdje Samardžić dođe, trofeji slijede: "Moje vrijeme u Veležu tek dolazi"

Nakon tri godine Velež će sljedeće sezone ponovo biti premijerligaš. Dva kola prije kraja prvenstva Rođeni su imali četiri boda više od Olimpika i trebao im je trijumf u Visokom kako bi i zvanično osigurali povratak u elitu, a nakon što su uz podršku navijača do njega i došli, slavlje je moglo početi.

Teško je odabrati ko je najzaslužniji za sjajnu sezonu Veleža, jer je prvo mjesto jednostavno donio cijeli tim, uključujući i trenera Ibru Rahimića koji je 2016. godine uslijed sjajnih rezultata na klupi Mladosti donio odluku da Premijer ligu zamijeni 1. ligom FBiH i pomogne svom Veležu.

Ipak, ima jedan igrač koji se istaknuo posebnim postignućem. Trofej koji će osvojiti sa Veležom za mladog Sinana Samardžića bit će ujedno treći u nizu, jer je prethodno sa Zvijezdom ušao u Premijer ligu BiH i Varaždinom u 2. HNL. Trofeji kao da se lijepe za njega.

"Izgleda da klubovima donosim sreću. Od svih tih uspjeha najdraži mi je svakako ovaj sa Veležom. Ne bih se bunio da iduće sezone opet ostvarim nešto, neka to bude izlazak na evropsku scenu", kaže kroz smijeh Sinan Samardžić na početku razgovora za SportSport.ba.

Samardžić je u Mostar stigao tokom zime. Kao igrač Jedinstva u tri utakmice je Veležu zabio tri pogotka, čime je 'natjerao' Rođene da ga dovedu.

"Sretan sam što sam dio jednog velikog kluba kao što je Velež i što sam dio generacije koja je izborila povratak u premijerligaško društvo. Tokom sezone, pogotovo u drugom dijelu, nije bilo nimalo lako, ali smo dokazali da smo najbolji i da zaslužujemo na kraju završiti kao prvi", govori Samardžić, pa dodaje:

"Onim što sam pružio za vrijeme dosad provedeno u klubu mogu prilično da budem zadovoljan, pogotovo ako uzmem u obzir da nisam počeo pripreme na vrijeme, ali po prirodi sam takav da uvijek smatram da može bolje. Kad sam dobio priliku iskoristio sam je, no onda je došla povreda zbog koje sam propustio četiri utakmice i zbog koje vjerovatno ni zadnju u sezoni neću moći igrati. Sad mi je najbitnije da se oporavim što prije."

Ističe kako će gotovo pa sigurno biti dio Veleža i sljedeće sezone.

"Razgovarao sam sa trenerom Rahimićem, on računa na mene i vidi me u svom timu i naredne sezone. Ja ću se potruditi da to i opravdam. Moje vrijeme u Veležu će tek doći, nisam do sada pokazao ni 50 odsto svojih mogućnosti... Uostalom, nisam došao da bih ovdje bio pola godine."

Nije Samardžić štedio ni hvalospjeve na račun trenera Rahimića. Dobio je, kaže, konačno trenera koji vjeruje i voli raditi s mladim igračima, ističući pritom da mu je zadovoljstvo raditi s njim.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 maj 2019, 15:42

josipmusa2 je napisao/la:Što je najgore botovi će s ekačit na ovo za nekih mjesec- dva dana :D
Evo @prisonbreak za manje od 24h :rol: :rol: :lol:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 maj 2019, 15:46

Halo dobro znam za koga se zajebavalo, al za Pecu ste govorili da je vas igrac. Prvi samar ste dobili.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 28 maj 2019, 15:50

prisonbreak je napisao/la:Halo dobro znam za koga se zajebavalo, al za Pecu ste govorili da je vas igrac. Prvi samar ste dobili.
Ibro sinoc odustao od njega, nasao bolje krilo, a i nije prioritet, imamo jedno od najboljih u drzavi

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 28 maj 2019, 15:52

prisonbreak je napisao/la:Halo dobro znam za koga se zajebavalo, al za Pecu ste govorili da je vas igrac. Prvi samar ste dobili.
A za koga se zajebavalo? Da vidim znas li

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 maj 2019, 15:58

Sto se sada palis kao kutnjak?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 maj 2019, 15:58

prisonbreak je napisao/la:Peco je vas igrac ovsje se pisalo? Haha.
Dilaver isto tako, a mo.ak se odvalio sminati kada smo mu spimenuli, kaze ni kontakta nije bilo. :D

A ja stvarno pomislio da si jedini skontao ložu. Kad ono i ti se primio. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 maj 2019, 16:01

*p!p!t@* je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Peco je vas igrac ovsje se pisalo? Haha.

A ja stvarno pomislio da si jedini skontao ložu. Kad ono i ti se primio. :rol:
Pola sto ste govorili vi mislite da ce vam doci, lupali ste neka imena koja nisu ni blizu realnog,oke bilo zanimljivo :D
Al evo za Pecu ste svi redom govorili da je siguran, i sada ste šamar dobili i upalili ste se.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 28 maj 2019, 16:05

Dila je nas, sad to sto vam neko supljake valja da se smije na taj pomen, vrijeme ce pokazat :)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 maj 2019, 16:11

:rol:
prisonbreak je napisao/la: Pola sto ste govorili vi mislite da ce vam doci, lupali ste neka imena koja nisu ni blizu realnog,oke bilo zanimljivo :D
Al evo za Pecu ste svi redom govorili da je siguran, i sada ste šamar dobili i upalili ste se.
Drug nemoj da ti govorim šta ja mislim, a šta znam. Ne bi bilo fer. Uostalom ovdje se od crvene raje vjeruj mi niko upalio nije. Iako po porukama tako izgleda. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 maj 2019, 16:13

drakensang je napisao/la:Dila je nas, sad to sto vam neko supljake valja da se smije na taj pomen, vrijeme ce pokazat :)
Pa on licno se smijao, ak je dobae glumac oke :mrgreen:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 28 maj 2019, 16:21

prisonbreak je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Dila je nas, sad to sto vam neko supljake valja da se smije na taj pomen, vrijeme ce pokazat :)
Et vidjecemo, neamo se sta dvadjat dok covjek ne dodje :kafa:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 maj 2019, 16:25

drakensang je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Et vidjecemo, neamo se sta dvadjat dok covjek ne dodje :kafa:
Odkicno igraca dobijate ak dodje :kafa:
Vama respect! :D

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 28 maj 2019, 16:34

prisonbreak je napisao/la:[uote="drakensang"]Dila je nas, sad to sto vam neko supljake valja da se smije na taj pomen, vrijeme ce pokazat :)
Pa on licno se smijao, ak je dobae glumac oke :mrgreen:[/quote]

Pricekaj jos, mnogo toga ce se ispostaviti tacnim. To za Pecu ne znaci da smo ga popusili.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 maj 2019, 16:40

Stvar je u tome da ovdje vecina ljudi pise dolazi ovaj dolazi onaj, a ustvari 99% ljudi nema tacne informacije.
Kad klub objavi da je neko potpisao tek cemo onda o tim pojacanjima, ovako od pisanja u prazno nema nista.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Haroni
Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 28 maj 2019, 16:48

ANTIFA ! je napisao/la:Stvar je u tome da ovdje vecina ljudi pise dolazi ovaj dolazi onaj, a ustvari 99% ljudi nema tacne informacije.
Kad klub objavi da je neko potpisao tek cemo onda o tim pojacanjima, ovako od pisanja u prazno nema nista.
Lafe, mora se o necemu pricat. Spekulacije su sastavni dio fudbala. ss.ba je vec Pjanica preselio 6 puta ove sezonu, pa vala onda mozemo i mi malo nagadjat :)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.