BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Steta 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar je moguće da uvijek, kroz karijeru, pada u ovim trenucima u meču. Cijeli trud prospe lagano.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
E jbg Mirza, kad je najpotrebnije ti slabo odigras. Sve u svemu nije lose ovo, nek ispada uvijek u 2.kolu turnira na zemlji, ja zadovoljan.
bas steta..dobro je ovo, odlicno. da mi je neko pricao da ce ovako odigrati ova dva meca, rekao bih mu da je lud:-)
Opet je ovo odlično za njegove standarde na zemlji, ne treba biti nezadovoljan jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čitam komentare bez da sam vidio rezultat..
Čestita se Mirzi na sjajnom meču, odličan na zemlji, portugalac qrina kad samo vidiš piše "Šteta".
Čestita se Mirzi na sjajnom meču, odličan na zemlji, portugalac qrina kad samo vidiš piše "Šteta".

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Loš servis ga je koštao.
Damir u ovoj godini do danasnjeg dana zaradio 268k dolara a Mirza 178k dolara. Od Damira ocekujem da dodje do miliona a od Mirze barem do pola 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Valjda.Damir prodje koje kolo sad u Monte Carlu pa i u ostalim turnirima na zemlji,ipak je to nekad bila njegova omiljena podloga,a rastwrecen je sto se tice branjenja bodova,nista ne brani
Damir u I kolu sa kvalifikanntom, u drugom Raonic, pa Cilic... 

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Mogao bi i Verdasco vrlo lako preko Cilica u 3. kolo, nikad se ne znahm59 je napisao/la:Damir u I kolu sa kvalifikanntom, u drugom Raonic, pa Cilic...

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Raonić mi je kao protivnik Dzumhuru jednako mrzak koliko i Rublev. Nadam se da će sad za razliku od prošlih susreta u Monte Carlu i Miami-u Damir izvući pobjedu, od tada su prosle dvije godine i Damir je dosta napredovao, Raonić je pomalo i rovit zbog povreda pa vjerujem da jos uvijek nije uhvatio onu svoju pravu formu. Ajmo Dzumiplavalokomotiva je napisao/la:Mogao bi i Verdasco vrlo lako preko Cilica u 3. kolo, nikad se ne znahm59 je napisao/la:Damir u I kolu sa kvalifikanntom, u drugom Raonic, pa Cilic...

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mirza sa WC Francuzom Delmasom (1000 i neki na listi), a u drugom kolu kvala sa Tsitsipasom. Tesko preko njega u MD 

-
- Kontakt:
Sretno Damire .@Uno zasto nema rasporeda kvalifikanata ? Oni bi valjda trebali sutra poceti . Mirzi ,ako prodje kvale prizeljkujem Djokovica ,Struff-a ili Shapovalova .Damira nikako .

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 13 apr 2018, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Skoro pa generacijo, ne citas prethodne postove, pogledaj post prije tvogSamozdravlje je napisao/la:Sretno Damire .@Uno zasto nema rasporeda kvalifikanata ? Oni bi valjda trebali sutra poceti . Mirzi ,ako prodje kvale prizeljkujem Djokovica ,Struff-a, ili Shapovalova .

-
- Kontakt:
HVALA , za mustuluka si . Moze on uz igru iz Maroca . Ja se oslanjam na Live Tennis Score Hunter (uvijek su bili hitri).Vise me strah tog 1000 i nekog . Hvala jos jednom .hm59 je napisao/la:Mirza sa WC Francuzom Delmasom (1000 i neki na listi), a u drugom kolu kvala sa Tsitsipasom. Tesko preko njega u MD

Nema na cemu, zato i jesmo ovdje... Najnovija informacija, Mirza igra sutra tacno u podne, teren 11Samozdravlje je napisao/la:HVALA , za mustuluka si . Moze on uz igru iz Maroca . Ja se oslanjam na Live Tennis Score Hunter (uvijek su bili hitri).Vise me strah tog 1000 i nekog . Hvala jos jednom .hm59 je napisao/la:Mirza sa WC Francuzom Delmasom (1000 i neki na listi), a u drugom kolu kvala sa Tsitsipasom. Tesko preko njega u MD![]()

-
- Kontakt:
"mladicu"@hm59 , hvala jos jednom, ako nije"velika tajna" gdje pokupi info za kval.
Na zvanicnom atp world tour sajtuSamozdravlje je napisao/la:"mladicu"@hm59 , hvala jos jednom, ako nije"velika tajna" gdje pokupi info za kval.

-
- Kontakt:
Tek sad na LSHunter izasle kvalifikacije .
Amaury Delmas ima 20 god.Dolazi iz Monte Carlo,Monaco .Do sada zaradio 5152$ . Igrao samo ITF , ima 4(cetiri) boda . Mirza,Mirza,Mirza 16 bodova i 4 t$ prolaz rekreativca . Nafaka .

Amaury Delmas ima 20 god.Dolazi iz Monte Carlo,Monaco .Do sada zaradio 5152$ . Igrao samo ITF , ima 4(cetiri) boda . Mirza,Mirza,Mirza 16 bodova i 4 t$ prolaz rekreativca . Nafaka .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.