Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

guillermo
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la guillermo » 20 avg 2015, 12:24

Mislim da su ovi dresovi iskljucivo za zene,posto se ovaj model koristi samo u zenskom fudbalu.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 avg 2015, 17:44

Kakav god da nam naprave, od ovog nece biti bolji: savrsenstvo jednostavnosti :tokralju:

slika

I treba odmah 'upozoriti' Adidas da zuta tradicionalno nema mjesto na dresu. Da nam ga slucajno ne naprave po uzoru na zastavu.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 avg 2015, 21:03

Veoma je moguce da ovaj u kojem su cure igrale bude i za A reprezentaciju. Nikad adidas ne pravi dva razlicita dizajna jednoj reprezentaciji, uvijek u istom dresu igraju sve selekcije.
Tako da, brace yourself, rezervni dres nam je crne boje .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 28 avg 2015, 21:07

FrancescoTotti je napisao/la:Veoma je moguce da ovaj u kojem su cure igrale bude i za A reprezentaciju. Nikad adidas ne pravi dva razlicita dizajna jednoj reprezentaciji, uvijek u istom dresu igraju sve selekcije.
Otkud ti to?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 28 avg 2015, 21:10

FrancescoTotti je napisao/la:Veoma je moguce da ovaj u kojem su cure igrale bude i za A reprezentaciju. Nikad adidas ne pravi dva razlicita dizajna jednoj reprezentaciji, uvijek u istom dresu igraju sve selekcije.
Adidas uveliko pravi razlicite dizajne za muske i zenske selekcije.Isti slucaj je kod Njemaca,Kolumbije,Svedske.. da muska i zenska selekcija imaju razlicit dizajn ,no ipak me ne bi iznenadilo ukoliko budu takvi dresovi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 avg 2015, 21:11

guillermo je napisao/la:
Adidas uveliko pravi razlicite dizajne za muske i zenske selekcije.Isti slucaj je kod Njemaca,Kolumbije,Svedske.. da muska i zenska selekcija imaju razlicit dizajn ,no ipak me ne bi iznenadilo ukoliko budu takvi dresovi.
:damn: moj bed. Gledao po wwwnfsbihba pa kontam ovo igraju nasa dva tima.... :facepalm: slika

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 avg 2015, 21:21

Mada nije loš ni ovaj ženski po dizajnu...
Je li tačno da protiv Belgije sad igramo u tom novom dresu?

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 28 avg 2015, 22:44

Hoće li i na muškim dresovima napred biti memuške,kao kod ovih trebica..

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 avg 2015, 08:39

Nećemo igrati u ovim dresovima. Ovi dresovi su stigli kada smo potpisali ugovor sa adidasom, znači stari su više od godinu dana samo ih je ženska selekcija sad dobila na pravo korištenja. Što se tiče muške reprezentacije očigledno se čeka kraj kvalifikacija i onda će u slučaju odlaska na EUro se potrudit i imat ćemo novi i bolje dizajniran dres, u suprotnom opet ćemo dobit novi dres, al sa nekim sitnicama u odnosu na prethodni
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 30 avg 2015, 16:56

Novi design dresova je vec zavrsen. Tacno je da su to ovaj put namjenski radjeni dresovi a ne ko ovi sadasnji koji su uzeti s lagera red SP. Vidio sam slike i na prvu nisu nista posebno pogotovo druga garnitura sa zutim detaljima (nije ovo sa slika stoncure nose). Dersovi su trebali stic za utakmicu s Belgijom ali kasne.

isx
Kontakt:

Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la isx » 30 avg 2015, 16:58

Jesi ti to insider iz NS? Kad je prezentacija novih dresova ili ce to Dzeko i co opet predstaviti na instagramu?

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 30 avg 2015, 17:12

Pa i bila je prica kad smo potpisali sa Adidasom da cemo dobit nove u septembru 2015, ne znam otkud sad te price ako se plasiramo na EP i tako te price..
This time next year we'll be millionaires.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 30 avg 2015, 17:39

Ovi zenski dresovi nisu za muskarce 100%, zato sto sam kao sto sam rekao ovi dresovi dosli prije godinu dana
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 avg 2015, 14:06

Momciluk je napisao/la:Pa i bila je prica kad smo potpisali sa Adidasom da cemo dobit nove u septembru 2015, ne znam otkud sad te price ako se plasiramo na EP i tako te price..
Ako se plasiramo na EP dobivamo unikatne ( prepoznatljive ) dresove. A ako se ne plasiramo dobivamo opet neke sa lagera kao i do sada samo vjerovatno noviji model jer adidas svake godine izbaci nove modele. Samo jos uvijek je to sa lagera. A ako budu sta dodavali to ce biti nekakva minimalna korekcija kao sto ima naprimer Wales sada i to je maksimum. Jedino plasman na EP moze da promjeni stvari.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 01 sep 2015, 20:11

Ajax je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Pa i bila je prica kad smo potpisali sa Adidasom da cemo dobit nove u septembru 2015, ne znam otkud sad te price ako se plasiramo na EP i tako te price..
Ako se plasiramo na EP dobivamo unikatne ( prepoznatljive ) dresove. A ako se ne plasiramo dobivamo opet neke sa lagera kao i do sada samo vjerovatno noviji model jer adidas svake godine izbaci nove modele. Samo jos uvijek je to sa lagera. A ako budu sta dodavali to ce biti nekakva minimalna korekcija kao sto ima naprimer Wales sada i to je maksimum. Jedino plasman na EP moze da promjeni stvari.
Drug nije tacno to sto pises. Idu novi dresovi bez obzira na plasman samo kasni dostava iz nekog razloga. Uzorci su davno uradjeni i usaglaseni. Jedino kao sto sam vec pisao po slikama koje sam vidio nisu nesto. Komentari drugih ljudi koji su vidjeli su slicni. Al eto, ukusi su razliciti mozda se raji svide.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 sep 2015, 20:12

I meni to nema smisla sto prica, termin za nove dresove je bio septembar, a kako ce oni znat prije septembra da li smo se mi kvalifikovali ili ne..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 sep 2015, 20:16

Pa kakvi su ti uzorci ?? Jesu li sablonski ili ime nesto posebno na njima ?? Ja od kad pratim fudbal uvijek su se radile posebne serije dresova za nastupe na EP/SP. Ne tvrdim da je to 100% tako. Uostalom ima jos vremena do EP. Mislim da Adidas nije jos prestavio dresove kako ce izgledati na EP. Nezna se cak jos ni koje reprezentacije ce nastupati. Jedino ako se je odlucilo u adidasu da nece biti unikatnih dresova za nas bez obzira na eventualni plasman na EP ( jer su male sanse za plasman ) i to je moguce pa su vec sada odradili tu seriju.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 sep 2015, 20:18

A mozda su odlucili da ce biti unikatni bez obzira da l se mi plasirali.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 01 sep 2015, 20:23

Unikatni su, nisu sablonski. Namjenski radjeni / dizajnirani za nas navodno u suradnji s ljudima iz saveza. Sve u svemu po meni je to moglo dosta bolje biti uradjeno jer iako su unikatni opet su bez identiteta - nekog prepoznatljivog detalja. Eto uskoro izlaze pa ocijenite sami.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 sep 2015, 20:26

Ok drug.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Daduli, denza, Goalgetter, hurem, Vaya i 54 gosta.