Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ferid ga ono baš gotivi, to mi je baš drago 
a dobro je da Foye i Lawson stiču respect prema njemu!
Juka, samo jako, #shownorespect

a dobro je da Foye i Lawson stiču respect prema njemu!
Juka, samo jako, #shownorespect
misliš na nešto ovako?Mozambik je napisao/la:
Moze on njega zalijepiti i okrenuti se, ne mora mu se onako seljacki smijati u facu i provocirati. Ako hoces da te protivnici postuju, postuj i ti njih.
Viteska igra, vitesko pravilo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Consigliere
- Kontakt:
Jel ima koji rookie da ima bolju sezonu od njega? (ono, ne pratim bas toliko, pa....
)

Fit Tony: I keep my friends close...
- firefirefirely
- Kontakt:
Po 'stvarnoj' statistici ima, jer nije Juka dobijao prave minute skoro nikako, tek sada zadnjih par utakmica, ali po PER36 i 48 statistici (predvidjanje ucinka za 36 i 48 min na parketu) nemaConsigliere je napisao/la:Jel ima koji rookie da ima bolju sezonu od njega? (ono, ne pratim bas toliko, pa....)

čuj poštovanje, najveća glupost koju sam čuo
zabij poštovanju, samo bahato Juka, bez respecta prema bilo kome!

neVanBasten je napisao/la:misliš na nešto ovako?Mozambik je napisao/la:
Moze on njega zalijepiti i okrenuti se, ne mora mu se onako seljacki smijati u facu i provocirati. Ako hoces da te protivnici postuju, postuj i ti njih.
Viteska igra, vitesko pravilo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kao da James ima respekt,on se ne smije igracima u facu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma mora biti umjeren a ne sad da se poslije svake blokade unosi igracu u facu i sl.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Juka i Seo... ne vidim razliku... MAJSTORI

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ove mind games su korisne, da destabilizujes protivnika, ali ne treba pretjerivati..treba to kao Garnet raditi, sve u svrhu rezultata, a ne sto si djubre od covjeka i onda nece biti nikakvih problema
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nek se nasao neko da ismijava i provocira spance dosta je i njihovog
Upravo tako, ne treba pretjerivati.ultrasstyle_tz je napisao/la:ove mind games su korisne, da destabilizujes protivnika, ali ne treba pretjerivati..treba to kao Garnet raditi, sve u svrhu rezultata, a ne sto si djubre od covjeka i onda nece biti nikakvih problema
Ukoliko želi respect igrača ove lige, mora ga i sam pokazati. Ali siguran sam da će sve to vremenom doći na svoje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ma nama ništa ne valja, ne valja kad Tele šuti, ne valja kad je Juka bahat, kako god okreneš ne valja
nije on došao u NBA da bude drug s protivnicima, nego da igra košarku, a provokacije su sastavni dio igre, pa tako i on svaki put kad nekog izblokira, uputi mu bahati pogled i to mi se sviđa
što se tiče unošenja u facu, ovo je prva takva situacija i to samo zato jer mu je Gasol prvi nešto rekao
i neka je, ne treba nikome dati pardona, bez obzira o kom igraču se radi, tu priču okačite mačku o rep!

Ama uletio mu malo u lice , poslije se izljubili , Gasol ga pohvalio i gotovo.
Denver ako je pametan , Juka ce vec nakon all stara biti njihov prvi centar sa najvecim minutama.
Denver ako je pametan , Juka ce vec nakon all stara biti njihov prvi centar sa najvecim minutama.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne daj se Juka,samo tako,jako i bahato.Bosanac si Bošnjak,a ne neki uglađni Švicarac ili Skandinavac.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Sreća pa Ron Artest više nije aktivan.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hajmo je napisao/la:Sreća pa Ron Artest više nije aktivan.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja vidim.fedeltafrotta je napisao/la:Juka i Seo... ne vidim razliku... MAJSTORI![]()
Jedan gine za Jedinu, a drugog ocito boli k****.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
mislim konstitucijom, slicni su.. a to drugo cemo jos da vidimoAllGunsBlazing je napisao/la:Ja vidim.fedeltafrotta je napisao/la:Juka i Seo... ne vidim razliku... MAJSTORI![]()
Jedan gine za Jedinu, a drugog ocito boli k****.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.