Pacenik. I ja sam mu vec pisao. Isti lik ko onaj Kevin sto mora uvijek Hrvatsku da spomene. Ali eto sad se moze omiljenjoj reprezentaciji u potpunosti posvetiti.QUARTERBACK je napisao/la: Jesi naporan s Njemackom bokte vidio, ohani malo ba.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- undefined007
- Kontakt:
OPROSTI NAM MOMČILUKO, NEZASLUŽUJEMO TE GIGANTE NAJVEĆI !
Pokazao si kako se gine za dres i sa klupe, samo što nisam zaplakao kod onom momenta kad si na sudiju krenuo.
Oprosti nam ...
Pokazao si kako se gine za dres i sa klupe, samo što nisam zaplakao kod onom momenta kad si na sudiju krenuo.
Oprosti nam ...
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Ja gledam sinoc prikazuje njega i Bicu na klupi. Seo da moze pojeo bi i sudije i onih nasih 11 igraca na terenu a Bico kraj njega momak nervozan, trese se j... te.undefined007 je napisao/la:OPROSTI NAM MOMČILUKO, NEZASLUŽUJEMO TE GIGANTE NAJVEĆI !
Oprosti nam ...

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Principatus
- Kontakt:
Bundesliga na klupi, Turska i HNL na terenu. Teleca taktika.
Susicu, susicu najmilijih ti se sjetim.
Susicu, susicu najmilijih ti se sjetim.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 22 jun 2014, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nadam se da će neko od novinara pitati Sušića zašto je Kolašinac ostao na klupi, mada mislim da objašnjenja nema, ali eto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Lucidnost i genijalno razmisljanje Susica je razlog. Dijeli pljuske.Virtu4l je napisao/la:Nadam se da će neko od novinara pitati Sušića zašto je Kolašinac ostao na klupi, mada mislim da objašnjenja nema, ali eto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
“Bio sam u dilemi koga da stavim u početni sastav, na poziciju stopera. Ermin Bičakčić nije bio spreman za jednu ovako značajnu utakmicu, Kolašinca je teško prebaciti s lijevog beka na kojem igra u Schalkeu u klubu na poziciju stopera, tako da je izbor pao na Tonija Šunjića, koji je odigrao sasvim korektno.”Virtu4l je napisao/la:Nadam se da će neko od novinara pitati Sušića zašto je Kolašinac ostao na klupi, mada mislim da objašnjenja nema, ali eto.
krmpotich je napisao/la:Ovdje i dalje sepet djece, raspust poceoNego kome se vi izvinjavate??!?! Hahahahahahhaha, pa ne mogu vjerovati koji kramponi se ovdje mogu naći. To je strasno, kao da glavonja čita SS
Inace momak je legenda, mislim na Sea s klupe

FORZA MARŠAL !!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Koja zvijer
Ne mogu ga zamisliti da odigra utakmicu nonšalantno,bez motiva i preko qurza.Vječno nabrijan
Može odigrati loše,ali će uvijek ostaviti srce na terenu.Tek ćemo u budućnosti vidjeti kakvog smo igrača dobili.

Ne mogu ga zamisliti da odigra utakmicu nonšalantno,bez motiva i preko qurza.Vječno nabrijan

Može odigrati loše,ali će uvijek ostaviti srce na terenu.Tek ćemo u budućnosti vidjeti kakvog smo igrača dobili.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

""Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao"."
1. Bicakcic nije spreman da odigra jaku tekmu , a igrao protiv Argentine cijelu. ???
2. Mi nismo ni imali lijevog beka sinoc a on ostavi najspremnijeg momka-Kolisinca na klupi. Zasto ljakse jedno?
3. Pored lijevog beka kojeg nismo imali, imali smo Spahu pored kojeg je prolazio ko je htio i kako je htio. Al posto mi nemamo trenera sa karakterom, on je Spahu i dalje drzao u igri. Sto se nemoze spaha zamijeniti? Oh pricekaj, pa da. Kako ces zamijeniti onoga ko ti pravi sastav? Isto vrijedi i za Dzeku, da imamo selektora sa i malo karaktera zamijenio bi ih obadvojicu.
4. Miske pretrcao 30m cijelu tekmu, borbenost 0, obicna ****.
5. Kad gledam iran, one juznoamericke ekipe sto ginu na terenu za svoju zemlju, a onda pogledas ove nase zvijezde sto hlade jaja, muka mi dodje. Fuj. Cast izuzetcima jucer tipa mali Besic, Hajrovic, Sunjic i Begovic u odbrani. Ostali su komotno mogli da izadju jer su igrali ko pickice. Fuj.
6. Ovoga tzv selektora treba pod hitno mijenjati ako mislimo nesto ozbiljno napraviti sa ovom generacijom. Ovo je sramota, daleko najgori selektor i najneborbenija repka ovog SP. Sramota.
7. Dovesti pravog selektora Vahida Halilhodzica i dati mu slobodu. Ovdje treba zavesti red i disciplinu koja je trenutno na 0.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo čekam kad će ga štocem u glavuhodža je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Ovdje i dalje sepet djece, raspust poceoNego kome se vi izvinjavate??!?! Hahahahahahhaha, pa ne mogu vjerovati koji kramponi se ovdje mogu naći. To je strasno, kao da glavonja čita SS

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Samo čekam kad će ga štocem u glavuhodža je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Ovdje i dalje sepet djece, raspust poceoNego kome se vi izvinjavate??!?! Hahahahahahhaha, pa ne mogu vjerovati koji kramponi se ovdje mogu naći. To je strasno, kao da glavonja čita SS

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Elem spreha Momciluk Bosanski
Sasvim dobro ga spreha. Taman dovoljno da hebe svima mater kad treba.

Momčiluk je pokazao ogromnu srčanost ovim postupkom i veliko mu hvala na tome. Legenda naša za nezaborav. 

Jedva cekam da ode kloc sa klupe, da nas momciluk pokaze ko je i sta je .... PONOS BOSNEE !!! Volimo te brate nas , i svima nam je zao sto nisi igrao sinoc , zbog telece formacije ..Nadamo se da se ne ljutis i da ces pokazati u iducim utakmicama ko si i sta si !!!!!

SN96

INSTITUCIJO
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Seu za kapitena..Svabski mentalitet i Sandzacka krv su idealan spoj za dominaciju !
Na stranu sudzuku i medvjedi,momak prijeti sombrerosima i hebe majku linijskom a da ga niko ruzno ni ne pogleda,a ko bi se usudio ? Zabaleti je ogadio fudbal a Drogbu fizicki izdominirao,imaju i videi koji to dokazuju,.Momak umor pobjedi dizanjem tegova a amazonska klima i vlaga nisu u njegovom domenu,momciluk daje autogol u debitantskoj utakmici reprezentacije na SP-u i to nam je najdrazi primljeni gol.
Njemu ne treba Dzeko da bi dominirao,njemu ne treba kapitenska traka da bi bio kapiten,njemu ne treba vrijeme da bi se prilagodio,on rusi talove u reprezentaciji a dan kada je ostao na klupi protiv Nigerije je zapecatio Susicevu sudbinu na selektorskoj klupi,Spahu priblizio penziji a Dzeki skinuo dijamantski sjaj,.Sa njim vise nista nije isto,sa njim pocinje novo poglavlje,on je postao legenda i prije nego sto je obukao dres reprezentacije.
On je vec sada obiljezio proslost i naslutio buducnost,on je lider nove generacije,on je rusilacka snaga ekipe koja ce da dominira,on je sve i opet vise od toga..
Inace,mislim na Sea,.
Na stranu sudzuku i medvjedi,momak prijeti sombrerosima i hebe majku linijskom a da ga niko ruzno ni ne pogleda,a ko bi se usudio ? Zabaleti je ogadio fudbal a Drogbu fizicki izdominirao,imaju i videi koji to dokazuju,.Momak umor pobjedi dizanjem tegova a amazonska klima i vlaga nisu u njegovom domenu,momciluk daje autogol u debitantskoj utakmici reprezentacije na SP-u i to nam je najdrazi primljeni gol.
Njemu ne treba Dzeko da bi dominirao,njemu ne treba kapitenska traka da bi bio kapiten,njemu ne treba vrijeme da bi se prilagodio,on rusi talove u reprezentaciji a dan kada je ostao na klupi protiv Nigerije je zapecatio Susicevu sudbinu na selektorskoj klupi,Spahu priblizio penziji a Dzeki skinuo dijamantski sjaj,.Sa njim vise nista nije isto,sa njim pocinje novo poglavlje,on je postao legenda i prije nego sto je obukao dres reprezentacije.
On je vec sada obiljezio proslost i naslutio buducnost,on je lider nove generacije,on je rusilacka snaga ekipe koja ce da dominira,on je sve i opet vise od toga..
Inace,mislim na Sea,.
Ja sam juce rekao nek on, Bega i Mume lijepo sa ljudima iz saveza nek sjednu i dogovore se ko uzima traku. Imaju sve sto jedan kapiten treba da ima. Em sto su profesionalci, em sto ne favorizuju i prave klanove, em sto zivu silu ne hebu no 2 % nego samo fajt, fajt, fajt. Bravo sve trojici.chily-rz je napisao/la:Seu za kapitena..Svabski mentalitet i Sandzacka krv su idealan spoj za dominaciju !
Inace,mislim na Sea,.

- donniedarko
- Kontakt:
Momciluka bi ovo odobrio, inace, mislim na Sea .chily-rz je napisao/la:Seu za kapitena..Svabski mentalitet i Sandzacka krv su idealan spoj za dominaciju !
Inace,mislim na Sea,.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.