FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Odlicno. Krpe se pozicije koje su prije ovih pojacanja bile upotpunosti prazne, bez kvalitetnih igraca.
Sta je sa onog Salihovica? Jeli on potpisao?
Sta je sa onog Salihovica? Jeli on potpisao?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:JUSUF DAJIC I DARKO ALEKSIC POTPISALI NA JEDNU GODINU SA SLOBODOM
uhhhhh mah....najaci cemo biti...haha...hihih...pojacanja su samo takva...

Na Tušnju ide sve po planu
MUJIĆ OSTAO, STIGLI DAJIĆ I
ALEKSIĆ
Premijerligaš iz Tuzle, FK Sloboda, od danas je jači za dva nova pojačanja. Riječ je o Jusufu Dajiću, nekadašnjem mladom bh. reprezentativcu, te Darku Aleksiću, sada već bivšem igraču Orašja.
Jusuf Dajić je imao zapaženu ulogu u mlađim selekcijama Bosne i Hercegovine, a kao igrač nastupao je za Zvijezdu iz Gradačca, hrvatske Slavoniju iz Požege, Kamen Ingrad, Šibenik, mađarski Fehervar, južnokorejski Jeonbuk, belgijski Tubize... Radi se o krilnom i prodornom igraču.
Darko Aleksić je u Slobodu stigao iz Orašja, nekadašnjeg premijerligaša, a danas federalnog prvoligaša. Oba igrača potpisali su jednogodišnje ugovore. Treba napomenuti kako se u klub vratio i Admir Čehajić, koji je bio posuđen Omladincu iz Mionice. Osim toga, ugovore sa tuzlanskom ekipom su od ranije potpisali Edin Šaranović, Darko Raca i Dejan Drakul.
Šef stručnog štaba Vlatko Glavaš u narednoj sezoni može računati i na napadača Senada Mujića, koji se, ipak, odlučio za ostanak na Tušnju.
"Dajića sam i sam trenirao, stoga znam da se radi o vrhunskom igraču, koji će nam biti veliko pojačanje, baš kao i Aleksić. Raduje i činjenica da smo zadržali Mujića, a znate da su od ranije novi igrači Slobode i Raca, Šaranović, te Drakul", kazao je Vlatko Glavaš, šef stručnog štaba tuzlanske Slobode, optimistično najavivši novu sezonu:
"Dobro smo se pripremili u Bukinju i ja mislim da ćemo, kada se sve ovo posloži, biti puno bolji i da ćemo u narednoj sezoni biti jači nego u prošloj".
MUJIĆ OSTAO, STIGLI DAJIĆ I
ALEKSIĆ
Premijerligaš iz Tuzle, FK Sloboda, od danas je jači za dva nova pojačanja. Riječ je o Jusufu Dajiću, nekadašnjem mladom bh. reprezentativcu, te Darku Aleksiću, sada već bivšem igraču Orašja.
Jusuf Dajić je imao zapaženu ulogu u mlađim selekcijama Bosne i Hercegovine, a kao igrač nastupao je za Zvijezdu iz Gradačca, hrvatske Slavoniju iz Požege, Kamen Ingrad, Šibenik, mađarski Fehervar, južnokorejski Jeonbuk, belgijski Tubize... Radi se o krilnom i prodornom igraču.
Darko Aleksić je u Slobodu stigao iz Orašja, nekadašnjeg premijerligaša, a danas federalnog prvoligaša. Oba igrača potpisali su jednogodišnje ugovore. Treba napomenuti kako se u klub vratio i Admir Čehajić, koji je bio posuđen Omladincu iz Mionice. Osim toga, ugovore sa tuzlanskom ekipom su od ranije potpisali Edin Šaranović, Darko Raca i Dejan Drakul.
Šef stručnog štaba Vlatko Glavaš u narednoj sezoni može računati i na napadača Senada Mujića, koji se, ipak, odlučio za ostanak na Tušnju.
"Dajića sam i sam trenirao, stoga znam da se radi o vrhunskom igraču, koji će nam biti veliko pojačanje, baš kao i Aleksić. Raduje i činjenica da smo zadržali Mujića, a znate da su od ranije novi igrači Slobode i Raca, Šaranović, te Drakul", kazao je Vlatko Glavaš, šef stručnog štaba tuzlanske Slobode, optimistično najavivši novu sezonu:
"Dobro smo se pripremili u Bukinju i ja mislim da ćemo, kada se sve ovo posloži, biti puno bolji i da ćemo u narednoj sezoni biti jači nego u prošloj".
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vi se ne salite!
Spisak igraci koji su trenutno u Slobodi:
Mujkić,Srećković,Nikolić,Jogunčić,Zoletić,Malkić,Gavarić,Selimović, Ćehajić, Šaranović, Smajlović,Divković, Drakul, Am. Bekić, Pantić, Zonić, Zukić, Borogovac, Efendić i Murselović,Dajić,Aleksic,Mujić,Raca.Neko ce otpast a neko jos mozda doci.
Mujkić,Srećković,Nikolić,Jogunčić,Zoletić,Malkić,Gavarić,Selimović, Ćehajić, Šaranović, Smajlović,Divković, Drakul, Am. Bekić, Pantić, Zonić, Zukić, Borogovac, Efendić i Murselović,Dajić,Aleksic,Mujić,Raca.Neko ce otpast a neko jos mozda doci.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima ovdje nekoliko juniora, a Glavas je rekao da je samo Bekic zadovoljio a da ce ostale poslati na posudbu.harry_90 je napisao/la:Spisak igraci koji su trenutno u Slobodi:
Ja iskreno ocekujem jos pojacanje.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Po meni dobra ekipa,jos da Nikolic potpise sa nama bice dobro,ceka se dozvola iz Slovacke.Dovest ce se mozda jos jedno ili dva pojacanja,onda u ligi sta bude.Omerbavarac je napisao/la:Ima ovdje nekoliko juniora, a Glavas je rekao da je samo Bekic zadovoljio a da ce ostale poslati na posudbu.harry_90 je napisao/la:Spisak igraci koji su trenutno u Slobodi:
Ja iskreno ocekujem jos pojacanje.
-
- Kontakt:
mi se nikad nismo ni salili....cena je napisao/la:Vi se ne salite!

Sloboda dobija od Dinama 200 hiljada maraka pise u Sport Centaru bas vas krenulo!
Bice dobro ako nam Dinamo isplati 200.000 km,u sta ne sumnjam,al ovi lopovi iz uprave se vise uzeti sebi,nego sto treba u klub 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
imamo golmane Mujkic i Divkovic
u odbrani Raca,Drakul,Joguncic, Nikolic,Borogovac
sredina Gavaric,Malkic,Zoletic, Okanovic,Dajic ,Efendic,Cehajic i ovaj Aleksic mislim da je vezni igrac ali nisam siguran.
naprijed Smajlovic, Saranovic, Mujic,Bekic.
nakon dugo dugo vremena cini se da je Sloboda jaca prema naprijed nego u odbrani.
Sto se tice pojacanja treba nam jedan odbrambeni igrac i jedan centralni vezni dobar u destrukciji igre(ako ovaj Alksic nije to,a ako me sjecanje sluzi mogao bi bit) ..jedno krilo bi bilo dodatni bonus .
Znaci 2-3 igraca nam fale da kompletiramo ovu ekipu sto nije lose, mislim da ce se ti igraci nac .Sto je najvaznije mislim da je to to sto se tice odlazaka.Da smo zadrzali Crnogorca i Krasica te doveli Jahu to bi bila ekipa za sami vrh
u odbrani Raca,Drakul,Joguncic, Nikolic,Borogovac
sredina Gavaric,Malkic,Zoletic, Okanovic,Dajic ,Efendic,Cehajic i ovaj Aleksic mislim da je vezni igrac ali nisam siguran.
naprijed Smajlovic, Saranovic, Mujic,Bekic.
nakon dugo dugo vremena cini se da je Sloboda jaca prema naprijed nego u odbrani.
Sto se tice pojacanja treba nam jedan odbrambeni igrac i jedan centralni vezni dobar u destrukciji igre(ako ovaj Alksic nije to,a ako me sjecanje sluzi mogao bi bit) ..jedno krilo bi bilo dodatni bonus .
Znaci 2-3 igraca nam fale da kompletiramo ovu ekipu sto nije lose, mislim da ce se ti igraci nac .Sto je najvaznije mislim da je to to sto se tice odlazaka.Da smo zadrzali Crnogorca i Krasica te doveli Jahu to bi bila ekipa za sami vrh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
STo se tice pojacanja,zadovoljan sam sa njima,i mislim da mozemo dosta dobrog napravit u ovoj sezoni.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Uh dobili ste Dajića koji je bio dijete Zvijezde. Veoma je brz i tehnički potkovan igrač, mislim da je on istinsko pojačanje 

Dragon Town
Iz Slobode potvrdili: Dinamo za Bekića plaća 100.000 eura!
Nije ni 300, ni 200, kako su to proteklih dana mediji nagađali, nego je 100.000 eura, koliko će leći na račun Slobode, kao obeštećenje za Almira Bekića koji je od sutra novi igrač zagrebačkog Dinama.
Potvrdio je to danas Salih Šabović, predsjednik Slobode, na press konferenciji koju je sazvao sam ovim povodom.
- Kada sam vidio u medijima cifre od 300.000 eura, a meni se spominjalo samo 100.000, stopirao sam cijeli proces njegovog odlaska. Kasnije sam dobio uvjeravanja da je ova cifra definitivna i jedina istina, a sve drugo napuhavanje, na što smo u Upravnom odboru i pristali. Da smo boljoj situaciji možda bi tražili bolju ponudu, ali ovaj iznos nas može zadovoljiti – istakao je između ostalog Salih Šabović na današnjoj press konferenciji.
Potvrđeno je da će Bekić sa Dinomom potpisati sedmogodišnji ugovor, a da će Sloboda dobiti deset posto od njegovog narednog transfera. Bekićevo predstavljanje u Dinamu je zakazano za sutra.
Nije ni 300, ni 200, kako su to proteklih dana mediji nagađali, nego je 100.000 eura, koliko će leći na račun Slobode, kao obeštećenje za Almira Bekića koji je od sutra novi igrač zagrebačkog Dinama.
Potvrdio je to danas Salih Šabović, predsjednik Slobode, na press konferenciji koju je sazvao sam ovim povodom.
- Kada sam vidio u medijima cifre od 300.000 eura, a meni se spominjalo samo 100.000, stopirao sam cijeli proces njegovog odlaska. Kasnije sam dobio uvjeravanja da je ova cifra definitivna i jedina istina, a sve drugo napuhavanje, na što smo u Upravnom odboru i pristali. Da smo boljoj situaciji možda bi tražili bolju ponudu, ali ovaj iznos nas može zadovoljiti – istakao je između ostalog Salih Šabović na današnjoj press konferenciji.
Potvrđeno je da će Bekić sa Dinomom potpisati sedmogodišnji ugovor, a da će Sloboda dobiti deset posto od njegovog narednog transfera. Bekićevo predstavljanje u Dinamu je zakazano za sutra.
- Slatinash_7
- Kontakt:
borba za vrh nam slijedi,jest da smo razocarali na pripremnim utakmicama mislim da ce glavas to sve dobro sloziti i uz jos 1-2 pojacanja bili bi medju prvim kanditatima za evropu.To nam treba i da se publika vrati na stadion i da napokon i mi dozivimo neke radosti sto se sporta tice
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- theprodigy
- Kontakt:
hehe..ne zelim nikog uvrijediti..al vi se svake godine borite za evropuSlatinash_7 je napisao/la:borba za vrh nam slijedi,jest da smo razocarali na pripremnim utakmicama mislim da ce glavas to sve dobro sloziti i uz jos 1-2 pojacanja bili bi medju prvim kanditatima za evropu.To nam treba i da se publika vrati na stadion i da napokon i mi dozivimo neke radosti sto se sporta tice

Za nadati je se boljem plasmanu Slobode,sad imamo dobru ekipu,mada jedno do dva pojacanje ne bi skodila,pogotov u zadnjoj liniji i na sredini ce nam biti potrebno.. Najvaznije je da ekipa starta dobro i onda ce se publika vratit na tribine .Slatinash_7 je napisao/la:borba za vrh nam slijedi,jest da smo razocarali na pripremnim utakmicama mislim da ce glavas to sve dobro sloziti i uz jos 1-2 pojacanja bili bi medju prvim kanditatima za evropu.To nam treba i da se publika vrati na stadion i da napokon i mi dozivimo neke radosti sto se sporta tice
Bogami ne manjka optimizam, pronašli smo adekvatne playere.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- SaltCityAttack
- Kontakt:
odlicne vijesti
.... eh da smo zadrzali Gradu i Milosevica ovo bi bilo toppp.... Falit ce nam Bekic mnogo, ali sta je tu je ebiga.Sa ta 3 igraca sigurno bi se borili za titulu, a ovako neznam vidjet cemo

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
eh ove sezone 2010/2011 necemo se boriti za opstanak....nema vise....theprodigy je napisao/la:hehe..ne zelim nikog uvrijediti..al vi se svake godine borite za evropuSlatinash_7 je napisao/la:borba za vrh nam slijedi,jest da smo razocarali na pripremnim utakmicama mislim da ce glavas to sve dobro sloziti i uz jos 1-2 pojacanja bili bi medju prvim kanditatima za evropu.To nam treba i da se publika vrati na stadion i da napokon i mi dozivimo neke radosti sto se sporta tice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.