Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 22 okt 2010, 01:04

amell je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:sad cu morat potrazit postove :mrgreen: ..bio je neki Lebron za Juve navijao :lol: ..jos dok tema nije aktivna bila toliko :mrgreen:
pa sve nesto juve ovo juve ono,jaka ekipa,juve se vraca na staze stare slave itd.,a dodze tamo neki klub "skonto riga"i nabije vas :roll: :roll: :mrgreen:

ajd ba bjezi ne spamaj :mrgreen:

a inace si mi drag nesto hhahah :lol: ozb :mrgreen: nasmijem se uvijek :D

@MVP :lol: :lol:

ma nema veze..zajebavam te...samo nemojte bezveze provocirat :mrgreen: mislim meni ne smeta..ja se volim zaebavat i smijesno mi sve..al ako daffy i ekipa dodju..nevalja :lol:

FORZA JUVE

p.s. nemoje odgovarat :P :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2010, 01:07

Ma neću vas zayebavat vi ste još mali za toga Milan mi je svježe meso,ali imaju malo navijača na forumu pa čekam sad ovu tekmu primere da imam koga zayebavat :lol:
Jedino što mi ne valja kod vas je što ćete sa 6 remija proć grupu :P :lol: :mrgreen: Pravo žabarski :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 22 okt 2010, 01:12

1-1 protiv Red Bull? Tko je zabio? Vettel? :lol:

Steta sto je Juve tako los.. Kad sam poceo pratiti nogomet, bili su dinastija..Trezeguet, Thuram, Del Piero, Buffon i Nedved :!: Igrali su stvarno lijep nogomet, i nadam se da ce biti opet velikan u europu za 3-4 godina..
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 22 okt 2010, 01:15

D1n0 je napisao/la:1-1 protiv Red Bull? Tko je zabio? Vettel? :lol:

Steta sto je Juve tako los.. Kad sam poceo pratiti nogomet, bili su dinastija..Trezeguet, Thuram, Del Piero, Buffon i Nedved :!: Igrali su stvarno lijep nogomet, i nadam se da ce biti opet velikan u europu za 3-4 godina..
dino brate moj :P :P :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 okt 2010, 01:16

hahaha... :mrgreen:

mrsko mi stavljat u najmjesnije postove..al neko ce vec :mrgreen: ...vec si standardni i punopravni clan tamo :mrgreen:

A ne brinite vi za Juve..uostalom reala razvalimo svaki put..ha ja..jel tako ili nije :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 22 okt 2010, 01:19

sarajlija89 je napisao/la:
amell je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:sad cu morat potrazit postove :mrgreen: ..bio je neki Lebron za Juve navijao :lol: ..jos dok tema nije aktivna bila toliko :mrgreen:
pa sve nesto juve ovo juve ono,jaka ekipa,juve se vraca na staze stare slave itd.,a dodze tamo neki klub "skonto riga"i nabije vas :roll: :roll: :mrgreen:

ajd ba bjezi ne spamaj :mrgreen:

a inace si mi drag nesto hhahah :lol: ozb :mrgreen: nasmijem se uvijek :D

@MVP :lol: :lol:

ma nema veze..zajebavam te...samo nemojte bezveze provocirat :mrgreen: mislim meni ne smeta..ja se volim zaebavat i smijesno mi sve..al ako daffy i ekipa dodju..nevalja :lol:

FORZA JUVE

p.s. nemoje odgovarat :P :P
"ne spamaj" sta je to?? :( :cry: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 22 okt 2010, 01:22

mrsko mi stavljat u najmjesnije postove..al neko ce vec :mrgreen: ...vec si standardni i punopravni clan tamo :mrgreen:

A ne brinite vi za Juve..uostalom reala razvalimo svaki put..ha ja..jel tako ili nije :lol: 8-)
a jbg "red bul" je to,nije sala :D valja za njima letat po krovovima,nije lahko,morali bi ste kupit petera chroucha,onog ceha jana kolera itd da bi mogli sa njima igrat :lol: :lol: :mrgreen: :!:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 22 okt 2010, 01:23

Otkad Red Bull daje krila, ni stara dama nije sto je nekad bila :lol:

@amelle, avatar ti grmi, a to dole u potpisu jos jace ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 okt 2010, 01:25

ma daj Sarajlija moraš biti realan i reći da juve nije na nivou onog juvea sa kraja devedesetih i početka novog stoljeća ,sjeti se samo 96,97,98 tri uzastopna finala LP,i još 2003 a u ovim sezonama između su uvijek bili tu negdje ,a za Real ,uvijek je veliki Alex pokazivao ko je majstor ,sem 98,Real je stalna mušterija Juventusa ,zadnje tekme kad nas je Alex ništio,i onda kad je Nedved dobio žuti i nije igrao finale koliko je plakao,a zaslužio je to finale,a onda vas je Figo poslao na megdan Milanu,a bilo je i vaše zasluge
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 okt 2010, 01:29

pa niko nije reko da je to isti Juventus..nego ja njima govorim da se ne brinu za nas...vidis da provociraju... 8-)

a nema potrebe govorit gdje je nekad bio Juve i gdje je danas..nazalost...svi to dobro znamo a i trebace jos vremena da se opravimo :(

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 22 okt 2010, 01:32

nevjernik je napisao/la:Otkad Red Bull daje krila, ni stara dama nije sto je nekad bila :lol:

@amelle, avatar ti grmi, a to dole u potpisu jos jace ;)
:D :lol: :D ;) AJOS JACE CE DA GRMI kada gereth bude na meazzi :P :P :!:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 okt 2010, 15:21

Del Neri: Ispast ćemo ako budemo ovako igrali

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2382.html

ma proci cemo..kakv lech i salzburg..samo malo ozbiljniji pristup treba ;)

Okrecemo se nedjelji i vaznoj tekmi sa Bolognom..nadam se boljem izdanju nego protiv salzburga... 8-)

FORZA JUVE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 okt 2010, 15:23

samo vi prcajte :D

malo razmisljam, unistavamo u ligi u zadnje vrijeme, a dodje nam neka trecerazredna ekipa i uzme nam bodove.. mislim da uopste nisu zagrijani za ovu Europa Ligu i da svu paznju posvecuju Serie A.. strasno je falio Quaglia.. ali jbga..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 okt 2010, 15:26

Italia je napisao/la:samo vi prcajte :D

malo razmisljam, unistavamo u ligi u zadnje vrijeme, a dodje nam neka trecerazredna ekipa i uzme nam bodove.. mislim da uopste nisu zagrijani za ovu Europa Ligu i da svu paznju posvecuju Serie A.. strasno je falio Quaglia.. ali jbga..
ma nije isti pristup a i dosta igraca ne igra ove tekme....tek kasnije ako se prodje grupa,juve ce imati ozbiljnije ambicije da osvoji..isto kao i Lpool koji prakticno sa rezervama igra...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 okt 2010, 19:35

potrebna pojacanja, prava pojacanja, puno pojacanja :D ...
ali prije svega se nekim treba zahvalit i delozirat ih ..Sisoko ocajan,De Ćelje prespor ,Pepe sreca pa je na posudbi ,Martinez zali boze ulozenih para, Motta sreca pa je na posudbi..
2 beka ,2 krila, vezni i 2 spica. Fali nam pola ekipe ukratko.
pojacanja bi bili Kasani/Mađio,Bejl,Vargas,Palombo,Kasano(Suarez) i Dzeko(Adebayor)..a nikako Maxi Lopez,M.Diarra i slicni.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 okt 2010, 20:22

De Ceglie uopste nije spor brate :?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 okt 2010, 21:50

Grygera pauzira oko 40 dana

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2391.html

e jbo ga dan...taman poceo solidne partije pruzat... :roll: kad uzmemo ovo u obzir i cinjenicu da rinaudo nece igrati do nove godine...ostajemo samo na legrottaglieu kao zamjeni za nekog od defanzivaca...

grygera je mogo i stopera igrat a i desnog ili lijevog beka...ne valja ovo nikako :| :roll:

Cestitke Ferrari na novoj funkciji... 8-)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 okt 2010, 23:19

Italia je napisao/la:De Ceglie uopste nije spor brate :?
jesi ti gledao sinoc tekmu :D ,pa prije se traktor okrene a nena kakva reaguje nego on,mozda nije spor u pravolinijskim sprintevima, ali okretnost i reakcija nula. Salzburgova krila razmijene 2 pasa ,nekad i vise dok se on postavi,ne smijem ni zamislit kako bi to izgledalo protiv Messija recimo ili Balea
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 23 okt 2010, 02:00

ultrasstyle_tz je napisao/la: nikako Maxi Lopez,M.Diarra i slicni.
zasto ne m. diarra ?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 okt 2010, 02:26

AMAURI-A U ZATVOR POSLAT on za Famos nebi mogao igrati

Amauri i Gomez iz Bayerna najgori napadaci svih vremena,odigraju sezonu iz snova,poslije ih nebi ni Amor Masovic vratio iz mrtvila
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.