bila je grupa navijača Olimpica, pisali smo o tome neki dan

a ovo nije ni tema divova ni tema FKŽ-a pa ne vrijedi da se raspravljamo ovdje

Da, upravu si, a ne znam za tu temu, zadnjih možda desetak dana sam slabo na forumu bio,kako pripremam ispite, pa nisam upratio to, a hebi ga ako je tako, al nema veze, svaka grupa ima svoje početke, u svemu ima uspijeha i padova, to je sastavni dio životaanonimni je napisao/la: bila je grupa navijača Olimpica, pisali smo o tome neki danal' bolje da nije, brzo su se raspali
al' vidjećemo, doći će još neki sigurno ako Olimpic ode u Evropu
Al zato imaju dobru fudbalsku filozofiju, a takvom klubu ne treba prošlost od stare slave se ne živinime_tm87 je napisao/la:Olimpic mozda trenutno ima para... ta pare dolaze ocigledno od nijaza... nije Nijaz vjecan, jednom kad njega ne bude sta onda da se radi ? Olimpic nema publiku, nema ni neke sponzore jake, dosad nema ni nekih vecih uspjeha... kako da prezivi u buducnosti?
nime_tm87 je napisao/la:Olimpic mozda trenutno ima para... ta pare dolaze ocigledno od nijaza... nije Nijaz vjecan, jednom kad njega ne bude sta onda da se radi ? Olimpic nema publiku, nema ni neke sponzore jake, dosad nema ni nekih vecih uspjeha... kako da prezivi u buducnosti?
Hvala Bogu da ce postojati, ali se postavlja pitanje u kakvom stanju ce da bude... pri tome mislim na igracki kadar, finansijsku situaciju ti tako to... da nije nijaza koji sve to nekako drzi sad za sad... a ako sljedece sezone ne odete u europu puci ce i njemu film, koliko kesa ulaze, a dobija veliko nista sad za sad. uhhlakovic je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Olimpic mozda trenutno ima para... ta pare dolaze ocigledno od nijaza... nije Nijaz vjecan, jednom kad njega ne bude sta onda da se radi ? Olimpic nema publiku, nema ni neke sponzore jake, dosad nema ni nekih vecih uspjeha... kako da prezivi u buducnosti?
Olimpic je postojao i prije Gracića. U najvišem rangu ili dva ranga niže i budi siguran sam da će postojati i ubuduće. Na kraju krajeva i nema navijače pa nema tog pritiska da nešto moraju.
Ko kaze da se sekiram?? pricamo o Olimpiku, je l' to ne smijemo??Mancini je napisao/la:Ne sekiraj se ti ništa za Olimpic!
Pogodio Karic ili autogo ?ekran je napisao/la:Olimpic - Velež 1:0. Opet pogodio Karić.
Bila je neka gužva, pa se ne bih smio kladiti. Vidim da oba kluba pišu da je Karić.PES2012 je napisao/la:Pogodio Karic ili autogo ?ekran je napisao/la:Olimpic - Velež 1:0. Opet pogodio Karić.