šta bi sa M.Suarezom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
jbga druze,bolje da idu na posudbe i da igraju nego da vecinu sezone provedu na klupi Atletica,neka se kale,mali Oliver je veliki potencijal i ne sumnjam da ce za godinu dvije biti vazan faktor u MadriduL_blancos je napisao/la:Meksikanci su nedoreceni na evropskoj sceni i skeptican sam po pitanju Jimeneza.
Nadam se da je sve uredu sa Mariom. Inace spominje se da ce Saul na posudbu. Mislim da je on vec sada dobar igrac za prvog tima.
Simeoneova jedina mana je manjak povjerenja u mlade igrace. Jedino Koke od omladinaca igra, ali on je i prije Chola bio prvotimac. Prodase Manquila, Oliver vec dvije godine na posudbama a i Jimenez nije dobijao neke prilike. Atletico ima velikih talenata u rosteru i nadam se da ce se razviti kako se predvidja.
Cini mi se da je dobar igrac, igra na poziciji klasicnog napadaca ili iza napadaca i ako bi se snasao u Primeri trebao bi biti dobro pojacanjeL_blancos je napisao/la:Izgleda da je vec gotov transfer Raula Jimeneza, nisam previse upucen u njegove kvalitete. Jel on doveden kao zamjena za Maria ili kao taj drugi napadac?
Spanska liga jeste ubjedljivo najjaca i to nema nikakve veze sa Reusom,kome to nije jasno jbg ima jos sportova za pracenje.Monolog je napisao/la:Koji? To sto Atl. Madrid zeli dovesti Reusa?
Vjerovatno je onda i kosovska liga jaka, znas da je Kosova Ajvalija ponuda da Suarez igra za njih za vrijeme ove suspenzije.
Ubjedljivo najjaca nije. Najjaca - mozemo diskutovati.soe je napisao/la:Spanska liga jeste ubjedljivo najjaca i to nema nikakve veze sa Reusom,kome to nije jasno jbg ima jos sportova za pracenje.Monolog je napisao/la:Koji? To sto Atl. Madrid zeli dovesti Reusa?
Vjerovatno je onda i kosovska liga jaka, znas da je Kosova Ajvalija ponuda da Suarez igra za njih za vrijeme ove suspenzije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.