Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TheManiacs
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la TheManiacs » 15 nov 2009, 19:24

A_d_0 je napisao/la:
zmal je napisao/la:ja se nemogu sjetiti ama bas nijedne utakmice sto je ibisevic dobro odigro u reprezentaciju, neznam da ljudsko bice moze losije odigrati neko on sinoc, apsolutno nista nije uradio dobro ,ako bude u prvi 11 u srijedu ja cu se zaklat
hoces da ti ja noz naostrim?

Ocu ja da mu naostrim noz :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 15 nov 2009, 19:24

Wolverine je napisao/la:Zagornesto de mi reci sta bi ti rekao da ibisevic dadne dva gola u uzvratu i odvede nas u Afriku. sta bi onda pisao o njemu? naravno onda bi ti bio heroj.
To bi mu bio povratak u jednu sjajnu formu.. ali trenutno... nisam bas siguran da je na nivou prve postave, bar nije ispred Muslimovica.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2009, 19:25

Wolverine je napisao/la:Zagornesto de mi reci sta bi ti rekao da ibisevic dadne dva gola u uzvratu i odvede nas u Afriku. sta bi onda pisao o njemu? naravno onda bi ti bio heroj.
Dao bog kceri ,da te aga uzme :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

edvin_199
Kontakt:

Post Postao/la edvin_199 » 15 nov 2009, 19:26

Bosnier je napisao/la:Sad u srijedu ce biti 3-0 za nas :D
Potpisujem
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 15 nov 2009, 19:29

Trasimaco je napisao/la:
Taman sam ovo htio da napisem. Moglo bi se vrlo lako desiti da neki pjevaju drugu pjesmu u srijedu navece.
Volio bi buraz bilo kako da ih prodjemo. Bilo kako dao bi sve sto imam da odemo na svijetsko ali stvarno sumnjam da ce se tako desiti. Ako on to uradi svaka mu cast i ja cu ispasti najgluplji papak ovde i to ti unaprijed priznajem.

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 19:29

TheManiacs je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
zmal je napisao/la:ja se nemogu sjetiti ama bas nijedne utakmice sto je ibisevic dobro odigro u reprezentaciju, neznam da ljudsko bice moze losije odigrati neko on sinoc, apsolutno nista nije uradio dobro ,ako bude u prvi 11 u srijedu ja cu se zaklat
hoces da ti ja noz naostrim?

Ocu ja da mu naostrim noz :mrgreen:
netreba imam vrlo ostar noz,ali nebrinem se ja nece on igrat u srijedu 1000% pa njega nije niko ni cuvo on je sam sebe cuvo

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 15 nov 2009, 19:35

netreba imam vrlo ostar noz,ali nebrinem se ja nece on igrat u srijedu 1000% pa njega nije niko ni cuvo on je sam sebe cuvo[/quote]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 nov 2009, 19:37

ZagorTeNej je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Taman sam ovo htio da napisem. Moglo bi se vrlo lako desiti da neki pjevaju drugu pjesmu u srijedu navece.
Volio bi buraz bilo kako da ih prodjemo. Bilo kako dao bi sve sto imam da odemo na svijetsko ali stvarno sumnjam da ce se tako desiti. Ako on to uradi svaka mu cast i ja cu ispasti najgluplji papak ovde i to ti unaprijed priznajem.
Ne mislim ja na odlazak na prvenstvo. To bi svako volio bez sumnje. Da Dzeko naprimjer odigra najgoru utakmicu u zivotu u srijedu, a da mi prođemo, niko ne bi nista rekao protiv Dzeke. Dobar rezultat sve pokriva. Ni ti ne bi nista rekao protiv Ibisevica da smo sinoc pobijedili. Lako se moze desiti da zabije gol ili dva u srijedu. Zapamti sta kazem. Takav igrac se ne podcjenjuje.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 nov 2009, 19:39

edvin_199 je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Sad u srijedu ce biti 3-0 za nas :D
Potpisujem
hallo ne igramo protiv estonije :shock: isto protiv spanije pobjedicemo ovako onako pa nam petardu slozise de malo se spustite na zemlju :? imali smo sinoc prilika ali akcije 2 nismo sastavili kako treba valjda ce biti bolje sa pjanicem i misketom 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 nov 2009, 19:40

Ćiro gura Pjanića od prve minute

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Blažević, najavio je da će u uzvratnoj utakmici baraža za Svjetsko prvenstvo od prve minute zaigrati Miralem Pjanić.

Pjanić će sigurno igrati od početka. U Lisabonu je unio veliku živost kada je ušao u igru. Uvjeren sam da će s njim naš vezni red dobiti jednu novu dimenziju, te da će za razliku od prve utakmice, sredina biti naša najjača karika, kaže Blažević.

U srijedu će naša reprezentacija biti oslabljena za Spahića, Rahimića i Muratovića. Do utakmice je još tri dana, a Ćiro u glavi već ima brojne kombinacije.

Jahića ću prebaciti u vezu i zajedno s Pjanićem će igrati zadnjeg veznog. U zadnju liniju će Milenković i Pandža, a nije isključeno ni da zamijenim jednog napadača. Muslimović je u Portugalu odigrao jako dobro i možda krene od početka, dodao je Ćiro.

Izvor : Sportin

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 15 nov 2009, 19:41

pandza,milenkovic????? ja bih volio u srijdu na terenu vidjeti ovih pocetnih 11 ako je moguce???
-----------------------------------------------------------hasagic-aga----------------------------------------------------------------

-----------------------------berberovic..................nadarevic---------------------------milenkovic---------------------------

------------ibricic----------------------pjanic........................jahic------------------------------salihovic-------------------

----------------------------------------------------misimovic-------------------------------------------------------------------------

--------------------muslimovic---------------------------------------------------dzeko----------------------------------------------

to bi mi se veoma svidjelo i ako bi volio da pjanic igra na strani umjesto ibricica ali to je nemoguce jer pjanic se ne vraca toliko previse koncentrisan na napad,,,ali ni ovako nebi bilo lose jer jahic ce pokrivati dosta....... a da jedino nisam mogao naci mjesta za medunjanina al neznam koga izbaciti jer jos jedan ofanzivac nema mjesta u ovom sastavu,,,,
Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 15 nov 2009, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 15 nov 2009, 19:42

PORTUGALCI DOLAZE U UTORAK. SAMO NE ZNAM U KOJE VRIJEME! JA SAM SIGURNO NA AERODROMU. TREBA IM OD POČETKA JEMAT MAJKU CIGANSKU.
eto toliko, vidimo se
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 nov 2009, 19:42

ZagorTeNej je napisao/la:netreba imam vrlo ostar noz,ali nebrinem se ja nece on igrat u srijedu 1000% pa njega nije niko ni cuvo on je sam sebe cuvo
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Ne treba tebi ostar noz, tup ti podvaliti :D da te malo uspori u nakani :mrgreen:
A moze ti i ovaj duh sa sjekirom pozajmiti svoj tomahavk :lol:

Jedno ce ti trebati, jer Vedo igra 100% ;)

Edit: jbg, zna se ko je ovo rekao...vi se niste dobro citirali :mrgreen:
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 15 nov 2009, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 nov 2009, 19:43

Stvarno ovog Ciru nekad ne razumijem. Znam da baca patke cesto, ali ovo je nesto sto ne bi trebao da prica.
Jbt, imam osjecaj da cita ovaj forum i da radi po uputama forumasa. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 15 nov 2009, 19:44

[/quote]
Ne mislim ja na odlazak na prvenstvo. To bi svako volio bez sumnje. Da Dzeko naprimjer odigra najgoru utakmicu u zivotu u srijedu, a da mi prođemo, niko ne bi nista rekao protiv Dzeke. Dobar rezultat sve pokriva. Ni ti ne bi nista rekao protiv Ibisevica da smo sinoc pobijedili. Lako se moze desiti da zabije gol ili dva u srijedu. Zapamti sta kazem. Takav igrac se ne podcjenjuje.[/quote]

Volio bi da si upravu drugar. To sto Dzeko ako odigra lose nebi ga puno kritikovao upravu si, jer mislim da ce Dzeko za dvije godine biti mozda najbolji napadac na svijetu, i bio bi ubijedjen da je to samo los dan za njega.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 15 nov 2009, 19:44

džakailibu je napisao/la:PORTUGALCI DOLAZE U UTORAK. SAMO NE ZNAM U KOJE VRIJEME! JA SAM SIGURNO NA AERODROMU. TREBA IM OD POČETKA JEMAT MAJKU CIGANSKU.
eto toliko, vidimo se
U potpuno se slazem sa tobom treba nas doci na aerodrom 5.000 hiljada i ispljuvati P.I.C.K.E ciganske ,nek znaju da nece zivi u afriku.

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 15 nov 2009, 19:47

ibrakadabra je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:PORTUGALCI DOLAZE U UTORAK. SAMO NE ZNAM U KOJE VRIJEME! JA SAM SIGURNO NA AERODROMU. TREBA IM OD POČETKA JEMAT MAJKU CIGANSKU.
eto toliko, vidimo se
U potpuno se slazem sa tobom treba nas doci na aerodrom 5.000 hiljada i ispljuvati P.I.C.K.E ciganske ,nek znaju da nece zivi u afriku.
Bilo bi dobro da se prepadnu toliko da im se krv sledne kad izadju na Bilino Bolje pa da gledaju da se izvuku zivi sa tekme da znaju da nam nesmiju dati go :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 nov 2009, 19:49

eto toliko, vidimo se
:lol: :lol: :lol: :roll: samo mrtve ih tamo poslati :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 15 nov 2009, 19:49

ZagorTeNej je napisao/la:
eto toliko, vidimo se
Bilo bi dobro da se prepadnu toliko da im se krv sledne kad izadju na Bilino Bolje pa da gledaju da se izvuku zivi sa tekme da znaju da nam nesmiju dati go :D
Treba im pokazati Bosansko gostoprimstvo"UDRI GA MEHMEDE"

Жика Павловић 2
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић 2 » 15 nov 2009, 19:50

Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike :!:
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.