Treća liga petice koju je pokorio, a četvrta titula ukupno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Izgleda da ste u nezgodnom trenutku upali u losiju formu, koja se ogleda opet kroz slabu ili nikakvu kreaciju. Mislim da milanu fali u napadu neko ko ce rijesiti stvari i kada ne ide ekipu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:42Sad je sve u nogama komšija. Teško da će dobiti sve do kraja. Ali nikad se ne zna. Ovakav Milan bez napada i opet sa puno povreda neće dobiti više od 3 meča do kraja.
Na to sam mislio.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:51Treća liga petice koju je pokorio, a četvrta titula ukupno![]()
Tko se oprostio? Pa kako ćemo se oprostit kad nitko drugi i ne ide na scudetto.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:53Prije 2 sedmice su naši Interisti se oprostili od skudeta. Danas su već osvojili. Brzo se ovdje stvari mijenjaju.![]()
tiffoso je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:52Izgleda da ste u nezgodnom trenutku upali u losiju formu, koja se ogleda opet kroz slabu ili nikakvu kreaciju. Mislim da milanu fali u napadu neko ko ce rijesiti stvari i kada ne ide ekipu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:42Sad je sve u nogama komšija. Teško da će dobiti sve do kraja. Ali nikad se ne zna. Ovakav Milan bez napada i opet sa puno povreda neće dobiti više od 3 meča do kraja.
Ovog Diaza se sto prije rijesiti, ja nisam vidio beskorisnijeg poluspica a nagledao sam se mnogih, a gledao sam i Prvu ligu FBiH. Vi nemate problem sa odbranom, nego sa napadom i donekle sa vezom.
Iskreno, tezak vam raspored dolazi, Lazio, Fiorentina, Atalanta, Sassuolo. Nije ni kod nas bas lagan raspored, ali uglavnom te jacu utakmicu igramo kuci sa Romom, ali opet nezgodna gostovanja u Bolonji, Udinama i na Sardiniji. Sa Speziom imamo isto problema u zadnje vrijeme. Mislim da cemo najlakse rijesiti Romu a najvise cemo se napatiti na gostovanju sa Bolonjom i Cagliarijem.
Bremer je sila stoper i ko god ga dovede nece pogrijesiti.
Čitao sam ja, neki dan mi je izbacilo tu vijest negdje, da počinju sve lige ranije na ljeto. Neke od liga petice po sedmicu ranije, a neke i po dvije sedmice ranije.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:53Prije 2 sedmice su naši Interisti se oprostili od skudeta. Danas su već osvojili. Brzo se ovdje stvari mijenjaju.![]()
Nego zanima me jel ove godine sezona nova počinje ranije zbog prvenstva koje se igra u zimu, ima li neko da zna više o tome?
Prvenstvo u italiji pocinje 12-13 augusta, u sustinu jednu sedmicu ranije u odnosu na prije, ostale lige pocinju sedmicu prijeRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:53Prije 2 sedmice su naši Interisti se oprostili od skudeta. Danas su već osvojili. Brzo se ovdje stvari mijenjaju.![]()
Nego zanima me jel ove godine sezona nova počinje ranije zbog prvenstva koje se igra u zimu, ima li neko da zna više o tome?
Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:56tiffoso je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:52Izgleda da ste u nezgodnom trenutku upali u losiju formu, koja se ogleda opet kroz slabu ili nikakvu kreaciju. Mislim da milanu fali u napadu neko ko ce rijesiti stvari i kada ne ide ekipu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:42Sad je sve u nogama komšija. Teško da će dobiti sve do kraja. Ali nikad se ne zna. Ovakav Milan bez napada i opet sa puno povreda neće dobiti više od 3 meča do kraja.
Ovog Diaza se sto prije rijesiti, ja nisam vidio beskorisnijeg poluspica a nagledao sam se mnogih, a gledao sam i Prvu ligu FBiH. Vi nemate problem sa odbranom, nego sa napadom i donekle sa vezom.
Iskreno, tezak vam raspored dolazi, Lazio, Fiorentina, Atalanta, Sassuolo. Nije ni kod nas bas lagan raspored, ali uglavnom te jacu utakmicu igramo kuci sa Romom, ali opet nezgodna gostovanja u Bolonji, Udinama i na Sardiniji. Sa Speziom imamo isto problema u zadnje vrijeme. Mislim da cemo najlakse rijesiti Romu a najvise cemo se napatiti na gostovanju sa Bolonjom i Cagliarijem.
Bremer je sila stoper i ko god ga dovede nece pogrijesiti.
Već uveliko na temi Milana pričamo o zamjeni 3 od 4 igrača iz napada. Što će i uslijediti na ljeto inshallah.
Odbrana je već riješena. Kreiran je dobar kvartet koji ima još dosta prostora za napredak.
Sredina će biti izgleda Pobega, Bennacer, Tonali i Sanches. Vidjet ćemo šta će i ko će biti doveden za ofanzivu.
Da, Milanistima je cilj 4. mjesto a onog malinara nećemo ni spominjat. Malo sam se bio zabrinuo da će nas Juve pritisnutImp je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:55Tko se oprostio? Pa kako ćemo se oprostit kad nitko drugi i ne ide na scudetto.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:53Prije 2 sedmice su naši Interisti se oprostili od skudeta. Danas su već osvojili. Brzo se ovdje stvari mijenjaju.![]()
Osim par ultraoptimističnih Juventina .
Ne mlati praznu slamu. Sve dok je matematički moguće normalno da se čovjek ima pravo nadati nečemu. Ove sezone kao i lani cilj je bila samo LPa. Milan je na korak do toga i samim tim ekipa je odradila svoje.TheTruth34 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:59Interisti od petog kola i užasnog početka Juventusa su svjesni da je scudetto tu.. Druga stvar je što vi Milanisti godinama slavite novembarske i decembarske titule.
Pioliu spomenik podici, sa ovako limitiranim sastavom bez problema osigurati LP nije mala stvar... Stručnjak je veliki realno, izvukao je više od 200 posto mogućnosti treenutnog rostera, ali džaba kad ga godinama yebu u upravi pa na kraju svake sezone ko imalo valja, ide džaba.
Ne trebaš to napominjati. Znamo i mi pogledati tablicu te zbrajati i oduzimati. Da je Juve dobio derbi u kojem je ralno bio bolji, sad bi bio -3 od prvog mjesta i glavni kandidat za uzeti ovo. Ovako će se tu još gonjati svi. Juve lako moguće da do kraja sezone uzme najviše bodova, samo ga **** dosta velik zaostatak s obzirom da je do kraja 6 kola.
Nebih ja njih još otpisao. Mi smo isto u klimavoj formi, 2 pobjede zaredom ne znače ništa. A oni su krenuli rješavati male utakmice kako ih i treba rješavati netko tko ide na 1. mjesto. Tako da, naša 3 kiksa i eto njima titule.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.