Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
neposteno bi bilo prema robertu da neko dodje, odigra dvije utakmice i plasira se na ep...
A to sto on dobija 15 hiljada eura mjesecno i bukvalno ne radi nista dok 95 posto drzave radi za 500 eura mjesecno nije neposteno?Varg je napisao/la:neposteno bi bilo prema robertu da neko dodje, odigra dvije utakmice i plasira se na ep...
Ok razumijem ja da je to sport itd ali bukvalno lik nam unistava reprezentaciju....treba mu dati otkaz da nam ne zasere i baraz hebem mu mater narkomansku
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Ovo je slika i prilika gostovanja pod vodstvom najveceg levata koji je sjedio na klupi naše selekcije.
Cak i Lihtenštajn ima više bodova od nas
Feđa Dudić je strucnjak za žutu prevaru. Bez zayebancije.
Ljudi se lakse zohara rijese nego mi nasih trenera.let3 je napisao/la:
Ovo je slika i prilika gostovanja pod vodstvom najveceg levata koji je sjedio na klupi naše selekcije.
Cak i Lihtenštajn ima više bodova od nas![]()
Feđa Dudić je strucnjak za žutu prevaru. Bez zayebancije.
Bukvalno od Cire pa dosad smo imala sa sve i jednim problem da napusti ali ovoliki ciganluk ko sa ovim zutim prevarantom nismo imali nikada.
I lik ima obraza reci da ne zna hocel biti i dalje selektor.
Hebo sestru maminu
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne znam koliko si u toku, ali Robert je dao otkaz jos prije dva kola samo ljudi iz saveza nisu prihvatiliSalih1984 je napisao/la: Ljudi se lakse zohara rijese nego mi nasih trenera.
Bukvalno od Cire pa dosad smo imala sa sve i jednim problem da napusti ali ovoliki ciganluk ko sa ovim zutim prevarantom nismo imali nikada.
Hebo sestru maminu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nije se on cudo ni bunioJohnCleese je napisao/la:Ne znam koliko si u toku, ali Robert je dao otkaz jos prije dva kola samo ljudi iz saveza nisu prihvatiliSalih1984 je napisao/la: Ljudi se lakse zohara rijese nego mi nasih trenera.
Hebo sestru maminu
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne kontam vas nikako. Dao je otkaz, dva puta u dva dana ga obrazlagao pred medijima. Savez nije prihvatio Robertov moralni cin.Salih1984 je napisao/la:Nije se on cudo ni bunioJohnCleese je napisao/la:Ne znam koliko si u toku, ali Robert je dao otkaz jos prije dva kola samo ljudi iz saveza nisu prihvatiliSalih1984 je napisao/la: Ljudi se lakse zohara rijese nego mi nasih trenera.
Hebo sestru maminu
Svabo je to...
Svabo je to...
Kakav moralan cin, zainatio se sivonja da moze, a Begic ga nalozio
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako se moze zainatiti covjek koji je nakon Armenije podnio ostavku, a ljudi iz saveza je nisu prihvatili?Tristan10 je napisao/la:Kakav moralan cin, zainatio se sivonja da moze, a Begic ga nalozio
Svabo je to...
Svabo je to...
Niko nikog nemoze na silu natjerati.JohnCleese je napisao/la:Kako se moze zainatiti covjek koji je nakon Armenije podnio ostavku, a ljudi iz saveza je nisu prihvatili?Tristan10 je napisao/la:Kakav moralan cin, zainatio se sivonja da moze, a Begic ga nalozio
Čekaj sad, čovjek je izjavio javno odmah nakon utakmice da 'više nije selektor i da ništa neće promjeniti njegovu odluku', dakle znao je da će oni popričati s njim i nagovoriti ga da ostane, da bi nakon par dana izašao i rekao da je promijenio mišljenje i da ostaje.JohnCleese je napisao/la:Kako se moze zainatiti covjek koji je nakon Armenije podnio ostavku, a ljudi iz saveza je nisu prihvatili?Tristan10 je napisao/la:Kakav moralan cin, zainatio se sivonja da moze, a Begic ga nalozio
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne kontam ovu tezu ili je mozda neka narodna izrekaTristan10 je napisao/la:Niko nikog nemoze na silu natjerati.JohnCleese je napisao/la:Kako se moze zainatiti covjek koji je nakon Armenije podnio ostavku, a ljudi iz saveza je nisu prihvatili?Tristan10 je napisao/la:Kakav moralan cin, zainatio se sivonja da moze, a Begic ga nalozio
Ostaje cinjenica da je Robert podnio ostavku nakon poraza u Armeniji, iz moralnih razloga. Svoj cin obrazlozio,a onda savez hitno zasjedao i odbio ostavku.
Kakvo je bilo ubjedjivanje i da li je bilo uslovljavanja od strane ljudi iz saveza ostat ce nam misterija, ali podnesena ostavka koja je odbijena ostaje najcistiji fakt
Djetetu predskolskog uzrasta je ova stvar kristalno jasna
Svabo je to...
Svabo je to...
Ništa on nije obrazložio.JohnCleese je napisao/la:
Ostaje cinjenica da je Robert podnio ostavku nakon poraza u Armeniji, iz moralnih razloga. Svoj cin obrazlozio,a onda savez hitno zasjedao i odbio
Ostaje cinjenica da se Robert popišao po sopstvenoj odluci, predomislio i ispao prelivoda u službi Saveza.
On da je imalo moralan i častan - ne bi mijenjao svoju odluku ! tako se ne ponašaju časni i moralni ljudi, vec prevrtljivci i nesigurni ljudi.
Ne može se reci "Dajem neopozivu ostavku", da bi dva dana kasnije izašao sa novom pricom "jbg raja, ja se ipak predomislio"
- JohnCleese
- Kontakt:
Savez je zasjedao i nije prihvatio tj odbio Robertov moralni cin !!!let3 je napisao/la:Ništa on nije obrazložio.JohnCleese je napisao/la:
Ostaje cinjenica da je Robert podnio ostavku nakon poraza u Armeniji, iz moralnih razloga. Svoj cin obrazlozio,a onda savez hitno zasjedao i odbio
Ostaje cinjenica da se Robert popišao po sopstvenoj odluci, predomislio i ispao prelivoda u službi Saveza.
On da je imalo moralan i častan - ne bi mijenjao svoju odluku ! tako se ne ponašaju časni i moralni ljudi, vec prevrtljivci i nesigurni ljudi.
Ne može se reci "Dajem neopozivu ostavku", da bi dva dana kasnije izašao sa novom pricom "jbg raja, ja se ipak predomislio"![]()
pa to je cirkus.
Svabo je to...
Svabo je to...
I ovo je itekako tacno.JohnCleese je napisao/la: Kao sto je fakt da Robija dijele samo dva dobra meca da se upise zlatnim slovima kao najuspjesniji selektor odmah ispod Papeta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbte ako 100% nije htio vise da bude selektor nema te sile koja ga je mogla vratiti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
JohnCleese je napisao/la:Savez je zasjedao i nije prihvatio Robertov moralni cin !!!let3 je napisao/la:Ništa on nije obrazložio.JohnCleese je napisao/la:
Ne može se reci "Dajem neopozivu ostavku", da bi dva dana kasnije izašao sa novom pricom "jbg raja, ja se ipak predomislio"![]()
pa to je cirkus.
A Savez je inace neko visoko šerijatsko vijece koje izdaje fetve svim okolo, svi strahuju od njih i njihova je zadnja
On da je imalo moralan čovjek, kao što navodiš neki njegov moral - reko bi "Ne znam ljudi, vidite da ne znam, brukam se okolo, trpa me svaka šuša, yebo pare, dajem neopozivu ostavku i završena prica. Zadržite pare, odricem se plata, jer ih nisam ni zaslužio rezultatima, jer sam neznalica... e to bi vec bio moralan čin.
Ali jok, svima para draga
- JohnCleese
- Kontakt:
Ostaje zabiljezeno da je ostavka data i da ista nije prihvacena od strane saveza. Sve ostalo je nebitno.
Mozetel' svariti ?
Mozetel' svariti ?
Svabo je to...
Svabo je to...
Možeš li ti svatiti da žuti levat nikad i ne bi ponudio ostavklu, da mu Savez prije toga nije dao garanciju da je nece prihvatiti. Da je sve ovo jedna dimna zavjesa za javnost i medije.
Ko fol Ti daj ostavku, a mi cemo je odbiti, dobit ces pare do kraja i onda cemo nešto skontati...jesi shvatio ? jesam šefe.
Ko fol Ti daj ostavku, a mi cemo je odbiti, dobit ces pare do kraja i onda cemo nešto skontati...jesi shvatio ? jesam šefe.
Ti si zaposlen u savezu ili sta? Vidim insajderske neke imaslet3 je napisao/la:Možeš li ti svatiti da žuti levat nikad i ne bi ponudio ostavklu, da mu Savez prije toga nije dao garanciju da je nece prihvatiti. Da je sve ovo jedna dimna zavjesa za javnost i medije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Edincapitano i 22 gosta.