Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vucevich

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Vucevich » 01 jan 2018, 15:09

Dupla kanto godine, cuvaj premijerligaska prepucavanja za taj podforum, ovdje je tema reprezentacija.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 01 jan 2018, 15:11

Kojih gafova?
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Blagoje
Kontakt:

Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Blagoje » 01 jan 2018, 15:14

BoixosNois1899 je napisao/la:
Blagoje je napisao/la: Ali hajde, na stranu sto je manipulator, da barem u sportskom smislu predstavlja napredak, nego je macak u vreci, sudeci po trenerskoj karijeri do sada.
Kakvu to Amar bolju karijeru ima od Prosinečkog?
Iza Amara je ostalo nesto gdje god je bio. Ili trofeji, ili tim u ligi. GDJE GOD JE BIO NIJE BILO NAZADOVANJA!!!!!! Cak i u Kataru je odradio ono za sta je bio placen. Ostala amaterska ekipa u ligi. U japanu trofej, ovdje deset.

Ovaj ublehas je pokupio pare i ostavio nista.

Nastavice se...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 jan 2018, 15:15

Blagoje je napisao/la: Ali hajde, na stranu sto je manipulator, da barem u sportskom smislu predstavlja napredak, nego je macak u vreci, sudeci po trenerskoj karijeri do sada.
Barcin ultras. :rol:

Da se takvi pitaju liga BiH bi se ugasila. Ne kontam kako imate obraza da se javite za riječ.

Niko od ovih polutana što smaraju sa ovim polovnim stranim trenerom nije dao mišljenje na izjavu da je Tuđman pozitivna licnost. Žoharski karakteri.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 01 jan 2018, 15:17

Ja se samo nadam da su to ubaceni elementi, a ne nasi ljudi. Inace, u debelom smo khurcu! :o

Nastavice se...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 jan 2018, 15:20

Blagoje je napisao/la:
Iza Amara je ostalo nesto gdje god je bio. Ili trofeji, ili tim u ligi. GDJE GOD JE BIO NIJE BILO NAZADOVANJA!!!!!! Cak i u Kataru je odradio ono za sta je bio placen. Ostala amaterska ekipa u ligi. U japanu trofej, ovdje deset.

Hahahhaha zato su ga nogirali :rol:

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 jan 2018, 15:21

Blagoje je napisao/la:

Nikako, ali baš nikako ne možeš porediti titule u PLBiH i selektorsku poziciju bilo koje reprezentacije pa makar i Azerbejdžana.
Pa ponudi sad bilo kojem treneru u našoj ligi mogućnost da bira mjesto selektora Azerbejdžana ili titulu PLBiH bez razmišljanja bi svi izabrali ovo prvo. Ali eto Amar je toliki stručnjak da čak ni Azerbejdžan kojeg ovdje ismijavate nije se sjetio pa mu ponudio posao. :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 jan 2018, 15:24

Neandertalac je napisao/la:
Barcin ultras. :rol:

Da se takvi pitaju liga BiH bi se ugasila. Ne kontam kako imate obraza da se javite za riječ.

Niko od ovih polutana što smaraju sa ovim polovnim stranim trenerom nije dao mišljenje na izjavu da je Tuđman pozitivna licnost. Žoharski karakteri.
Čuj kako imam obraza. :rol:
Je li ovo tema PLBiH ili reprezentacije BiH?
A budimo realni više bi koristi imali da se puste krave da pasu one oranice nego sad što imamo od ove lige.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 jan 2018, 15:25

Blagoje je napisao/la:Ja se samo nadam da su to ubaceni elementi, a ne nasi ljudi. Inace, u debelom smo khurcu! :o
Svašta. Mi koji redovno pišemo na temi reprezentacije BiH već godinama unazad smo 'ubačeni elementi', a vi koji niste nikad prije pisali na ovoj temi kao niste? :lol:

De molim te, prestani sa nekim licnim napadama i reci FUDBALSKI zasto je Osim bolji od Roberta?

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 01 jan 2018, 15:31

Ne zelim vise da komuniciram s ljudima koji se stide toga sto su. Tacka.

Nastavice se...

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 01 jan 2018, 15:33

Blagoje je napisao/la:Ne zelim vise da komuniciram s ljudima koji se stide toga sto su. Tacka.
Objasni, ko se stidi toga što je?
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 jan 2018, 15:39

Ova 3 prsta koja je Robi podignuo u Crvenoj Zvezdi proslavljajuci jednu od brojnih igrackih nagrada koje je tamo osvojio zeleci zadovoljiti publiku koja ga je slavila I njihovo pretenciozno prikazivanje na ovom forumu su momenat kada je sam forum dotaknuo dno. Na zalost moderacija to opetovano dopusta.
Nesto bi se slicno ovdje moglo napisati samo za sjecanje na ta prosla vremena.
Moj grad je napadnut od strane JNA 91. bez ikakvog razloga ili najave. Ruseni su spomenici nulte kategorije I ljudi ubijani sa okolnih brda do 5. mjeseca 92(intezivno) kada ja neprijatelj odgurnut dalje od njega. Nije bilo strasno kao kod vas ali je bilo. Ta armija je imala svoj nogometni klub cijelo vrijeme opsade Dubrovnika, taj klub je u tom vremenu imao I trenera koji je sa njim I osvojio kup (marsala ili Jugoslavije) tko se ga vise znati. Bilo bi uzasno spustati se na nivo nekolicine ovdje pa ovo uzimati kao otegotnu okolnost clanu komisije za izbor novog selektora.
Robiju je majka Srpkinja I to bi djelom moglo opravdati ova 3 prsta ali kako opravdati kada deklarirani Jugoslaven vodi klub armije koja mu rusi zemlju. Bolje je ne ulaziti u ovakve price jer bi nas nakon njih malo bilo potpuno neduznih I cistih. Ako cemo posteno ovo je sportski forum I ne bi smjeli takvi argumenti ni biti postavljani na njega. Ukljucujuci I ovaj koji sam ja postavio. Ja mogu naci razumjevanje za Robijeve i Ivicine postupke jer cijeli svoj zivot zivim na mjestu gdje sam manjinac. Tko ima takvo iskustvo po defaultu postane tolerantniji.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 01 jan 2018, 15:46

tuzlak1987 je napisao/la:A dobro smo mogli da vidimo kako kod medija prolaze selektori koji nisu iz Sarajeva, Mulaomerovica su prekrizili i prije nego sto je dosao i stvorili covjeku nemoguce uslove za rad, samo cekali da nesto lose napisu.
Mulaomerovic je sam sebe prekrizio '97 u punoj Skenderiji ... doc' igrat' protiv svoje zemlje u prvoj tekmi poslije rata i jos dat' sve od sebe za pobjedu Hrvatske ... ni dan danas mi nije jasno kakav to mentalni sklop mozes imati i tako postupiti ... :puke:

Sretna Nova 2018, selektore!
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 jan 2018, 15:50

Strasno je sta ovaj Neandertalac pise.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 jan 2018, 15:54

kuknjava kuknjava kuknjava

Neandertalaca treba banovati jer piše istinu. Ovi sto pljuju BiH ligu, struku, igrače, legende, oni su ok. Top. Ovi što im ne smeta lik kojem je Tuđman pozitivna licnost su patriote. Kme kme banujte Neandertalca da možemo pisati gluposti na miru.

Fuj! :puke:

Čuj onoga moj grad Dubrovnik 92` a ovde vazi šta mi trebamo izabrati. Šetaj, ko te sta pita. Takvih mi je preko glave.

UPRAVA NAPOLJE!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 jan 2018, 15:59

Ma lik se zayebava. Ne mogu vjerovati da neko ovo ozbiljno piše. Mislim, ne želim vjerovati da im je to jedini argument.

Pitah prije neki dan sta je sa igračima poput Milenkovica, Supica, Pandže, Hrgovica? I sada Vranjesa?

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 jan 2018, 16:00

Da postoje potomci Neandertalaca negdje na nekom arealu, vjerujem da bi uputili službeni dopis antropolozima u naučnim krugovima da im hitno mijenjaju ime, jer im djeca u školi ne mogu ostat' živa.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 jan 2018, 16:04

Neandertalac je napisao/la:kuknjava kuknjava kuknjava

Neandertalaca treba banovati jer piše istinu. Ovi sto pljuju BiH ligu, struku, igrače, legende, oni su ok. Top. Ovi što im ne smeta lik kojem je Tuđman pozitivna licnost su patriote. Kme kme banujte Neandertalca da možemo pisati gluposti na miru.

Fuj! :puke:

Čuj onoga moj grad Dubrovnik 92` a ovde vazi šta mi trebamo izabrati. Šetaj, ko te sta pita. Takvih mi je preko glave.
Zasto ti vrijedjas ljude zar je to odlika Sarajlija? Pa zar je moj grad u suprotnosti sa mogucnosti da navijam za BiH? Mozda I jest po tebi ali zasto vrijedjas!?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 jan 2018, 16:11

Koga ja vrijeđam? Samo pričam kako stvari stoje, to što ste se našli uvrijeđeni, puca mi slijepo crijevo.

Je li i vama Tuđman pozitivna ličnost?

Evo pitanje, odgovorite i ja se pokupim sa teme.

UPRAVA NAPOLJE!

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 01 jan 2018, 16:11

nick govori dosta o osobi iza njega
Zarathustra

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.