FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pa meni na areni 1 partizan-hajduk 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Ultras1921
- Kontakt:
Ne znam sta je ovo. Dosad sam imao prijenos na areni, al sad Partizan prenose
Na kraju gledam preko mojawebtv, ali ni ovdje nije u redu nesto- nije dobra slika!

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
DAJ LINK 

BELOSEVIC
auuuu kakva golcina belosevica iz slobodnog,perfektno

- Ultras1921
- Kontakt:
Uuuuu kakav je suter ovaj Belosevic!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jesam li rekao da je Arena žestoka zbunjola,jesam
U mene je na Areni 1 Sarajevo-Velež.

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#" onclick="window.open(this.href);return false; i nadjite kanal arenasport1 

Ja brate imam sve 4 nigdje Sarajeva s glave nematepsija je napisao/la:Jesam li rekao da je Arena žestoka zbunjola,jesam![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ja gledam na tv-u na arenasport 1 BH
azizmpj je napisao/la:koliko ja znam najmanje je pravih sarajlija bilo u bravarovoj kom partiji! a begovske sarajevske porodice su bile po golim otocima i zatvorima jer nisu htjeli odustati od svojih vrijednosti i prihvatiti nove! iz jedne takve sam porodice i to je razlog sto navijam za FCSarajevo a ne za zelju ...polarizacija jaarane nakon rata, tako se to dogodilo!!!!HannahMontana je napisao/la:Ma iako apsolutno ovo nije tema za te gluposti sto si napisao, ne mogu a da ne odgovorim! Nece buraz, nece....Ostat ce ulica po BRAVARU dok je pravih Sarajlija ovdje! Prije ces se ti vratiti u rodni zavicaj! P.S Nisam komunjara!!azizmpj je napisao/la:TRG ALIJE IZETBEGOVICA!!!! nek crknu komunjare!
doce vakat da bravarovu preimenujemo!!!

DRUG NEBI TI PUNCA
Koja ti je kablovska hs jel,pa jel to ima dodatno neka frkvencijaarelinho je napisao/la:ja gledam na tv-u na arenasport 1 BH
VOLIM TE ZELJO
aha digitalna hs,danas mi dodan kanal pa samo malo prelistaj kanale i naci cesbarbarez je napisao/la:Koja ti je kablovska hs jel,pa jel to ima dodatno neka frkvencijaarelinho je napisao/la:ja gledam na tv-u na arenasport 1 BH
Beli Beli ako vako nastavi netreba nama napadac..hahhaaa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- pravnik1981
- Kontakt:
Al ga sudija usra ovim kartonima u PM

aha digitalna hs,danas mi dodan kanal pa samo malo prelistaj kanale i naci ces[/quotearelinho je napisao/la:barbarez je napisao/la:Koja ti je kablovska hs jel,pa jel to ima dodatno neka frkvencijaarelinho je napisao/la:ja gledam na tv-u na arenasport 1 BH
sad cu pogledat
VOLIM TE ZELJO
Izvini odavno nesto nelogicnije nisam procitao,i sam sam podanik jedne stare beg. porodice i navijam za Zelju ali mi nikada ne bi palo na pamet da begovske porodice dovodim u neko navijacko opredeljenje.azizmpj je napisao/la:koliko ja znam najmanje je pravih sarajlija bilo u bravarovoj kom partiji! a begovske sarajevske porodice su bile po golim otocima i zatvorima jer nisu htjeli odustati od svojih vrijednosti i prihvatiti nove! iz jedne takve sam porodice i to je razlog sto navijam za FCSarajevo a ne za zelju ...polarizacija jaarane nakon rata, tako se to dogodilo!!!!HannahMontana je napisao/la:Ma iako apsolutno ovo nije tema za te gluposti sto si napisao, ne mogu a da ne odgovorim! Nece buraz, nece....Ostat ce ulica po BRAVARU dok je pravih Sarajlija ovdje! Prije ces se ti vratiti u rodni zavicaj! P.S Nisam komunjara!!azizmpj je napisao/la:TRG ALIJE IZETBEGOVICA!!!! nek crknu komunjare!
doce vakat da bravarovu preimenujemo!!!
Prvo begovske porodice nisu bile u zatvorima i golom otoku zbog toga sto nisu htjele odustati od svojih opredeljenja vec sto ih je vecina bila odana Pavelicevom rezimu.Drugo dok su begovi bili aktuelni u ovom gradu se moglo navijati za Zelju,Slaviju,Sask ili neki drugi tim iz tog periodaA bez ikakvog provociranja kada vec navijas za Sarajevo treba da znas da je osnovan od strane bravarovih(kamo srece da i sada ono vrijeme i sistem) sljedbenika,ako vec navijas za Sarajevo malo vise prouci njegovu istoriju koja je bogata i ima kao i sve ostale svoje lijepe i tuzne periode.Komsije izvinjam se na smetnji za vrijeme tekme.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Fina akcija. Hadzic! 2-0
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve pregled'o, nigdje sarajeva, pu yebem ti kablovsku hs, nema gore stvari na dunjaluku od nje, fuj, gade mi seshikari je napisao/la:Fina akcija. Hadzic! 2-0
Za zivot cijeli!
pa zašto onda ne uvedeš Moju TV, Telemach ili Logosoft ako je dostupno nešto od ovoga kod tebe ? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: boki86, enzo1, kogmagie46, pierce i 60 gostiju.