Važno je da ti nju prvo pokupiš, pa onda razmišljaj o planini

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:Ćema ,a šta ako te osjećaj vara![]()
HZ_ilidzaa je napisao/la: Komsija pazi ovo
Ja te cek'o ti nisi dos'o.Edin TM87 je napisao/la:Stefko, zayebo si me neki dan, hajmo conquiztadora!
Limuntos je napisao/la:ma zene su stvorenja kakvih nema na dunjaluku...ev neki dan, znam 99% da se jednoj curi svidjam, barem malo (primijeti se), i ona mi je k'o jaranica, da je tako nazovem, cesto idemo na kafu poslije skole i tak to...i neki dan nekako skupim daMu i priznam joj da mi se svidja, i ona meni "a ja te smatrala za prijatelja, a ti tako"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ja samo log out sa fb-a...pah yebemu grozdje...jeli stidna il sta vec, al imam osjecaj da joj se svidjam
znam da ne vara, intuicijalegenda reala je napisao/la:Ćema ,a šta ako te osjećaj vara![]()
Pričaj miŠB_Fidelis je napisao/la:Limuntos je napisao/la:ma zene su stvorenja kakvih nema na dunjaluku...ev neki dan, znam 99% da se jednoj curi svidjam, barem malo (primijeti se), i ona mi je k'o jaranica, da je tako nazovem, cesto idemo na kafu poslije skole i tak to...i neki dan nekako skupim daMu i priznam joj da mi se svidja, i ona meni "a ja te smatrala za prijatelja, a ti tako"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ja samo log out sa fb-a...pah yebemu grozdje...jeli stidna il sta vec, al imam osjecaj da joj se svidjam