BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Poceo je i zijanio servu, dobar je Portugalac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Na početku isti scenario kao protiv Hasea. nadam se daće se u nastavku ponoviti kompletan scenario.Sretno Mirzabhsport je napisao/la:Poceo je i zijanio servu, dobar je Portugalac.
Korektna igra Mirze, trci, bori se, malo nema i srece jer Sousa odigra maestralno na bitnim poenima
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
U kljucnom momentu za re-break Mirza odigra nikakav volej i propade prilika 

Solidna igra Mirze u prvom setu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo majstoreeeee. Potvdjuj ovo nemoj da zas eres
Tako je Mirza, rekoh ja da ovaj Sousa dosta varira i da će Mirza imati svoje momente 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajde Mirza, završi sad set 

Gasim tv ako ne osvoji set 
Edit: Kakvi su ovo udarci grob te yebo

Edit: Kakvi su ovo udarci grob te yebo

Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 12 apr 2018, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Da nije Federer igrao ovaj zadnji game? 
Bravo Mirza, idemo zavrsiti ovo!

Bravo Mirza, idemo zavrsiti ovo!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Predivan gem, Bravo Mirza
ljudi moji sta je ovo..jesmo li mi sigurni da je ovo nas mirza na terenu...strasno...svaka cast majstore.
Ma, zna covjek igratibabino je napisao/la:ljudi moji sta je ovo..jesmo li mi sigurni da je ovo nas mirza na terenu...strasno...svaka cast majstore.

prerano je da bih to povukao, neka jos malo pricekahm59 je napisao/la:Ma, zna covjek igratibabino je napisao/la:ljudi moji sta je ovo..jesmo li mi sigurni da je ovo nas mirza na terenu...strasno...svaka cast majstore., nije bitno je li hard, trava ili sljaka... Je li i dalje tvrdis da je najgori osvajac atp turrnira?

Trci s.u.p.c.i.c.u portugalski ima da pogines za svaki poen yebo li tr cristiano ronaldo 

Igra Mirza k'o sat, kretanje mu je odlično, također mi se čini da je bekend dosta popravio, a ponekad odigra i maestralan drop, garant ga Damir učio malo 

Ovo miriše na TB u trečem setu
suti bolan.guravoEsport je napisao/la:Ovo miriše na TB u trečem setu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.