Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

peppo_owen
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la peppo_owen » 26 jul 2012, 01:47

Jedino Shelvey sto je odigrao odlicno.Joe Cole i Aqua nisu losi.Enrique jako los,bojim se da se on nece nikako uklapati u sistem igre koji preferira BR,jednostavno covjek kao bik obori glavu i pokusava na silu progurati loptu.Spearingu treba dati ispisnicu,i zahvalit mu za sve,nije mali za LFC.Takodje i Cara je odradio svoje,godine cine svoje,nije vise za profesionalnog fudbala,ostali su tu i tamo,Golman me vec prvih 10 min iznervirao,haman nije cuo za dodavanja,nego zazmiri i gdje ode lopta.Nesto posebno igrom nisam zadovoljan,al se tjesim tim da igraju rezerve,pa ce valjda biti bolje kad zaigra prva ekipa.
Uglavnom moglo bi se ovo ladno uzet,Roma isto tako ni na sta ne lici,jedino se treba bojati nekog slobodnjaka(ako pjanic bude igrao drugo pol).
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 26 jul 2012, 02:00

Shelvy najbolji do sada. :)
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 26 jul 2012, 02:03

Shelvey novi Juninho :lol: :lol: :lol:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 jul 2012, 02:10

Bradley scores..
0:1
ZZ

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jul 2012, 02:18

eto ga lagano i drugi za laku noc :D
You are someone else I am still right here

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 jul 2012, 02:21

Ma nista strasno, kad pogledamo njihovu ekipu, 90 % igraca ce igrati u prvom timu, dok su kod nas sve youngsteri.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 26 jul 2012, 02:26

U nas iz prve samo ostali Agger i Lucas ostalo rezerve vidjet ce se protiv Spursa imal kakvog napredka kad se ocekuje Gerrard , Hendo i ostala ekipica po meni najvise skripi na krilima i ovaj Enrike on lijevi bek moze igrat samo ovako lijevog beka iza direka :S Shelvey decko pokaz'o kako se igra na treba ga na posudbu treba imat minutazu zasluzuje to decko , Aquaman dobar po meni bolji nego Adam , Spearning ima jedan kluub Fletwood se zove ima velike ambicije ja msm da bi im mog'o pomoci , Rahim vidi se njegova jos nesigurnost treb'o bi malo na posudbu , Enrike po meni najgori :|
Tako blizu, a tako daleko.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 26 jul 2012, 02:27

neurofunk je napisao/la:Ma nista strasno, kad pogledamo njihovu ekipu, 90 % igraca ce igrati u prvom timu, dok su kod nas sve youngsteri.
Lucas Leiva, Adam, Ager.....youngsteri?

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 26 jul 2012, 02:28

igman je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Ma nista strasno, kad pogledamo njihovu ekipu, 90 % igraca ce igrati u prvom timu, dok su kod nas sve youngsteri.
Lucas Leiva, Adam, Ager.....youngsteri?
Sine pogledaj malo ko igra tamo u njih a u nas ta troica i Jones su jedini stariji ostalo sve 17-20 :)
Zadnja izmjena: Civa, dana/u 26 jul 2012, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
Tako blizu, a tako daleko.

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 26 jul 2012, 02:29

Fin zgoditak Čarlija.
YNWA

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 jul 2012, 02:46

Nisam nezadovoljan.
You'll never walk alone.

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 26 jul 2012, 02:54

Ne treba paničariti, Roma zasluženo pobjedila. Ja ću svoj konačan sud o pripremama dati nakon utakmice sa Leverkusenom i kvalifikacijama za EL kada se vrati većina prvotimaca. Ovdje ima masa igrača koja su danas igrala svoje prve utakmice za Liverpool i vjerojatno se prvi puta sastaju u ovakvim sastavima. U konačnici, ovo su samo pripremne utakmice, nisu katastrofalne kao prošle kada su nam Hull i Galatasaray davali po tri gola, svakako vidim puno potencijala u ovim mladim igračima za budućnost.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 jul 2012, 02:59

Ako uzmemo u obzir da su djeca igrala ovo je sasvim zadovoljavajuce, mislim da ce prvi tim zaigrati u sljedecoj tekmi i tek cemo tad vidjeti na sta su nasi spremni.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 jul 2012, 09:12

Bertrand je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Shelvey ubjedljivo najjaci do sada.
Aquilani :roll:
Šta mu fali? Uz Shelveya i Colea najzapaženiji. Ne toliko ofanzivno koliko širenjem igre i briljatnim loptama ka stranama. To se i najviše traži u Brendanovom veznom redu.

Utakmica je gledljiva. Jedan dio je Roma bila bolja, od negdje sredine poluvremena pa nadalje i Liverpool je počeo nešto bolje.

Čekamo Morgana. 8-)
Ja gledao prvo poluvrijeme i sigurno da je Aquaman bio jedan od najboljih Liverpoolovih igrača. Odlično je pokretao akcije, sjajno širio igru ka bokovima, na kraju krajeva mislim da je on izbacio Colea u stopostotnu priliku kad je Joe pogodio prečku.
Nego, ko je onaj lik (možda Sterling :? ) što je učestvovao u akciji kada je Shelvey pucao u Lobonta? Frajer je osvojio već izgubljenu loptu (sjajno je primio), a onda driblingom izbacio svog čuvara i nabacio na volej nekom liku u šesnaestercu. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jul 2012, 11:25

sterling monloze.
po meni jedino je enrique bio los u obje utakmice i on me najvise razocarao. sterling je pokazao da ima kvalitete da ove sezone bude tu oko prvog tima i ako nista da dobija sanse u kupovima. nije bas ni roma igrala u najjacem sastavu al opet kad realno pogledas imali su vise prvotimaca tu nego mi.
aquilani, joe cole i adam su meni najinteresantniji za pratiti jer sam poprlicno siguran da ce samo jedan od njih ostati. aquilani je pokazao određen napredak u odnosu na prethodnu utakmicu.
za sada sam zadovoljan poslom koji obavlja rodgers jos samo da nas malo krene sa transferima i to je to :D
You are someone else I am still right here

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 26 jul 2012, 12:14

Toliki talenti a druga utakmica bez pobjede

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 26 jul 2012, 12:24

Rosicky je napisao/la:Toliki talenti a druga utakmica bez pobjede
I šta se tebe to tiče? Kako ovakve likove ne mogu podnijeti nikako.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2012, 12:29

ne hvalite cola puna, vecinu vremena na terenu ga je cuvao tadei, a taj lik samo nekim cudom igra beka i ocajan je samo tako

ja sam sinoc kod onih mladih vidio dosta nizak nivo inteligencije, kakvi su ono offsajdi, dodavanja napamet u aut i slicno :roll:

da se ja pitam onog sterlinga bi uveo u roster od prvih 18 igraca za novu sezonu
nema potpisa

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 26 jul 2012, 13:16

Nema mjesta za tugu i nevjeru..Jako mi se svidjela sinoćna (jutranja :mrgreen: ) utakmica iako smo izgubili ja mislim da napredujemo posebno neki igrači ( Aquilani, Adam, Cole...Shelvey napreduje maximalno u 2- tekme je pokazo i dokazo ko je za prvog tima ) i tek u nedelju cemo vidjeti ko smo i šta smo kad tu budu Gerrard, Agger, Johnson, Hendo, Borini, Carrol, Downing, Kelly ... pa cemo onda vidjeti gdje škripi a mislim da nigdje osim lijevog boka :D I neznam hoćeli se Reina pridružiti ekipi ikako ?'?
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 26 jul 2012, 13:28

http://www.nogomania.com/Evropske-Lige/ ... -v-Anglijo" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ko razumije slovenski....
Inače ovu stranicu rredovno posijećujem i objavljuju samo provjerene vijesti...:)
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.