FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na transfermarketu stoji informacija da je došao neki stranac Patrick Gerhard Nyema,može li ko od Manijaka ovo potvrditi ili demantovati,ili nešto više reći o samom igraču?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Prvi dio priprema pros'o,od sutra nastavak tekma sa Zrinjskim. Do sada smo odigrali pripremnih k'o nasi konkurenti zajedno...valjda to govori nesto.
Sto se tice prvog dijela kompletne pripreme nisu prosli Lazo,Pero,Culum,Bogi koliko ce to ostaviti traga vidjecemo.
Na pocetku drugog Amarovog manadata Zrinjski nam uvalio petaka..gdje smo sad mi,gdje oni
Sa Nyemom zavrsen krug pojacanja..moje misljenje da smo dosta jaci,nego u prvom dijelu,uigraniji jos su ovi pridosli pojacali konkurenciju,dali ce biti pojacanja vidjecemo...za mene niko nije pojacanje,mozda Pero koji mora to dokazati.
Ja imam šuhvu za duplu
i siguran sam da sa ovim sastavom mozemo do nje...mislim da ce nam Široki biti jedini konkurent 
Ja jedva cekam da pocne,nije to bez Želje to..koliko god bili sretni i zadovoljni,meni vala nedostaje mnogo.
"bas je dobro vidjeti te opet..."
P.S Ne kontam,ko u ovim uslovima nije za regionalnu,ona je spas za nas.
Sto se tice prvog dijela kompletne pripreme nisu prosli Lazo,Pero,Culum,Bogi koliko ce to ostaviti traga vidjecemo.
Na pocetku drugog Amarovog manadata Zrinjski nam uvalio petaka..gdje smo sad mi,gdje oni

Sa Nyemom zavrsen krug pojacanja..moje misljenje da smo dosta jaci,nego u prvom dijelu,uigraniji jos su ovi pridosli pojacali konkurenciju,dali ce biti pojacanja vidjecemo...za mene niko nije pojacanje,mozda Pero koji mora to dokazati.
Ja imam šuhvu za duplu

Ja jedva cekam da pocne,nije to bez Želje to..koliko god bili sretni i zadovoljni,meni vala nedostaje mnogo.
P.S Ne kontam,ko u ovim uslovima nije za regionalnu,ona je spas za nas.
1921-2011
- Il Capitano
- Kontakt:
Da dosao jemelanholicar je napisao/la:Na transfermarketu stoji informacija da je došao neki stranac Patrick Gerhard Nyema,može li ko od Manijaka ovo potvrditi ili demantovati,ili nešto više reći o samom igraču?

Lazare hahahahahahhahh...

Lazare hahahahahahhahh...

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- katzenbrummen
- Kontakt:
OVDJE NIKO NIKAD NE SPAVAAAAAAA, NE SPAVAAAAAAAA, NE SPAVAAAAAAAAAA! :]

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jedva cekam olimpic i
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,
a onda ga ZZ zavuce i svi skandiraju:
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEE,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Blagoje Bratić
Najbolje se praviti englez XD sve si ti dobro razumio,a meni pravo naEsii TM87 je napisao/la:Prevedi nam ovaj post sviju tiBlagoje Bratić je napisao/la:Sve imamo nešto napola,onako srednja žalost,5 ili 6 igrača malo odskaču,gdje su nam igrači,pa mi sem stačesog nikog ne dovedesmo,pa nemože sve ni đaba zaboga,pa gdje je onaj haskić iz banovića,pa gdje su nam ti jki snažni igrači da se drugi odbijaju od njih da to ekipa izgleda čvrsto i jako i da se zna ko kako i šta igra,a ne da strahujem na svakoj utakmici trčanje ganjanje izgubi loptu,pa svašta nešto![]()
mišljenje i zapažanje nemožeš uskratiti,i nisi veći navijač od mene aj malo pajki

gavran je napisao/la:Jedva cekam olimpic i
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEE,
HAJDE LAZAREEE,

- Blagoje Bratić
ja mislim da bi ti volio da svi pišemo ono šta ti voliš pročitati.Il Capitano je napisao/la:Ja mislim da se raspadamoBlagoje Bratić je napisao/la:Sve imamo nešto napola,onako srednja žalost,5 ili 6 igrača malo odskaču,gdje su nam igrači,pa mi sem stačesog nikog ne dovedesmo,pa nemože sve ni đaba zaboga,pa gdje je onaj haskić iz banovića,pa gdje su nam ti jki snažni igrači da se drugi odbijaju od njih da to ekipa izgleda čvrsto i jako i da se zna ko kako i šta igra,a ne da strahujem na svakoj utakmici trčanje ganjanje izgubi loptu,pa svašta nešto

- Blagoje Bratić
Kunem ti se bogom,da sam kucao sa mobitela,pa mi to nije naum padalo,elSaik je napisao/la:Kunem ti se, bog nije iz zayebancije izmislio tačku.Blagoje Bratić je napisao/la:Sve imamo nešto napola,onako srednja žalost,5 ili 6 igrača malo odskaču,gdje su nam igrači,pa mi sem stačesog nikog ne dovedesmo,pa nemože sve ni đaba zaboga,pa gdje je onaj haskić iz banovića,pa gdje su nam ti jki snažni igrači da se drugi odbijaju od njih da to ekipa izgleda čvrsto i jako i da se zna ko kako i šta igra,a ne da strahujem na svakoj utakmici trčanje ganjanje izgubi loptu,pa svašta nešto
a drago mi je da ti je to samo primjedba,ajmo još malo poliglota

Valjda lingvista.Blagoje Bratić je napisao/la:Kunem ti se bogom,da sam kucao sa mobitela,pa mi to nije naum padalo,elSaik je napisao/la:Kunem ti se, bog nije iz zayebancije izmislio tačku.Blagoje Bratić je napisao/la:Sve imamo nešto napola,onako srednja žalost,5 ili 6 igrača malo odskaču,gdje su nam igrači,pa mi sem stačesog nikog ne dovedesmo,pa nemože sve ni đaba zaboga,pa gdje je onaj haskić iz banovića,pa gdje su nam ti jki snažni igrači da se drugi odbijaju od njih da to ekipa izgleda čvrsto i jako i da se zna ko kako i šta igra,a ne da strahujem na svakoj utakmici trčanje ganjanje izgubi loptu,pa svašta nešto
a drago mi je da ti je to samo primjedba,ajmo još malo poliglota
U koliko sati igramo sa Zrinjskim?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Bio bi fol da im ga La zo zabije19TM87 je napisao/la:Posljednja provjera sa prvakom Kazahstana
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... kazahstana

Sa Zrinjskim u 15h bi trebalo biti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Bio bi fol da im ga La zo zabije19TM87 je napisao/la:Posljednja provjera sa prvakom Kazahstana
SF je na temi fk sarajevo

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma vise triler nego SFnick je napisao/la:pile87 je napisao/la:Bio bi fol da im ga La zo zabije19TM87 je napisao/la:Posljednja provjera sa prvakom Kazahstana
SF je na temi fk sarajevo
evo i tekstualni prenos svaka cast za ss.ba 

ŽELJEZNIČAR: KariĆ, Marković, Radovanović, Mešić, Vasilić, Čolić, Svraka, Savić, Višća, Zeba, Popović. Trener: Amar Osim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Imal iko sa''terena'',da javi sta se desava,pa makar bio i nultras!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
pope, pope, zahvati je kako treba