BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Svaka cast, velika pobjeda mirze.Bravo i za BHRT pozitivno sam iznenađen 

-
- Kontakt:
Tomo dobio 64 62Samozdravlje je napisao/la:Na onoj ruskoj str. se moze gledati T.Brkic sa ITF u Italiji .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ovo šala neka iliUnofficialpage je napisao/la:BHT od sad prenosi sve mečeve naših tenisera sa ATP 250 turnira.mirsad993 je napisao/la:Bravo Mirza nisam ni ja vjerovao da može preko Haase ovdje ali očito da mu leži sjetise se samo čistke na AO prije par godina.
A šta ste ovoliko navalili na Japan kao da su eto velesila, Džumhur je bolji od svih njih izuzev Nishikorija a i dubl im nije ništa bolji nego naš tako da nezz čemu panika tolika i predavanje.
I da jel zezate da je bilo na BHT na poslu sam pa nisam mogao provjeriti

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
BH teniserka Jelena Simic prosla kvalifikacije 25 t$ turnira S.M. Di Pula , U 1. kolu igra protiv L.Rueffer(Q) . Sretno Jelena .

Vidim, Damir nije prijavio nista u sedmici prije RG! Pametan i rezonski potez, obzirom da je prijavio sve od MC do Rima, pet sedmica u kontinuitetu. Nesto predosjecam da ce biti dosta bodova 

I meyers je smirzom u maroku tako da nije sam, sutra nek izadje lezerno i odigra kako zna. Sta god da uradi ovdje bit ce bonus. Sretno Mirzoni
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
naravno, sumira se to, par prvih kola i par drugih gdje je u prvima slobodanhm59 je napisao/la:Vidim, Damir nije prijavio nista u sedmici prije RG! Pametan i rezonski potez, obzirom da je prijavio sve od MC do Rima, pet sedmica u kontinuitetu. Nesto predosjecam da ce biti dosta bodova

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Zna li se kad igra mirza sutra?
Ma i Sousa varira dosta, jeste da je prirodni šljakaš i da znamo kako Mirza obično igra na šljaci, al' ja mislim da će sutra uzeti barem jedan set.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Otvori se Mirzi zdrijeb maksimalno, ispade kohli, a na puta ispane je i Ramos Vinolas , msm jest da to Mirza nikad ne zna iskoristi al eto bitno je da se napomeneRaonffa je napisao/la:Ma i Sousa varira dosta, jeste da je prirodni šljakaš i da znamo kako Mirza obično igra na šljaci, al' ja mislim da će sutra uzeti barem jedan set.

-
- Kontakt:
Tomo dobio 61 46 62 i usao u QFSamozdravlje je napisao/la:Tomo dobio 64 62Samozdravlje je napisao/la:Na onoj ruskoj str. se moze gledati T.Brkic sa ITF u Italiji .

-
- Kontakt:
Jelena nazalost kao i Setkic porazena u 1.koluSamozdravlje je napisao/la:BH teniserka Jelena Simic prosla kvalifikacije 25 t$ turnira S.M. Di Pula , U 1. kolu igra protiv L.Rueffer(Q) . Sretno Jelena .![]()
![]()

-
- Kontakt:
Prvi mec na Centralnom terenu(oko 12h) . Trebao bi biti TV prenos. BHT1 nemojte razocarati.
-
- Kontakt:
Prvi mec na Centralnom terenu(oko 12h) . Trebao bi biti TV prenos. BHT1 nemojte razocarati.SantiCazorla08 je napisao/la:Zna li se kad igra mirza sutra?

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Hvala, bice prenos ne brini.
Sta ima Belmine KaramehmedovicuSantiCazorla08 je napisao/la:Hvala, bice prenos ne brini.

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Evo radi se, placas li rtv taksu?esprit24 je napisao/la:Sta ima Belmine KaramehmedovicuSantiCazorla08 je napisao/la:Hvala, bice prenos ne brini.
Bio sam u zabludi misleci da je to sve u cijeni paketa moje tv, a od kako su ga "prikopcali" uz racun za struju mogu reci da sam redovan platisaSantiCazorla08 je napisao/la:Evo radi se, placas li rtv taksu?esprit24 je napisao/la:Sta ima Belmine KaramehmedovicuSantiCazorla08 je napisao/la:Hvala, bice prenos ne brini.

Danas ima najtezeg protivnika do eventualnog finala. Ako danas dobije u 1/4 finalu ide na Ouahaba ili Basilashvilija a u 1/2 finalu na Vatutina ili Andujara.
IDEMO MIRZA
IDEMO MIRZA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.