FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HannahMontana
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HannahMontana » 15 sep 2012, 09:56

High je napisao/la:Bojim se za našu omladinu kako će kući, mnogi neće imati bus u to vrijeme kako bi se vratili kući. Ovo će se itekako odraziti na posjetu. Evo već kukaju da im ne odgovara termin. Ali eto, kad se hoće, sve se može.
Haha izgleda da smo u isto vrijeme citali forum! Pa hajd da prenesemo to i ovamo! Znas i sam do koliko rade tramvaji a do koliko komercijala, tako da sto se tice termina po meni nista strasno, pogotovu uzimajuci cinjenicu da je isti termin bio i za evropske utakmice pa ako su se tada mogli vratiti kuci mogu vala i veceras... :)
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 15 sep 2012, 11:39

PODRŽIMO LIDERA U NOVOJ POBJEDI!

Pa očekujem sigurnu pobjedu, jer je Velež mlada ekipa, koja može dobro odigrati, ali će imati dosta oscilacija tokom sezone i relano je da smo bolji tim. Digli smo nivo igre u ovoj pauzi, kroz test utakmice, sada to treba prenijeti i u prvenstvu. Falit će Aki dosta, ali Žare bi konačno mogao pokazati zašto je doveden ako počne utakmicu, mada se i Nuhanović ozbiljno nameće i od njega se može dosta toga očekivati.

Očekujem i Said da pronađe golgetersku formu i to bi bio veliki dobitak za našu igru, jer je on bez sumnje najbolji igrač lige.

Borbeno, angažovano i uz malo sreće, sigurnih 2:0 aBd.

SARAJEVO ŠAMPION!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 15 sep 2012, 11:40

HannahMontana je napisao/la:
High je napisao/la:Bojim se za našu omladinu kako će kući, mnogi neće imati bus u to vrijeme kako bi se vratili kući. Ovo će se itekako odraziti na posjetu. Evo već kukaju da im ne odgovara termin. Ali eto, kad se hoće, sve se može.
Haha izgleda da smo u isto vrijeme citali forum! Pa hajd da prenesemo to i ovamo! Znas i sam do koliko rade tramvaji a do koliko komercijala, tako da sto se tice termina po meni nista strasno, pogotovu uzimajuci cinjenicu da je isti termin bio i za evropske utakmice pa ako su se tada mogli vratiti kuci mogu vala i veceras... :)
Jarane meni je zadnji bus za Brezu u 21.20, ako mi stari ne dozvoli da idem autom mene nema na tekmi, nazalost, a termin je zaista kriminalan...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2012, 12:49

Svima sve smeta,nabijem ja tu djecu i omladinu i sve te sto traze izgovore na neku stvar,cisto iz razloga jel su bili i termini i od 17 i od 19 i od 21 i kakva je razlika nikakva,ko nece da dodje uvijek ce naci neki izgovor cast izuzetcima...netreba da se zamaramo sa takvim

Danas 3-0 :!:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2012, 13:06

miky_hz je napisao/la:
Svima sve smeta,nabijem ja tu djecu i omladinu i sve te sto traze izgovore na neku stvar,cisto iz razloga jel su bili i termini i od 17 i od 19 i od 21 i kakva je razlika nikakva,ko nece da dodje uvijek ce naci neki izgovor cast izuzetcima...netreba da se zamaramo sa takvim

Danas 3-0 :!:
Jest vala, evo vidim kod vas na ovoj zvanicnoj stranici na fb, jedan prijatelj je lajkao status vezan za vecerasnju utakmicu i slucajno procitam komentar nekog momka iz sanskog mosta svaku utakmicu ove sezone, bilo evropske, bilo ligaske je bio, svaka mu cast.
Za zivot cijeli!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 15 sep 2012, 13:08

Ma ko ide na tekme ide koji god da je termin! Ko ne ide nadje izgovor, tako je uvijek bilo...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 sep 2012, 13:11

samo se traze izgovori sto se ne ide na tekmu. Termin ne valja, kisa....
Veceras svi na Kosevo da proslavimo nova 3 boda :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 sep 2012, 14:28

Protiv Zete i Levskog im nista nije bio problem ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2012, 14:30

Da li kod vas u juniorskom pogonu ili gde vec brani mali Sehovac cini mi se da se preziva ? Branio u Slaviji pre i u mladjim reprezentacijama. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 15 sep 2012, 15:02

KRIVOM KU*** i dlaka smeta ...
ko trazi izgovor on ce ga i naci... najlakse je u zadnjem kolu doci i proslaviti uspjeh, ili doci na evropsku tekmu i slikati se za one je*** facebook stranice ... praviti albume "ja na sjeveru" i onda 300 poza i pozica... a kad treba doci po kisi, kad treba otici na gostovanje , svi imaju #razloge# ... ;)
ja ne bih mogao sjediti kuci , i gledati sarajevo na tv-u dok igra na kosevu nema teorije... bar sutra mogu reci djeci da sam UČESTVOVAO koliko toliko u napretku mog kluba ... a vi sjedite je zijevajte u ARENU i ostale gluposti
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

alex ! 10 !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 sep 2012, 15:03

Devil je napisao/la:Da li kod vas u juniorskom pogonu ili gde vec brani mali Sehovac cini mi se da se preziva ? Branio u Slaviji pre i u mladjim reprezentacijama. :?
U Juniorima i Kadetima nije.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 sep 2012, 15:50

Pitari dje ste, sta mai :D .Sta vi mislite o danasnjoj rasprodaji bodova na Kosevu(kazu bice rasprodaja pa mi dolazimo da koji bod ponesemo za Mostar :lol: ),ima li smisla za to ili nema. :) Ili ipak da vas ne behutimo puno , posto nama ne treba ni za sta :roll:
Nek bude dobra tekma,dobro navijanje,fer igra i nek pobjedi ko zasluzi nemam nista protiv,ili pak da se plijen i podjeli

P.S.Ovi koji traze izgovor sto je kasno utakmica za njihov nedolazak na tribine mogu samo reci (ko stari navijac) da to nisu nikakvi navijaci.Za pravog navijaca nema prepreka;kisa,snijeg,grad,sunce,rano,kasno,daleko,mora na poso,gosti u kuci i ostalo,ovo nista ne bi trebalo biti prepreka da se dodje na utakmicu(barem takvo je kod mene stanje)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 sep 2012, 15:52

Mi moramo ici na 3 boda ;)

payton

Post Postao/la payton » 15 sep 2012, 16:01

rodjak je napisao/la:Pitari dje ste, sta mai :D .Sta vi mislite o danasnjoj rasprodaji bodova na Kosevu(kazu bice rasprodaja pa mi dolazimo da koji bod ponesemo za Mostar :lol: ),ima li smisla za to ili nema. :) Ili ipak da vas ne behutimo puno , posto nama ne treba ni za sta :roll:
Nek bude dobra tekma,dobro navijanje,fer igra i nek pobjedi ko zasluzi nemam nista protiv,ili pak da se plijen i podjeli

P.S.Ovi koji traze izgovor sto je kasno utakmica za njihov nedolazak na tribine mogu samo reci (ko stari navijac) da to nisu nikakvi navijaci.Za pravog navijaca nema prepreka;kisa,snijeg,grad,sunce,rano,kasno,daleko,mora na poso,gosti u kuci i ostalo,ovo nista ne bi trebalo biti prepreka da se dodje na utakmicu(barem takvo je kod mene stanje)

FORZA VELEZ

Ziv bio gdje nafata to o rasprodaji bodova..pa da je i 3 za 3. Kakva rasprodaja ako sa tim gubimo prvu poziciju na tabeli .Naravno ako "medvjedici" dobiju u Mostaru danas.
Nego , posteno veceras pa ako ste bolji uzmite bodove i svaka cast !!
YES.WE.DID.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 15 sep 2012, 16:04

Danas smo u goste pozvali naše zlatne momke iz Londona, reprezentaciju u sjedećoj odbojci i školu fudbala "Trijumf" iz Kiseljaka.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2012, 16:04

BegAx je napisao/la:Danas smo u goste pozvali naše zlatne momke iz Londona, reprezentaciju u sjedećoj odbojci i školu fudbala "Trijumf" iz Kiseljaka.
Svaka cast,momci zasluzuju velike ovacije...bravo za poziv
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 15 sep 2012, 16:25

TRG ALIJE IZETBEGOVICA!!!! nek crknu komunjare!

doce vakat da bravarovu preimenujemo!!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 15 sep 2012, 16:28

Jedva cekam tekmu majko milia... :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 15 sep 2012, 16:31

azizmpj je napisao/la:TRG ALIJE IZETBEGOVICA!!!! nek crknu komunjare!

doce vakat da bravarovu preimenujemo!!!
Ma iako apsolutno ovo nije tema za te gluposti sto si napisao, ne mogu a da ne odgovorim! Nece buraz, nece....Ostat ce ulica po BRAVARU dok je pravih Sarajlija ovdje! Prije ces se ti vratiti u rodni zavicaj! P.S Nisam komunjara!!

High

Post Postao/la High » 15 sep 2012, 17:09

Samo veselo. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88 i 43 gosta.