FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
i opet jedva docekate nesto da se desi da 3 stranice pljujete fukare
tuca mozda jeste bila na sjeveru ali nije u kopu fukara i svako ko dolazi zna gdje bude stara garda i da je ovo bilo pored...... i citave ove godine desavaju se incidenti na sjeveru ali fukare nisu krive uvijek se neko deseti tuce tako da ne laprdajte
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kakav HUSIC ba....treba nase legende i ovi lokalni krimosi da vode klub...secer,lica,sabovici i njegovi menadzeri,sica pa meske I onda na kraju Faraon jer svi znamo kakvu ljubav gaji prema crveno crnimaChinaglia je napisao/la:što se tiče forumaša koji je protiv Azmira, možda je zaista istina ono nešto što on (eventualno) zna, a mi ne znamo, tako da neću reći da nije u pravu i da lupa gluposti, al' ću svakako iznijeti svoje mišljenje, a to je da podržavam Azmira i da me je čovjek uvjerio u to svojim djelima![]()
- vratio je Slobodu u PL
- dovođenjem Ćire napravio marketinški potez, vratio navijače, Tušanj je u dva navrata (Jedinstvo, Igman) bio krcat, dakle 9000 duša, to se ne pamti dugo, još od Akureyria i Liersea
- vodio je Slobodu po mjestima oko Tuzle, u cilju da stvori, ili bolje rečeno povrati bazu navijača sa TK
- tužbe se rješavaju, dugovi otpadaju, vjerujem da će on na skupštini transparentno i napismeno prezentovat' koliko je duga otišlo, koliko je ostalo, dakle sve da se zna, neće biti na njegovu riječ, da bi neko poslije mogao reći da je slagao, itd
- pripreme u Sloveniji, odlični uslovi
- ide sa Slobodom na gostovanja, viđao sam ga kako na tekmama zdušno navija, kao i čitav stadion, zatim njegovi intervjui nakon ulaska u PL, kad je bio pod emocijama, stvarno čisto sumnjam da je to bilo fake
- Fukare su uz njega, simpatizeri su uz njega, UG je uz njega, ako je čovjek uspio sve da nas izlevati
čovjek sve, ali sve do sad što je obećao, ispunio je, tako da stvarno ne mogu nać' niti jedan razlog da mu ne vjerujemšto se Sloge tiče, stvarno ne znam kakve veze to ima sa Slobodom, što se mene tiče, neka je uvede u PL, neka odu u evropu, neka titulu osvoje, meni je bitna Sloboda i šta će on radit' sa Slobodom
HUSICU ODLAZI
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
i meni nije jasno o kakvim tucama u kopu Fukara piseteKrojcicaHills je napisao/la:i opet jedva docekate nesto da se desi da 3 stranice pljujete fukare![]()
tuca mozda jeste bila na sjeveru ali nije u kopu fukara i svako ko dolazi zna gdje bude stara garda i da je ovo bilo pored...... i citave ove godine desavaju se incidenti na sjeveru ali fukare nisu krive uvijek se neko deseti tuce tako da ne laprdajte
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
ocito da oni bolje znaju preko ovog foruma sto cuju od nas sto dolazimo na utakmicestaragarda je napisao/la:i meni nije jasno o kakvim tucama u kopu Fukara piseteKrojcicaHills je napisao/la:i opet jedva docekate nesto da se desi da 3 stranice pljujete fukare![]()
...jel znate koliki je sjever
staragarda brate sta se lozis , stipu gluposti , vidio si da je citav stadion skandirao ime predsjednika koji nam je itekako valjao , fukare uradise parolu za njema ... azmir je to sve fino pozdravio aplauzem ( bio sam 10 metara udaljen od njega ) .... to je najbitnije od svega .
AZMIR JE INSTITUCIJA ... HVALA MU NA SVEMU !!!
AZMIR JE INSTITUCIJA ... HVALA MU NA SVEMU !!!
Jedini pogresan potez je bilo dovodjenje Sadikovica, jer cak nije ni pokusao cuti volju navijaca o tom potezu. Od samog starta su bile tenzije na toj relaciji. Ali vjerovatno je i sam Denis selektovao i dovodio igrace za onoliko para koliko je imao na raspolaganju, ali covjek kad progovori meni neka muka dodje.
Pogotovo utakmice u ligi Federacije protiv Bratstva i i prozivanje Denisa su mu mogle pomoci pri izboru trenera, ali sta je tu je. Denis promijenjen, i dalje losa igra Slobode, jedva se ceka polusezona pa cemo vidjeti sta dalje... ova zima ce zestoka biti, mnoge odluke su vitalne po voljeni klub.
A o statutu se treba bolje informisati, ko je kadar ga mijenjati i kako.
Pogotovo utakmice u ligi Federacije protiv Bratstva i i prozivanje Denisa su mu mogle pomoci pri izboru trenera, ali sta je tu je. Denis promijenjen, i dalje losa igra Slobode, jedva se ceka polusezona pa cemo vidjeti sta dalje... ova zima ce zestoka biti, mnoge odluke su vitalne po voljeni klub.
A o statutu se treba bolje informisati, ko je kadar ga mijenjati i kako.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
slozio bih se da je borba za statut najbitnija...ulagac se mora zastiti pa ko god to bio, bio to ne bio Azmir..i kad/ako Amzir nekad i ode ako su ulagacka prava zasticena puno lakse ce se naci neko ko ce ga naslijediti kad osjeca da je donekle zasticen
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Re: $: FK Sloboda Tuzla
nemam ja problem s tim, uostalom cak stavise kasno sam shvatio, ko i vi svi (sto rece Salt pretpostavljam ko je u pitanju) da je ovaj forum koliko god to zvucalo pateticno, jedino mjesto preko kojeg mozes osjetit kako velika vecina razmislja a tako onda i djelovat na njih. To je sustina nikad nije bilo dovoljno sposobnosti da se 'uredimo' do kraja. Da znas gdje se mozes okupit i porazgovarat, dat savjet, razmijenit misljenja. Zato to sad i zloupotrebljavaju ovi cyberovci, pa se prepricavaju price iz druge i trece ruke.ziviniceMetropola je napisao/la:
Dnevno lupis 3 posta i tako 5 godina unazad. Ko si ti?
Sve u svemu regularan i realan post, samo sto prozivas a isti si ko i oni
Uostalom nek prepricava ali jadno je to slusat i citat, a i u gradu isto. Svi imaju nesto za rec i svi sve znaju al kad treba konkretno tu se sve zaledi. Treba pisat, pricat, dogovarat se svi do jednog ali pusti supljiranje i neko kur.enje a ovamo kloc obicni.
I na kraju, nije se taj poat odnosio na tebe (opet kazem ako mislim na pravu osobu) i volio bi kad to ne bi bilo sve od tebe na ovom forumu, iako mi je pomalo i nepojmljivo da si se registrovo. Jer takvi ljudi bi trebali biti medju 'najglasnijim'
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ko i ti,burazziviniceMetropola je napisao/la:ti si pun tih info-aemirzlaTu je napisao/la:Ovo bi nam trebala bit tema br.1...kako,sta i u kojem pravcu treba ici?sloboda72 je napisao/la:
Ja imam info da nas presjednik Azmir vec posjetio F.K.Sarajevo i da ima ogromnu podrsku i pomoc oko promjene statuta.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Re: $: FK Sloboda Tuzla
Sad sam procitao i Saltov post i niste upravu, ostat ce Vam nepojmljivo da je taj registrovan na ovo sm.ce. Ne znam koji je k* i meni trebalo ovo ali morao sam pokusati objasniti da se ljudi ne petljaju tamo gdje im nije mjesto. Pisao bi, pisao bi, pisao bi i pisao bi do besvjesti ali nema sanse vise da i jedan post napravim ovdje jer ocigledno nije vrijedno i skontajte se i vi "navijaci" ima li smisla dijeliti neke stvari po javnim forumima, lijepo kafa - sloboda i nema bolje rasprave i price ali kao sto rece ti . I izvinjavam se zbog mjesanja mene i k-a, vjerovatno cete me sad pljuvati jer nisam taj ali drago mi je da gotivite tog lika (nadam se upola kao ja) .. Posljednji post, nisam vise iZivinica i nemam zivaca za ove zatucane glave da im objasnjavam o cemu se treba pisati o cemu ne treba.brazzo je napisao/la:nemam ja problem s tim, uostalom cak stavise kasno sam shvatio, ko i vi svi (sto rece Salt pretpostavljam ko je u pitanju) da je ovaj forum koliko god to zvucalo pateticno, jedino mjesto preko kojeg mozes osjetit kako velika vecina razmislja a tako onda i djelovat na njih. To je sustina nikad nije bilo dovoljno sposobnosti da se 'uredimo' do kraja. Da znas gdje se mozes okupit i porazgovarat, dat savjet, razmijenit misljenja. Zato to sad i zloupotrebljavaju ovi cyberovci, pa se prepricavaju price iz druge i trece ruke.ziviniceMetropola je napisao/la:
Dnevno lupis 3 posta i tako 5 godina unazad. Ko si ti?
Sve u svemu regularan i realan post, samo sto prozivas a isti si ko i oni
Uostalom nek prepricava ali jadno je to slusat i citat, a i u gradu isto. Svi imaju nesto za rec i svi sve znaju al kad treba konkretno tu se sve zaledi. Treba pisat, pricat, dogovarat se svi do jednog ali pusti supljiranje i neko kur.enje a ovamo kloc obicni.
I na kraju, nije se taj poat odnosio na tebe (opet kazem ako mislim na pravu osobu) i volio bi kad to ne bi bilo sve od tebe na ovom forumu, iako mi je pomalo i nepojmljivo da si se registrovo. Jer takvi ljudi bi trebali biti medju 'najglasnijim'
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ipak nismo pogodili
Ali dobro, kako god mnogi bi htjeli cuti stav SG povodom ove hampe oko Husica, direktno a ne neke mahalske price. Ovdje su najglasniji oni koji veze nemaju i kojima je forum spas, zato treba uozbiljit raspravu. I generalno mi nije jasan stav, kao ne treba se pisati ni na forumu, pa ni facebooku (do skora) a nemas nikakvu alternativu. Normalno da se neke stvari ne trebaju iznosit ni pod koju cijenu ali opet nije toga ni bilo pretjerano do evo unazad par sedmica. A sto se foruma tice uvijek se moze naci vremena sto s posla, mobitela al ako neko ne zeli u redu, treba i to postovat.
It was turned around so that right looked wrong
ko god bojkotuje slobodu zbog Husica taj nije normalan . Pojedincima je "mnogo" kad od svog novca ulaznicu plate , a " malo " i nedovoljno je to sto je azmir poklonio i ucinio dobro nasem klubu !!! Cinjenica ,Tuzla nikad nije znala iskoristiti svoj potencijal ma koja oblast to bila !!! Mogu samo zamisliti kako bi npr. jedan Zeljeznicar,Borac iskoristio potencijal Azmira i kako bi se radovali da imaju na celu kluba tako jednog konkretnog predjednika koji bi se uhvatio u kostac sa njihovim problemima , a kamoli da rijesi 60% tih problema ....
Smijesa je cinjenica da pojedincima smeta to sto je Azmir jedan posteni covjek SA SELA , a svi ti silni carsijaneri zaboravljaju gdje su im se rodili djedovi , nene , roditelji pa cak i sami ti carsijaneri tuzlanski .... ja ih znam mnogo takvih , a interesantno mi je gledati kako "pljuju" po seljacima a krava i ovca im roditelje odhranila ...
p.s. zaobidjite navijacke teme i polemiku o sjevernoj tribini , tema je FK SLOBODA TUZLA
Smijesa je cinjenica da pojedincima smeta to sto je Azmir jedan posteni covjek SA SELA , a svi ti silni carsijaneri zaboravljaju gdje su im se rodili djedovi , nene , roditelji pa cak i sami ti carsijaneri tuzlanski .... ja ih znam mnogo takvih , a interesantno mi je gledati kako "pljuju" po seljacima a krava i ovca im roditelje odhranila ...
p.s. zaobidjite navijacke teme i polemiku o sjevernoj tribini , tema je FK SLOBODA TUZLA
ma ljudi punu prodrsku Azmiru i tacka
sto se tice SG pricam sa par njihovih likova i ni oni sami ne znaju sta im smeta, pa malo im smeta cijena katre, pa sto Azmir nije uz njih kad prave belaje, pa ovo, pa ono, i na kraju kad kazes da bez Azmira ne bi bilo ni Slobode gledaju te zbunjeno a znaju da nisu u pravu
istrpiti ove 4 utakimce, pruzit podrsku kuci (obavezno) i u gostima (ko moze), pa lagano na odmor 
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de bolan manite se vise SG....oni bojkotuju i imaju pravo na to....eo i ja ih podrzavam i nek samo nastave sa tim....OGROMNA vecina je za Husica i sretno prijatno....tako da konacno stavimo tacko oko te price vise,jbt
Primarni cilj u narednom periou treba biti promjena statuta ali pore toga obavezno otjerati Husarica. Ukoliko ce nam opet on dovoditi pojacanja mislim da je to opet bacanje para kroz prozor i tapkanje u mjestu.
Ne znam sta je sa Perduvom da li bi on mogao dovesti nekog kvalitetnog igraca sa svoje strane ?
Ne znam sta je sa Perduvom da li bi on mogao dovesti nekog kvalitetnog igraca sa svoje strane ?
samo Sloboda
-
wienultras
- Kontakt:
ma kada se zavrsi sve ovo posle skupstine,pokusati sa strancima,jednog stopera iz serije b
zadnjeg veznog iz kakve engleske zn lige,dva portugalca u vezni red,i smajlija na klupu dovest,top
zadnjeg veznog iz kakve engleske zn lige,dva portugalca u vezni red,i smajlija na klupu dovest,top
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
stvarno vise maloumnika na jednom mjestu nisam nigdje vidio, prestanite o GS, SG, StaraG, MladaG, SrednjaG, RBF pa cak i o SaltCityDjevojcicama i bilo kakvoj Gardi ili podgrupi ili cak i samoj grupi gluposti pisati. Pisite ko pusi cigare od igraca u kaficima, ko kolko pije, ko kolko g.zi, ko je najbolji na treninzima a ne o ovim nepotrebnim stvarima. Kad ne znate neke stvari nemojte se ni mjesati tamo gdje nije mjesto (prijateljski savjet)
http://tuzlalive.ba/osvrt-alfredo-casim ... -napadaca/" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci,rekonstrukcija gotovo citavog tima...bice zanimljiv zimski prelazni rok...
Znaci,rekonstrukcija gotovo citavog tima...bice zanimljiv zimski prelazni rok...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Probisvjet
- Kontakt:
Fucko gimnasticar?ziviniceMetropola je napisao/la:stvarno vise maloumnika na jednom mjestu nisam nigdje vidio, prestanite o GS, SG, StaraG, MladaG, SrednjaG, RBF pa cak i o SaltCityDjevojcicama i bilo kakvoj Gardi ili podgrupi ili cak i samoj grupi gluposti pisati. Pisite ko pusi cigare od igraca u kaficima, ko kolko pije, ko kolko g.zi, ko je najbolji na treninzima a ne o ovim nepotrebnim stvarima. Kad ne znate neke stvari nemojte se ni mjesati tamo gdje nije mjesto (prijateljski savjet)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.