BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Bravo Mirzaaaaaa !!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakva igra Mirze, strašno. Odlično, kretanje, udarci, voleji sve na vrlo visokom nivou. Odmoriti 1-2 dana i idemo dalje. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nek se cuje gdje se culo nije Mirza Bašić veliko je ime!!!!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Bravo Mirza 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ranije je oba Gs ovjerio , ovo je za GS USO i Ao "19 . Tako je bhsport , nagradjen za DC . E sad mozete o DC , sami pocetak meca niko nije bio zainteresovan za mec Mikija (ne mislim na tebe @bhsport- onako opcenito). POZDRAV.bhsport je napisao/la:Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, koliko ovo znaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Bravo Mirzaaaaaaaaaaaa, nagrada za davis cup.
Proboj na 89 mjesto, ovjera RG i vjerovatno Wimbledona.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vidim ja da si mi ti nesto posebno drag forumas. Valjda sam predosjetio taj iman.babino je napisao/la:pusti ti samozdravlje sta ja pisem dok on igra....da on mene hoce svaki put demantovati haha
a kakva kladara, mu'min sam ti ja, to se ne igra..
ne gledam mec, nema se vremena..ali evo sad pogleda i odmah izgubi servis...bolje da ja ne malerisem:-)

Inace, sve cestitke Baziku! Evo vec drugi mec za koji sam bio ubijedjen da ga gubi, a on me ponovo doktorski demantuje. Samo da ovako nastavi.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
@samozdravlje ja sam jos u subotu napisao da igra protiv hasea a vi ste svi to ignorisali prateci DC. Velika pobjeda protiv dobro sljakera. Sad koga god da dobije bit ce tesko jer i spanaci portugalac preferiraju sljaku. Svaka cast i za Bht nije mi zao sto placam pretplatu. Valjda isprate sto vise turnira gdje budu igrali nasi
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Bravo Mirza nisam ni ja vjerovao da može preko Haase ovdje ali očito da mu leži sjetise se samo čistke na AO prije par godina.
A šta ste ovoliko navalili na Japan kao da su eto velesila, Džumhur je bolji od svih njih izuzev Nishikorija a i dubl im nije ništa bolji nego naš tako da nezz čemu panika tolika i predavanje.
I da jel zezate da je bilo na BHT na poslu sam pa nisam mogao provjeriti
A šta ste ovoliko navalili na Japan kao da su eto velesila, Džumhur je bolji od svih njih izuzev Nishikorija a i dubl im nije ništa bolji nego naš tako da nezz čemu panika tolika i predavanje.
-
- Kontakt:
Ovo sam htjeo pisati prije pobjede nad Hass-om.
U cast prvog ATP- bez kvalifikacija , da se podsjetimo na Mirzin put do ovih sjajnih trenutaka:
-Mirza je prve pare zaradio na Chell. 09.07-15.07.2007.Izgubio prvo kolo(WC)od H.Zeballosa 57 26 . Dobio 520 $
-Prve bodove osvaja 29.09.2008 pobjedom nad Svenom Lalicem(BiH) 63 63 . ITF BiH , 2 boda i 300$
-Pocetkom 2009 ima ranking 1818 , prvi susret i poraz od A. Setkica 62 67 46 23.03. Chell. Sarajevo , prvi susret i pobjeda nad D.Dzumhurom 11.05. 57 61 61
- Pocetkom 2010 ranking 1016
- Pocetkom 2011 ranking 519 , prva pobjeda na Chell. je u Sarajevu nad D.Tursunovom(Rus) 76 76 . Prvo finale ITF i poraz od T.Brkica 46 67 . Prva titula ITF-Srbija pobjedio E.Ermin 76 73
- Pocetkom 2012 ranking 290
- Pocetkom 2013 ranking 259. Prvo ucesce na kval. AO i poraz u 1.kolu M.Yanil(USA)36 63 36 , poraz i u 1.kolu kvala RG M.Jaziri 60 36 79 . 10.09.2013 CUVENA POBJEDA NAD J.JANOVICEM 76 36 76( prije prosao kvale). U 2.kolu poraz od M.Zvereva 67 36 . Prosao 1.kolo kvala na Wimbledon-u (24.06.),poslije predaje kod rez. 67 33(RET) . 26.08. prosao 1.kolo kvala USO pobjedom nad E.Schwank-om(Arg) 62 64
- Pocetkom 2014 ranking 247 . DVIJE POBJEDE u DC nad FINCIMA , jedna nad J. NIEMINEN-om (45) 36 76 36 63 86
- Pocetkom 2015 ranking 268 . Sve sam ovo zapisao u svesku i tad poce MIRZA i ja stadoh ....
U cast prvog ATP- bez kvalifikacija , da se podsjetimo na Mirzin put do ovih sjajnih trenutaka:
-Mirza je prve pare zaradio na Chell. 09.07-15.07.2007.Izgubio prvo kolo(WC)od H.Zeballosa 57 26 . Dobio 520 $
-Prve bodove osvaja 29.09.2008 pobjedom nad Svenom Lalicem(BiH) 63 63 . ITF BiH , 2 boda i 300$
-Pocetkom 2009 ima ranking 1818 , prvi susret i poraz od A. Setkica 62 67 46 23.03. Chell. Sarajevo , prvi susret i pobjeda nad D.Dzumhurom 11.05. 57 61 61
- Pocetkom 2010 ranking 1016
- Pocetkom 2011 ranking 519 , prva pobjeda na Chell. je u Sarajevu nad D.Tursunovom(Rus) 76 76 . Prvo finale ITF i poraz od T.Brkica 46 67 . Prva titula ITF-Srbija pobjedio E.Ermin 76 73
- Pocetkom 2012 ranking 290
- Pocetkom 2013 ranking 259. Prvo ucesce na kval. AO i poraz u 1.kolu M.Yanil(USA)36 63 36 , poraz i u 1.kolu kvala RG M.Jaziri 60 36 79 . 10.09.2013 CUVENA POBJEDA NAD J.JANOVICEM 76 36 76( prije prosao kvale). U 2.kolu poraz od M.Zvereva 67 36 . Prosao 1.kolo kvala na Wimbledon-u (24.06.),poslije predaje kod rez. 67 33(RET) . 26.08. prosao 1.kolo kvala USO pobjedom nad E.Schwank-om(Arg) 62 64
- Pocetkom 2014 ranking 247 . DVIJE POBJEDE u DC nad FINCIMA , jedna nad J. NIEMINEN-om (45) 36 76 36 63 86
- Pocetkom 2015 ranking 268 . Sve sam ovo zapisao u svesku i tad poce MIRZA i ja stadoh ....
-
- Kontakt:
Izvinjavam se tebi i Basicu promaklo mi . I u ratu sam placao RTV taksu (kad se moglo) .BHRT1 me je samo ispostovala kao redovnog platisu . Placao na uplatnicu kad i nisam morao , sad naravno uz racun el.energije . Sad gledam "ispocetka".esprit24 je napisao/la:@samozdravlje ja sam jos u subotu napisao da igra protiv hasea a vi ste svi to ignorisali prateci DC. Velika pobjeda protiv dobro sljakera. Sad koga god da dobije bit ce tesko jer i spanaci portugalac preferiraju sljaku. Svaka cast i za Bht nije mi zao sto placam pretplatu. Valjda isprate sto vise turnira gdje budu igrali nasi

steta, nisam odgledao ukupno desetak poena...kako je krenulo sa 0-4, mislio sam da je gotov...
pa vi recite da ne trebaju igrati DC, kako covjeku dobro dodje nekoliko dana treninga na sljaci i par meceva:-)
Svaka cast Mirza i samo naprijed, ja sam u nekom ludom ubjedjenju da on nema kuveta za stalni top 100 ali me evo majstor demantuje...ja cu ovo pisati stalno a ti mirza slobodno grabi ka top 50 i zadovoljni obojica:-)
Puce haso i na sljaci, strasno haha
Kobe, suti bolan sad ce nas oni anamo napasti:-)
pa vi recite da ne trebaju igrati DC, kako covjeku dobro dodje nekoliko dana treninga na sljaci i par meceva:-)
Svaka cast Mirza i samo naprijed, ja sam u nekom ludom ubjedjenju da on nema kuveta za stalni top 100 ali me evo majstor demantuje...ja cu ovo pisati stalno a ti mirza slobodno grabi ka top 50 i zadovoljni obojica:-)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
BHT od sad prenosi sve mečeve naših tenisera sa ATP 250 turnira.mirsad993 je napisao/la:Bravo Mirza nisam ni ja vjerovao da može preko Haase ovdje ali očito da mu leži sjetise se samo čistke na AO prije par godina.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Ko te napadne imat ce problema sa "samozdravljem" ha ha ha . To je stvar licnog opredjeljenja . Sad je bila drugacija situacija sa DC , prosle godine propustili pripreme za zemlju , Damira je to bas kostalo(u Zenici). Jos propustio Marakes , ali hvala Bogu vratilo se . Selam za tebe i kobea , a pozdrav za sve Bosance i Hercegovce .babino je napisao/la:steta, nisam odgledao ukupno desetak poena...kako je krenulo sa 0-4, mislio sam da je gotov...

@unno a sta cemo ako nas organizatot ne ispostuje sa rasporedom terena

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Da je 1.april znao bih šta je u pitanju ovako sam u šoku, pozitivnomUnofficialpage je napisao/la:BHT od sad prenosi sve mečeve naših tenisera sa ATP 250 turnira.mirsad993 je napisao/la:Bravo Mirza nisam ni ja vjerovao da može preko Haase ovdje ali očito da mu leži sjetise se samo čistke na AO prije par godina.

Jedna od ljepših vijesti koje sam čuo u zadnje vrijeme i velika stvar, sad samo nadati se da ih budu stavljali na terene koji su pokriveni kamerama

-
- Kontakt:
Na onoj ruskoj str. se moze gledati T.Brkic sa ITF u Italiji .
A mi se ponadali da igramo kod kuće 
I evo i ja sam premotao BHT, fakat od 12 sati bio prenos Mirza-Hasse..

I evo i ja sam premotao BHT, fakat od 12 sati bio prenos Mirza-Hasse..
Bravo Mirza majstore, šteta što raja nije znala za prijenos, ali hajde od sada znamo, valjda budu prenosili i dalje. Idemo dalje Mirza, sretno 

Vjerovatno sutra sa Souzom, bilo bi dobro u nekom kasnijem meču da se moze odgledati na Tv-u
-
- Kontakt:
Ne igra sutra , ako se sta ne promjeni.Esport je napisao/la:Vjerovatno sutra sa Souzom, bilo bi dobro u nekom kasnijem meču da se moze odgledati na Tv-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.