Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Juventinisimo » 22 mar 2014, 22:20

Svako od njih ponekad "zasluzi" da ih se kritikuje,nesto prigovori...ali bez pljuvanja i vrijedjanja...
Opet da naglasim,Drummer..."pojedinci" ne osjecaj se prozvanim jarane.. 8-) mozda smo dosli do malog nesporazuma..
Pusti novinare,oni su vise manje svi isti..nego mi treba uvijek da budemo realni..ako ko zasluzi treba ga malo "izribati" :mrgreen: bio on Dzeko,Pape,Spaha..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 mar 2014, 22:31

Jel` se samo meni čini ili je ovaj Ajax ustavi Romanista (ili tako nekako) :mrgreen: ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 mar 2014, 23:40

ceze je napisao/la:Jel` se samo meni čini ili je ovaj Ajax ustavi Romanista (ili tako nekako) :mrgreen: ?
yes yes
Zuti mrav, romanista, hogar, Ibricic, neki Apolo, prodavac legeinih dresova, mislim da su me prozvali jos nekim nickom/osobom. U cemu je fora ?? Sta me sve pojedini nece prozvat :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 mar 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 mar 2014, 23:44

Ajax je napisao/la:
ceze je napisao/la:Jel` se samo meni čini ili je ovaj Ajax ustavi Romanista (ili tako nekako) :mrgreen: ?
yes yes
Zuti mrav, romanista, hogar, Ibricic, neki Apolo, prodavac legeinih dresova, mislim da su me prozvali jos nekim nickom/osobom. U cemu je fora ??
Pa što smaraš, jbt.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 23 mar 2014, 01:13

Neka odmara za SP.
Doce nabrijan.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 23 mar 2014, 20:26

I Real Madrid zainteresovan za naseg Dijamanta :mrgreen: pa gdje ce onda Mandzo? Zar to nije gotova stvar :D

http://www.footballdirectnews.com/premi ... y81O9LTooo" onclick="window.open(this.href);return false;

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 mar 2014, 20:57

Ajax je napisao/la:Tako je drug !!!! ( drummer )
Ni ja se ne sjecam kad je Spaha zakazo ( osim Egipta ). Mislim da nikad. Ova protiv Egipta mu je prva i nadam se zadnja takva losa predstava. Inace uvjek da 110% od sebe i za klub. A kamoli za repku.
jaro on je napravio onda penal u Francuskoj kad je mogo da nabije loptu gdje hoce tako da je zakazo citave kvalifikacije..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 21:11

zgembo89 je napisao/la:
Ni ja se ne sjecam kad je Spaha zakazo ( osim Egipta ). Mislim da nikad. Ova protiv Egipta mu je prva i nadam se zadnja takva losa predstava. Inace uvjek da 110% od sebe i za klub. A kamoli za repku.
jaro on je napravio onda penal u Francuskoj kad je mogo da nabije loptu gdje hoce tako da je zakazo citave kvalifikacije..
Nasri je Nasri. Igrac u samom vrhu svjetskog fudbala na svojoj poziciji. Jedan od sigurno 5 igraca kojima je najteze oduzeti loptu. A i jako je spretan. Nije zahvalan za cuvati. Spahic jeste napravio pogresku. Ali i mnogi bolji igraci od njega su pravili greske.

Kad se podvuce crta. Spaha je za klasu bolji obrambeni igrac od Zukanovica, Bicakcica, ili Vranjesa. Ta trojica su solidni igraci. Ali Spaha ima nesto posebno u sebi, kvalitetniji je ali i vise gine na terenu. Mnoge dobre repke. Si nebi mogle priustit da izgube takvog igraca. Trebaju se on i Pape pomirit. To je najbolje rjesenje za sve strane.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 21:43

zgembo89 je napisao/la:

Pusti vidis da dugo prati repku :)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 21:47

MaksuzBaksuz je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:

Sta je momcicu. Nemas muda da meni odgovoris na pitanje u drugoj temi. Pa si odlucio da ko ucviljena mlada , pljujes mene nekoj trecoj osobi. Dno dna. Jadni covjece. Ne mislim te vise ni citirati. Ovo je pre jadno.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 22:10

Ajax je napisao/la:

Sta je momcicu. Nemas muda da meni odgovoris na pitanje u drugoj temi. Pa si odlucio da ko ucviljena mlada , pljujes mene nekoj trecoj osobi. Dno dna. Jadni covjece. Ne mislim te vise ni citirati. Ovo je pre jadno.
Djete smiri zivce. Nauci se brze tipkati i citati... Ja sa mobiltela brzi

Sve se vise izdajes ... Uskoro dolazis sa novim nickom!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 22:24

Ajax je napisao/la:

Djete smiri zivce. Nauci se brze tipkati i citati... Ja sa mobiltela brzi

Sve se vise izdajes ... Uskoro dolazis sa novim nickom!
Ajd ne blamiraj se starkane. Jedna tema je dovoljno. Sta si vec na ovoj temi poceo da se blamiras. Mada sto se mene tice. Ne trebas se mi ni obracat. Cuj nikovi, pa ti stvarno nisi sav. Pa sta i da sam imo neki drugi nick. A nek si ti imo jedan, jaoooooooo svasta p**** r*** :lol: :lol:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 22:31

Sta ti svacas pod blamazom :)na forumu si decko, opusti se, nije to sve tako ozbiljno! Znam da su ti ovo prva iskustva sa internetom, stari ce da ti plati internet jos jedan mjesec a ako zafali evo donirati cu ja!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 22:45

MaksuzBaksuz je napisao/la:Sta ti svacas pod blamazom :)na forumu si decko, opusti se, nije to sve tako ozbiljno! Znam da su ti ovo prva iskustva sa internetom, stari ce da ti plati internet jos jedan mjesec a ako zafali evo donirati cu ja!
Ne sekiraj se, ti za lovu. Niti mi treba, niti bi ikad molio. Mislim da nije OK da ovdje vise trolamo. Imas moju PP.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2014, 23:18

Ajax, stvarno lupaš k'o Maksim po diviziji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 mar 2014, 23:44

Virtu4l je napisao/la:Ajax, stvarno lupaš k'o Maksim po diviziji.
Hajde ba, tebi je samo krivo sto gospodin Ajax mene vise podrzava nego tebe, priznaj i pola ti se prasta :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 mar 2014, 23:51

DonCorleone je napisao/la:
Hajde ba, tebi je samo krivo sto gospodin Ajax mene vise podrzava nego tebe, priznaj i pola ti se prasta :mrgreen: .
Cuj tebe brato..on podrzava vituala..pa tebe..pa mene...pa drummera..pa Papeta.. :mrgreen: da mu virtual odgovori,kad ga nesto pita,opet bi bio na njegovoj strani :lol: :lol:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 mar 2014, 00:24

Juventinisimo je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
Cuj tebe brato..on podrzava vituala..pa tebe..pa mene...pa drummera..pa Papeta.. :mrgreen: da mu virtual odgovori,kad ga nesto pita,opet bi bio na njegovoj strani :lol: :lol:
Ako te vec zanimaju moji afiniteti. Podrzavam Corleona, Drummera , Irishu. Ti si mi onako neutralan izgledao. Vecinom ne djelim misljenje sa Virtualnim ( i njegovom grupacijom ) po pitanjima koja mene zanimaju na ovom forum.

Cuj ja bi mjenjo strane :lol: :lol: , bez komentara blago receno. Ne znam odakle ti ta ideja. Djecko. Da nisi vidovit.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 mar 2014, 00:26

E čuj, Virtualni i njegova grupacija... pa nisam Don Vito :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 24 mar 2014, 00:28

Znaci Virtuala ces premlatiti prvog.. :mrgreen: ..dobro za mene sto sam neutralan...ako platite kafu prelazim na "vasu" stranu.. :lol: bolje kafa i bez modrica...sto je sigurno,sigurno.. :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Sheyi i 14 gostiju.