Opet da naglasim,Drummer..."pojedinci" ne osjecaj se prozvanim jarane..
Pusti novinare,oni su vise manje svi isti..nego mi treba uvijek da budemo realni..ako ko zasluzi treba ga malo "izribati"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
yes yesceze je napisao/la:Jel` se samo meni čini ili je ovaj Ajax ustavi Romanista (ili tako nekako)?
Pa što smaraš, jbt.Ajax je napisao/la:yes yesceze je napisao/la:Jel` se samo meni čini ili je ovaj Ajax ustavi Romanista (ili tako nekako)?
Zuti mrav, romanista, hogar, Ibricic, neki Apolo, prodavac legeinih dresova, mislim da su me prozvali jos nekim nickom/osobom. U cemu je fora ??
jaro on je napravio onda penal u Francuskoj kad je mogo da nabije loptu gdje hoce tako da je zakazo citave kvalifikacije..Ajax je napisao/la:Tako je drug !!!! ( drummer )
Ni ja se ne sjecam kad je Spaha zakazo ( osim Egipta ). Mislim da nikad. Ova protiv Egipta mu je prva i nadam se zadnja takva losa predstava. Inace uvjek da 110% od sebe i za klub. A kamoli za repku.
Nasri je Nasri. Igrac u samom vrhu svjetskog fudbala na svojoj poziciji. Jedan od sigurno 5 igraca kojima je najteze oduzeti loptu. A i jako je spretan. Nije zahvalan za cuvati. Spahic jeste napravio pogresku. Ali i mnogi bolji igraci od njega su pravili greske.zgembo89 je napisao/la:jaro on je napravio onda penal u Francuskoj kad je mogo da nabije loptu gdje hoce tako da je zakazo citave kvalifikacije..Ajax je napisao/la:Tako je drug !!!! ( drummer )
Ni ja se ne sjecam kad je Spaha zakazo ( osim Egipta ). Mislim da nikad. Ova protiv Egipta mu je prva i nadam se zadnja takva losa predstava. Inace uvjek da 110% od sebe i za klub. A kamoli za repku.
zgembo89 je napisao/la:jaro on je napravio onda penal u Francuskoj kad je mogo da nabije loptu gdje hoce tako da je zakazo citave kvalifikacije..Ajax je napisao/la:Tako je drug !!!! ( drummer )
Sta je momcicu. Nemas muda da meni odgovoris na pitanje u drugoj temi. Pa si odlucio da ko ucviljena mlada , pljujes mene nekoj trecoj osobi. Dno dna. Jadni covjece. Ne mislim te vise ni citirati. Ovo je pre jadno.MaksuzBaksuz je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:jaro on je napravio onda penal u Francuskoj kad je mogo da nabije loptu gdje hoce tako da je zakazo citave kvalifikacije..Ajax je napisao/la:Tako je drug !!!! ( drummer )
Pusti vidis da dugo prati repku
Djete smiri zivce. Nauci se brze tipkati i citati... Ja sa mobiltela brziAjax je napisao/la:Sta je momcicu. Nemas muda da meni odgovoris na pitanje u drugoj temi. Pa si odlucio da ko ucviljena mlada , pljujes mene nekoj trecoj osobi. Dno dna. Jadni covjece. Ne mislim te vise ni citirati. Ovo je pre jadno.MaksuzBaksuz je napisao/la:
Ajd ne blamiraj se starkane. Jedna tema je dovoljno. Sta si vec na ovoj temi poceo da se blamiras. Mada sto se mene tice. Ne trebas se mi ni obracat. Cuj nikovi, pa ti stvarno nisi sav. Pa sta i da sam imo neki drugi nick. A nek si ti imo jedan, jaoooooooo svasta p**** r***MaksuzBaksuz je napisao/la:Djete smiri zivce. Nauci se brze tipkati i citati... Ja sa mobiltela brziAjax je napisao/la:Sta je momcicu. Nemas muda da meni odgovoris na pitanje u drugoj temi. Pa si odlucio da ko ucviljena mlada , pljujes mene nekoj trecoj osobi. Dno dna. Jadni covjece. Ne mislim te vise ni citirati. Ovo je pre jadno.MaksuzBaksuz je napisao/la:
Sve se vise izdajes ... Uskoro dolazis sa novim nickom!
Ne sekiraj se, ti za lovu. Niti mi treba, niti bi ikad molio. Mislim da nije OK da ovdje vise trolamo. Imas moju PP.MaksuzBaksuz je napisao/la:Sta ti svacas pod blamazom :)na forumu si decko, opusti se, nije to sve tako ozbiljno! Znam da su ti ovo prva iskustva sa internetom, stari ce da ti plati internet jos jedan mjesec a ako zafali evo donirati cu ja!
Hajde ba, tebi je samo krivo sto gospodin Ajax mene vise podrzava nego tebe, priznaj i pola ti se prastaVirtu4l je napisao/la:Ajax, stvarno lupaš k'o Maksim po diviziji.
Cuj tebe brato..on podrzava vituala..pa tebe..pa mene...pa drummera..pa Papeta..DonCorleone je napisao/la:Hajde ba, tebi je samo krivo sto gospodin Ajax mene vise podrzava nego tebe, priznaj i pola ti se prastaVirtu4l je napisao/la:Ajax, stvarno lupaš k'o Maksim po diviziji..
Ako te vec zanimaju moji afiniteti. Podrzavam Corleona, Drummera , Irishu. Ti si mi onako neutralan izgledao. Vecinom ne djelim misljenje sa Virtualnim ( i njegovom grupacijom ) po pitanjima koja mene zanimaju na ovom forum.Juventinisimo je napisao/la:Cuj tebe brato..on podrzava vituala..pa tebe..pa mene...pa drummera..pa Papeta..DonCorleone je napisao/la:Hajde ba, tebi je samo krivo sto gospodin Ajax mene vise podrzava nego tebe, priznaj i pola ti se prastaVirtu4l je napisao/la:Ajax, stvarno lupaš k'o Maksim po diviziji..
da mu virtual odgovori,kad ga nesto pita,opet bi bio na njegovoj strani
![]()