FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dobro babo pokazuje autoritet al' cemu izbacivanje igraca koji i sa gipsom na nozi , stakama u rukama , moze odluciti ovu utakmicu jednim potezom . Ma koliko los bio nije ga treb'o izbaciti. I opet Fabregas na laznog 9-ci . Ostaviti Messija , Xavi vani , Cesc na centralnog , ionako je bolji i spremniji igrac od ovog Xavija.
I sta ceka sa Pedrom/Alexisom !?
I sta ceka sa Pedrom/Alexisom !?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izvodi najbolje krilo na svijetu? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unknown Genius
- Kontakt:
Imali su dogovor kad Barca ima sigurno vodstvo, da ga onda izvede. Ovo danas je poprilično bitna utakmica, i njegovo pokazivanje autoriteta mu samo može donijeti otkaz. Messi je veći od njega, to treba što prije shvatiti.
Još su smješniji ovi kvazi navijači Barce, koji kažu da ga je i trebao izvesti, halooo.
Inače, najsmješniji su ovi pokušaji centaršuta na igrače visoke 170 cm.
Još su smješniji ovi kvazi navijači Barce, koji kažu da ga je i trebao izvesti, halooo.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ko je ono nedavno ismijavao izjavu VIlle da ce zabiti i slaviti gol Barci 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
@Donnie Darko
Negdje sam procitao danas to oko proslave al ne sjecam se tacno. Mozda su i novinske inace gol je za 10.
Negdje sam procitao danas to oko proslave al ne sjecam se tacno. Mozda su i novinske inace gol je za 10.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mudonja je ovaj babo , nema sta.Monolog je napisao/la:Izvodi najbolje krilo na svijetu?
NEYMARRRRR
Official: Messi subbed off out of precaution because of thigh muscle discomfort after a knock #fcblive
Official: Messi subbed off out of precaution because of thigh muscle discomfort after a knock #fcblive
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 22 avg 2013, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Tako je mali!
HOROOOOOZZZZZZZZZZZZZZZZ
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- francobaresi
- Kontakt:
Tata ima mu*a k'o sise.
Evo Neymara.

Evo Neymara.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
MislisUnknown Genius je napisao/la:

Brazil style op op,Alves-Neymar

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pique, ne zna se šta je gore, procjena putanje lopte ili njegova brzina. 

Iako nezvanično, izgleda da je Messi izveden zbog sumnje da je obnovio povredu mišića. Više informacija uskoro...
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 22 avg 2013, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Hajd ba LBJ MVP daj sad komentar 

Mallenco stari frankovac, čist faul on pušta kontru još se pomočnik syeba mašući zastavicom. 

Don't hate what you don't understand.
Atletico je ostecen,ono je morao biti drugi zuti za Busketsa.
Jel netko od vas gleda na ESPNU-u?
Ova dvojica navijaju za Atletico da je to za nepovjerovat od takvih komentatora.
Ova dvojica navijaju za Atletico da je to za nepovjerovat od takvih komentatora.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
poredjenje aliexisa i pedra je smjesno!alexis je za njega messi iako nisam njegov fan ali nemojte ih molim izjednacavat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.