Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Hvala i od mene .mirsad993 je napisao/la:Hvala brate ziv biotaremuha je napisao/la:zadnji poen https://youtu.be/Ue5KLGvsDTUmirsad993 je napisao/la:Ima li negdje neki video kratki samo zavrsetak meca i proslava nasih da vidim zna li neko
skraćeni meč Bašića https://www.dailymotion.com/video/x6hgysx
Ma sve moze sem Srbije (jaki i negativne konotacije) . DelPo ,Marej,Federer, Kirjos.... valjda bi nas bilo 2 milje .taremuha je napisao/la:Nosioci u žrijebu za play-off prema rankingu: Argentina, Velika Britanija, Švicarska, Australija, Srbija, Češka, Kanada i Holandija.
Nenosioci među kojima smo mi: Japan, Mađarska, Indija, Kolumbija, Uzbekistan, Švedska, Austrija i Bosna i Hercegovina.
ne varaš seharis004 je napisao/la:Mi bi samo protiv Holandije igrali u gostima ako se ne varam.
Da i vratili im za poraz u Zenici .Mozda je i bolje biti gost , stid me male posjete i macehinskog odnosa medija u BiH . Drzavni mediji su POSEBNA PRICA . Nije cesto u mom rijecniku , ali FUJ za drzavne medije . DC je timsko takmicenje u kojem je BiH medju 24 zemlje (aBd i medju 16 , pa i 8), a oni nikakve reportaze i intrvjua .Nismo ih zasluzili . Komsije i susjedi imaju drugaciji pristup popularizaciji tenisa , pa i sporta uopste .haris004 je napisao/la:Mi bi samo protiv Holandije igrali u gostima ako se ne varam.
Ipak izgleda u 12h po Tenis rezultatima .Samozdravlje je napisao/la:Mirza sutra prvi mec , na Central terenu u 11h po lokalnom vremenu , po geg.sirini mislim da je to oko 9-10 h po nasem vremenu . Sretno Mirza , ali najbitnije da ovu sedmicu zavrsavas u TOP100. Dobro je doslo 43 boda iz Amerike .
Naravno oni (Maroco) je u visini Spanije.Samozdravlje je napisao/la:Ipak izgleda u 12h po Tenis rezultatima .Samozdravlje je napisao/la:Mirza sutra prvi mec , na Central terenu u 11h po lokalnom vremenu , po geg.sirini mislim da je to oko 9-10 h po nasem vremenu . Sretno Mirza , ali najbitnije da ovu sedmicu zavrsavas u TOP100. Dobro je doslo 43 boda iz Amerike .
Uzivanje je kad i pored Dzumhura imamo jos jednog tenisera kojeg mozemo redovnije gledati na ATP turnirima. Nazalost sutra necu biti u prilici da gledam ali zelim svu srecu Mirzi pa da ispratimo mec kako treba u narednom kolu turniraSamozdravlje je napisao/la:Mirza sutra prvi mec , na Central terenu u 11h po lokalnom vremenu , po geg.sirini mislim da je to oko 9-10 h po nasem vremenu . Sretno Mirza , ali najbitnije da ovu sedmicu zavrsavas u TOP100. Dobro je doslo 43 boda iz Amerike .
Loš ždrijeb. Veoma loš.KK_Bosna je napisao/la:Protiv kosookih igramo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.