Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kaka nepotreban po meni, Krilo i rezervni Lb prioritet 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Mislim da samo krilo i u slučaju, da nas Adam napusti trebao bi Allen doći...Za LB imamo Robinsona i jos po potrebi Aggera i Wilsona...gaston je napisao/la:Kaka nepotreban po meni, Krilo i rezervni Lb prioritet

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
drug ono sinoc je bila prva utakmica zar mislis da ce se tako igrati citavu sezonu ? budi siguran da nece. a pricaj ti sta god hoces adam nama ne treba vise a ni prije nam ne bi trebao da meirelesa nisu otjeraliHenderson je napisao/la:Ne može se nijedan naš veznjak trenutno porediti sa Adamom, pa vi pričajte šta hoćete. To smo vidjeli prošle sezone do januara mjeseca kada se on povrijedio a glavnu rolu na sredini terena preuzeo Gerard, Shelvey i ostali. Sve je izgledalo dobro do povrede Lucasa i Adama.
Adam je napravio četiri velike greške: promašeni penal protiv Wigana, Cardiffa, crveni karton protiv Tottenhama i autogol protiv Blackburna. Ali je zato donio klubu 20 bodova.
Izgleda mnogi sinoć nisu primjetili da ono nije klasična tika taka, nego neka engleska. Dva vezna igrača kombinuju zajedno sa bekom i potom prebacuju stranu do trećeg veznog igrača koji automatski šalje dugu loptu na drugu stranu. U prvom poluvremenu su se dodavali Spearing, Aquilani i Enriqe, potom Aquilani šalje loptu do Adama koji dugim pasom traži Pacheca.
U drugom poluvremenu su se dodavali Flanagan, Shelvey i Suso koji je dugom loptom tražio Raheema.

ti nekad kao da ne mislis da je fudbal timski sport nije nama adam donio ni izgubio nikakve bodove nego liverpool kao kolektiv. nije bitno koliko je on individualno jak u nekim stvarima ako se on ne uklapa u određeni sistem igre i filozofiju trenera.
You are someone else I am still right here
Možda su to neke taktičke varijante kojima će se Brendon ponekad koristiti? Nešto slično kao što je King radio u utakmici protiv Chelsija ( 3-5-2 ) kada smo pobjedili 0-1 ( Meireles ) ili Cityija u objedi 0-1 u kupu ( 6-3-1). Velika koncentracija igrača na jednoj strani a onda brzi let lopte na drugu stranu,koja je skoro bila pa prazna. Pacheco i Raheem su sinoć to znali iskoristiti.fera je napisao/la:drug ono sinoc je bila prva utakmica zar mislis da ce se tako igrati citavu sezonu ? budi siguran da nece. a pricaj ti sta god hoces adam nama ne treba vise a ni prije nam ne bi trebao da meirelesa nisu otjeraliHenderson je napisao/la:Ne može se nijedan naš veznjak trenutno porediti sa Adamom, pa vi pričajte šta hoćete. To smo vidjeli prošle sezone do januara mjeseca kada se on povrijedio a glavnu rolu na sredini terena preuzeo Gerard, Shelvey i ostali. Sve je izgledalo dobro do povrede Lucasa i Adama.
Adam je napravio četiri velike greške: promašeni penal protiv Wigana, Cardiffa, crveni karton protiv Tottenhama i autogol protiv Blackburna. Ali je zato donio klubu 20 bodova.
Izgleda mnogi sinoć nisu primjetili da ono nije klasična tika taka, nego neka engleska. Dva vezna igrača kombinuju zajedno sa bekom i potom prebacuju stranu do trećeg veznog igrača koji automatski šalje dugu loptu na drugu stranu. U prvom poluvremenu su se dodavali Spearing, Aquilani i Enriqe, potom Aquilani šalje loptu do Adama koji dugim pasom traži Pacheca.
U drugom poluvremenu su se dodavali Flanagan, Shelvey i Suso koji je dugom loptom tražio Raheema.![]()
ti nekad kao da ne mislis da je fudbal timski sport nije nama adam donio ni izgubio nikakve bodove nego liverpool kao kolektiv. nije bitno koliko je on individualno jak u nekim stvarima ako se on ne uklapa u određeni sistem igre i filozofiju trenera.
Ko zna, možda Aquilani ode a Adam ostane ili Spearing ode. Allen je dobro odigrao sada prtiv Brazila, vidio sam da je par puta oduzeo loptu Neymaru. Bellamy tada nije imao svoju utakmicu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Dobra utakmica sinoć, gledao sam je po malo u prekidima... Samo da ne bude kao sa Kenny-em, furiozan kraj prvenstva, pa onda loša iduća sezona (uz dužno poštovanje prema njemu)
ma ja ko da gledam da ce aquilani i cole opet na posudbu negdje... sto se adama tice ako je spreman sjediti na klupi i cekati sansu nek ostane. i za aquilanija ima koliko toliko nade al onaj cole je fakat odron zivi.
You are someone else I am still right here
Vjeruj da i ja o tome razmišljam često, mada bih volio da Aquilani ostane.fera je napisao/la:ma ja ko da gledam da ce aquilani i cole opet na posudbu negdje... sto se adama tice ako je spreman sjediti na klupi i cekati sansu nek ostane. i za aquilanija ima koliko toliko nade al onaj cole je fakat odron zivi.
Gerard-Adam, Lucas-Shelvey-Spearing, Aquilani-Henderson, Downing-Bellamy-Pacheco, Suarez-Allan-Raheem, Borini-Carrol. Joe Cole mi se ne uklapa ni u jednu formaciju ili ideju. Osim toga, prestar je a i nema nikakve fajde od njega.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Ma J.Colea sad ne bi prihvatio ni Rudar iz Kaknja on se ubio za okretanje janjeta i cevapa po tefericu sa onakvom gradomHenderson je napisao/la:Joe Cole mi se ne uklapa ni u jednu formaciju ili ideju. Osim toga, prestar je a i nema nikakve fajde od njega.

Tako blizu, a tako daleko.
Henderson je napisao/la:Vjeruj da i ja o tome razmišljam često, mada bih volio da Aquilani ostane.fera je napisao/la:ma ja ko da gledam da ce aquilani i cole opet na posudbu negdje... sto se adama tice ako je spreman sjediti na klupi i cekati sansu nek ostane. i za aquilanija ima koliko toliko nade al onaj cole je fakat odron zivi.
Gerard-Adam, Lucas-Shelvey-Spearing, Aquilani-Henderson, Downing-Bellamy-Pacheco, Suarez-Allan-Raheem, Borini-Carrol. Joe Cole mi se ne uklapa ni u jednu formaciju ili ideju. Osim toga, prestar je a i nema nikakve fajde od njega.
Kako veli moj drug taj se nemore u Rayo Valjekanu nametnut a gdje u liverpoolu
- Red Assassin
- Kontakt:
Spominje se da bi moglo doci do zamjene Adam+ 2 miliona za Dempsija. Mozda to nebi bilo lose ako se vec taj Dempsi kani dovesti..
Kuyt, Maxi, J.Cole, Adam, Spearing, Carroll, Aquilani, Svi oni kad bi napustili klub oslobodili bi dosta wage bugeta sto bi znacilo vise para za dovodjenje novih igraca. Makar jos jednog veznog i krilnog dovesti. Zadrzati sve na okupu i spremni smo za novu sezonu..
Kuyt, Maxi, J.Cole, Adam, Spearing, Carroll, Aquilani, Svi oni kad bi napustili klub oslobodili bi dosta wage bugeta sto bi znacilo vise para za dovodjenje novih igraca. Makar jos jednog veznog i krilnog dovesti. Zadrzati sve na okupu i spremni smo za novu sezonu..
Kad smo već kod te priče Adam-Dempsey :

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- youngredcomps
- Kontakt:
opet pocinju price o skrtelu.a BR pokusava da ga zadrzi
"Martin je fantastičan. Čini se sretan i zadovoljan. Uklopio se u moje planove i ideje. Borit ću se najjače što mogu da zadržim igrače koje želim, a Martin je zasigurno jedan od njih."
"Martin je fantastičan. Čini se sretan i zadovoljan. Uklopio se u moje planove i ideje. Borit ću se najjače što mogu da zadržim igrače koje želim, a Martin je zasigurno jedan od njih."
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- reds_forever
- Kontakt:
Kuyt i Maxi su zavrsena prica, J. Cole i Adam bi mogli otici, Adam se nije naigrao u drugom dijelu sezone i ne znam da li Rogers uopste racuna na njega u narednoj. Ne znam kako se Aquilani pokazao u utakmici protiv Toronta, ali, na vrh mi je glave vise svakog ljeta kontam hoce li otici ili nece, ili ce na posudbu; nikakve koristi od njega za tim.. Spearing i Carroll ostaju 100%.Red Assassin je napisao/la:Spominje se da bi moglo doci do zamjene Adam+ 2 miliona za Dempsija. Mozda to nebi bilo lose ako se vec taj Dempsi kani dovesti..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ali adam se nije naigrao zato sto je bio povrijeđen, dotad nam je bio jedan od glavnih tj. glavni nas vezni igrac.Sto se tice Aquamana ja da sam na njegovom mjestu dao bi sve od sebe da se nametnem Brendanu da ostane u klubu, jer sramota je vise svaku sezonu na posudbe ici...gori od Adebayorareds_forever je napisao/la:Kuyt i Maxi su zavrsena prica, J. Cole i Adam bi mogli otici, Adam se nije naigrao u drugom dijelu sezone i ne znam da li Rogers uopste racuna na njega u narednoj. Ne znam kako se Aquilani pokazao u utakmici protiv Toronta, ali, na vrh mi je glave vise svakog ljeta kontam hoce li otici ili nece, ili ce na posudbu; nikakve koristi od njega za tim.. Spearing i Carroll ostaju 100%.Red Assassin je napisao/la:Spominje se da bi moglo doci do zamjene Adam+ 2 miliona za Dempsija. Mozda to nebi bilo lose ako se vec taj Dempsi kani dovesti..

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Red Assassin
- Kontakt:
Ja bih volio da Carroll ostane ali mislim da je izvjesno da ce nas napustiti.. Newcastle pokusava zamjeniti glavu za glavu za Demba Ba ali mislim da bi dosta na gubitku bili tim transferom.. Kad bi ponudili Cabayea ili Ben Arfu glavu za glavu onda bi se vec moglo pricati..
According to reports in The People, Barcelona striker Gerard Deulofeu is a target for two Premier League clubs. Liverpool reportedly want to sign the Spain Under 19 international permanently, with a fee of £7.5million mooted, while Queens Park Rangers are considering a loan deal.
According to reports in The People, Barcelona striker Gerard Deulofeu is a target for two Premier League clubs. Liverpool reportedly want to sign the Spain Under 19 international permanently, with a fee of £7.5million mooted, while Queens Park Rangers are considering a loan deal.
Mislim da treba prodati Spearinga i Adama + kupiti Allena i Depseya i do januara smo obezbjeđeni..
Za Spearinga izvući bar 5m, a Adama poslati u Fulham + 2m za Dempseya za Allena bi dali 10m i ovaj prelazni rok zaključen a da Spearing ostane isto nebi bilo slabo..

Za Spearinga izvući bar 5m, a Adama poslati u Fulham + 2m za Dempseya za Allena bi dali 10m i ovaj prelazni rok zaključen a da Spearing ostane isto nebi bilo slabo..

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Spearing bi ionako igrao samo u ranim fazama kupova i kada odigra jednu utakmicu to uglavnom bude dobro, kada igra konstantno kao prošle sezone onda ne može doći do izražaja. Ja bi da ostane jer se neće buniti što je na klupi a borben je i voli Liverpool, takvu zamjenu nećemo naći.
- AndyCarrol
- Kontakt:
Ja bih volio da Aqua ostane i msm da bi cinijo odlican tandem sa Gerrardom a Colea sto prije se rjesiti
rizo, adam je više oduzeo bodova nego što je osvojio za klub. samo se treba sjetiti dva šuta u jednom napadu kada je mogao dodati suarezu protiv stokea u četvrtom kolu i penal protiv wigana.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.