Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ma dajte ovaj altidore ima 400 kg, sreća nećemo ga gledat još dugo. ipak smo pobijedili ovaj sunderland šugavi
Vođa zna.
NE MOLIM TE
Arone Arone, nadam se da ces potrajat u ovakvom izdanju jos dugo godina, danas maestralno
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dajte ljudi sta vam je. Pa ManU uzima titule u 90+ minutama, ne oduseve uvijek igrom, pa su navijaci zadovoljni. Mi odigramo dosta dobro i vodimo 1:3 na gostovanju koje nam je tradicionalno jako tesko i opet imamo nesto da kritikujemo.
steta za ovog monreala sto sjedi na klupi, flamini se pokazao kao dobro pojacanje.. na kraju zasluzena pobjeda sreca da smo izdrzali onaj pritisak sunderlanda jer je utakmica mogla lako zavrsiti i u njihovu korist.. samo da se giroud nije nesto ozbiljnije povrijedio
što je šteta? eto odma može igrat u srijedu u LP, oba su strašni bekovi.
eno giroud hoda sad na kraju utakmice , valjda mu nije ništa
eno giroud hoda sad na kraju utakmice , valjda mu nije ništa
Vođa zna.
ljudi, 1. smo!!
Ma nije teza povreda smije se sad kad se pozdravljao sa Ozilom,cim je sam izasao nije to teza povredanedim1993 je napisao/la:nemoj molim te bit povrijeđen. molim te nemoj
SLOBODA NAVIJAČIMA
- frankqqqqq
- Kontakt:
Podero ih sam lik. U kakvoj je formi ovaj čovjek, nije normalno. Ne mogu da vjerujem da od onakvog odrona postade ovakva igračina, al lik radio pa nas pljuje sve sad, zvijerčuga.Artekkers @Artekkers 12s
Aaron Ramsey: 111 touches, 88 passes (92% accuracy), 7 tackles, 7 long balls, 3 shots, 2 brilliant goals.

iiii
dajviiing

ramsey opet bi trebo bit igrač utakmice, iako je Ozil isto blizu, Giroud takodje ništa lošiji, gol i asistencija auh

Vođa zna.
- Consigliere
- Kontakt:
Ocjena za Ozila za prvi nastup? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kakav je Mesut bio?
Znam da je imao asistenciju, no zanima me igra.

Znam da je imao asistenciju, no zanima me igra.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Odličan, fine kretnje imao, vraćao se po loptu nekoliko puta na centar da kreira napad, 2 još 100% šanse stvorio, imao jedan dobar šut izblokiran. Odlična partija, barem meni, samo bit će to još bolje dok se uigra sa ekipom i dok dobije malo mišića, nije lako igrat ovdje, nekoliko puta su ga otresli balvani iz Sunderlanda prelako 
I da, započeo je akciju kod trećeg gola

I da, započeo je akciju kod trećeg gola

Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 14 sep 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil pokazao svoju klasu ali opet džaba kad Arsenal ima Walcotta koji je u stanju 15 šansi 1 na 1 fulati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Najveca moguca, igrac utakmice bez obzira na Ramseyeve golove i Giroudov gol i asist, Ozil je dominirao i stvorio 3 cista zicera od cega je 2 promasio Walnut, da mu ej tu Ronaldo isti bi imao 2 gola a Ozil 3 asitencije ukupno. a osim asistencija oni pasovi koji lome odbranu kroz sredinu gdje se odma pravi visak a koje je radio tokom meca su fantasticni kao i kretanje, Ozil dominira.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 14 sep 2013, 18:07, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
da je volkot bio pribraniji i iskoristio šanse te mesut otišao na poluvrijeme sa 3 asistencije bila bi čista desetka, ovako po meni 8.5-9 /10 zbog malo slabijeg drugog poluvremena, al hvala vam do neba. Kako ste igrača pustili 
Mesut je bio fantastičan, čovjek koji definitivno pravi razliku na terenu, kroz bunker je proturio sigurno 3 4 lopte koje su remetile čitavu odbranu. Stvarno fantastičan momak kojem godi igra arsenala u potpunosti

Mesut je bio fantastičan, čovjek koji definitivno pravi razliku na terenu, kroz bunker je proturio sigurno 3 4 lopte koje su remetile čitavu odbranu. Stvarno fantastičan momak kojem godi igra arsenala u potpunosti
Vođa zna.
Za prvi nastup ako se uzme da je samo jedan ili dva treninga uradio (juce nije ni bio na treningu) i da je bio bolestan juce i onakve lopte cista 10!!!! Jos dok se on malo uklopi sa ekipom a tek cekamo njegvu igru sa Poldijem i Santijem!!!Consigliere je napisao/la:Ocjena za Ozila za prvi nastup?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
na goal.com 4.5 i ozilu i ramziju. u prevodu briljantno.
i prvi smo trenutno na tabeli, mogu nas prestić' čelzi i liverpool
i prvi smo trenutno na tabeli, mogu nas prestić' čelzi i liverpool

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.