Probao sam, pise stream is offline na oba linka?
Premijer liga BiH - aktuelno
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
dzeko11bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:20Probao sam, pise stream is offline na oba linka?
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Do tebe je, kod mene rade oba.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:20Probao sam, pise stream is offline na oba linka?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zvuk na Areni katastrofa. Moraš baš dosta pojačati ton da bi se čulo na tvu.
Inače, najbolje ti je da se registruješ na bet365 kladionicu, uplatiš 5 eura, odigraš 4.99 i ostaviš 1 cent na računu i onda imaš baš mnogo strimova, između ostalih i našu ligu, odnosno ono što ide na Arenasport. Važno je samo da balans nije 0, moraš imati nešto para na nalogu.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:20Probao sam, pise stream is offline na oba linka?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jedno dijete prestane trenirat fudbal čim Pantelić primi loptu
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Ide Zrinjskog, počeli zabijati igrači koji nikad nisu.
Zrinjsko vidno umoran, Velez to u ovom trenutku ne zna iskoristiti
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Izgleda kao faul nad Bajricem od strane jakovljevica prije nego je bekic opalio 

-
- Kontakt:
Zrinjski i ovu tekmu ništa posebno.
Loša tekma
Loša tekma
-
- Kontakt:
Zaista je sramotno da ovakvi igrači kao Jakovljević igraju ovu ligu , hrvački zahvati nek se Prijavi na MMA . Prošle kolo isto ovako nad Becom , sad nad Bajricem . Do kad će se popuštat ovim Beusovim pusikurcima ? Zato toliko puta prvaci i igrali Europu a nikad prošli nisu , razlog svima jasan .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Odron od utakmice, ne zna se ko je gori..
A ovaj sudija, nije mi jasno kako dobija derbije da sudi.
Mogao je čist crveni dati Hasanoviću nad Bilbijom, otvorenim đonom.
Barišić hrva se po terenu, još žuti nije dobio
Pola faulova ne vidi, a nikakve veze sa loptom nema, kao što on pokazuje.
A ovaj sudija, nije mi jasno kako dobija derbije da sudi.
Mogao je čist crveni dati Hasanoviću nad Bilbijom, otvorenim đonom.
Barišić hrva se po terenu, još žuti nije dobio
Pola faulova ne vidi, a nikakve veze sa loptom nema, kao što on pokazuje.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Joj samo znate da kmecite kao zdepi.opalaopala je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:57Zaista je sramotno da ovakvi igrači kao Jakovljević igraju ovu ligu , hrvački zahvati nek se Prijavi na MMA . Prošle kolo isto ovako nad Becom , sad nad Bajricem . Do kad će se popuštat ovim Beusovim pusikurcima ? Zato toliko puta prvaci i igrali Europu a nikad prošli nisu , razlog svima jasan .
- svrakino1921
- Kontakt:
Cist faulMostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:51Izgleda kao faul nad Bajricem od strane jakovljevica prije nego je bekic opalio![]()
Ovaj krkan sa bradom ga hrvackim zahvatom oborio
I nije igrac mogao izac u blok
Al to se ne vidi
A negdje se vidi da ga je lopta udarila u kuk a ne u ruku
Da sudija šteli nama mislim da nije, kod gola bilo obostrano povlačenje, realno ja bi sudio prekršaj, ali isto bi umjesto žutog pokazo crveni zbog starta nad Bilbijom, sad svak ima svoje viđenje.opalaopala je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:57Zaista je sramotno da ovakvi igrači kao Jakovljević igraju ovu ligu , hrvački zahvati nek se Prijavi na MMA . Prošle kolo isto ovako nad Becom , sad nad Bajricem . Do kad će se popuštat ovim Beusovim pusikurcima ? Zato toliko puta prvaci i igrali Europu a nikad prošli nisu , razlog svima jasan .

Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Jakovljevića i Hasanovića treba baciti u kavez da se biju do smrti
-
- Kontakt:
Obostrano čovjek ga sa ledja davi i obara ? Kako svaki put hoćete sve ljude ubjedit u nešto kao da ne gledamo istu utakmicu . Prošlu utakmicu ubjedjujete da nije ruka a sad ovo da nije faul . Kakav bolan crveni čist zuti karton , zašto crveni ? Koja pravila vi izmišljate , svaki faul nad Bilbijom je crveni ? A masakar od jakovljevica i Barišića je samo opomena ?Kugar430 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 18:01Da sudija šteli nama mislim da nije, kod gola bilo obostrano povlačenje, realno ja bi sudio prekršaj, ali isto bi umjesto žutog pokazo crveni zbog starta nad Bilbijom, sad svak ima svoje viđenje.opalaopala je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:57Zaista je sramotno da ovakvi igrači kao Jakovljević igraju ovu ligu , hrvački zahvati nek se Prijavi na MMA . Prošle kolo isto ovako nad Becom , sad nad Bajricem . Do kad će se popuštat ovim Beusovim pusikurcima ? Zato toliko puta prvaci i igrali Europu a nikad prošli nisu , razlog svima jasan .![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- svrakino1921
- Kontakt:
Otvoreni đon, podigo nogu??? Nije crveni? Ja sam reko da bi ja sudio prekršaj nisam reko da nije bio. A sad odo gledat drugo poluvrijeme.opalaopala je napisao/la: ↑12 okt 2022, 18:04Obostrano čovjek ga sa ledja davi i obara ? Kako svaki put hoćete sve ljude ubjedit u nešto kao da ne gledamo istu utakmicu . Prošlu utakmicu ubjedjujete da nije ruka a sad ovo da nije faul . Kakav bolan crveni čist zuti karton , zašto crveni ? Koja pravila vi izmišljate , svaki faul nad Bilbijom je crveni ? A masakar od jakovljevica i Barišića je samo opomena ?Kugar430 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 18:01Da sudija šteli nama mislim da nije, kod gola bilo obostrano povlačenje, realno ja bi sudio prekršaj, ali isto bi umjesto žutog pokazo crveni zbog starta nad Bilbijom, sad svak ima svoje viđenje.opalaopala je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:57Zaista je sramotno da ovakvi igrači kao Jakovljević igraju ovu ligu , hrvački zahvati nek se Prijavi na MMA . Prošle kolo isto ovako nad Becom , sad nad Bajricem . Do kad će se popuštat ovim Beusovim pusikurcima ? Zato toliko puta prvaci i igrali Europu a nikad prošli nisu , razlog svima jasan .![]()
Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.