FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovakva Barca nije ni druga najbolja ekipa na svijetu.
Strah me i pomisliti sta bi im jedna organizovana Borussija uradila.
Strah me i pomisliti sta bi im jedna organizovana Borussija uradila.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Šta nam je Villa kriv?mandraX je napisao/la:Villa cigane.
Neymar in, Pedro out.
Fabregas in, Xavi out.
Smoke Weed Everyday!
Šta radi ovaj Ćaća?
[quote="]EvoMene"Šta nam je Villa kriv?
[/quote]
Proslava gola. Cigan.
[quote="]EvoMene"Šta nam je Villa kriv?
[/quote]
Proslava gola. Cigan.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 22 avg 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sto cigan ? Svaka cast Villi - samo se pitam - hocel ama bas hocel ikada, hocel ikada onaj majmun bilo sta da odbrani da pomislimo da ima koristi od njega ? Sve ama bas sve mu ulazi u gol - kako ne bi ovako dobar volej. Bravo Villa. Nase je da igramo - Villa samo radi svoj poso.mandraX je napisao/la:Villa cigane.
Neymar in, Pedro out.
@111
nek smo se mi rijesili Yaye, Abidala, Keite.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 22 avg 2013, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
DesimaL je napisao/la:Messi van terena![]()
Povreda ili

Kakva ba povreda, bio je najlošiji na terenu.DesimaL je napisao/la:Messi van terena![]()
Povreda ili
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neka ga je izveo nema ga nigdje cijelo poluvrijeme 

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Jašta je nego cigan, mamu mu nabijem. Ne proslavlja se gol na onaj način protiv kluba čiji si dres do jučer nosio.
Ili vi stvarno mislite da ga ja nazivam ciganom zato jer je zabio gol? Bože sačuvaj.
Šta je moj Fabregas koji qrac, koliko se namještaš na taj jbni udarac.
Ili vi stvarno mislite da ga ja nazivam ciganom zato jer je zabio gol? Bože sačuvaj.
Šta je moj Fabregas koji qrac, koliko se namještaš na taj jbni udarac.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 22 avg 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nema zajebancije sa Babukom, jos je samo trebao i Alvesa sa Messijem.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nosio dres u klubu u kom su ga svi potcjenjivali. Pa čovjek je u trenutku kad je došao bio medju top 5 napadača na svijetu, a ovi u Barsi ga spustili na nivo kao da je amater.
Ove napade je patnja gledati, kako jalovo igramo, protok lopte užasno spor.
Ove napade je patnja gledati, kako jalovo igramo, protok lopte užasno spor.
Smoke Weed Everyday!
Nisam vidjeo proslavu. Ako se bas veselio onda je danas lagao da nece proslaviti gol ako ga postigne. Sve u svemu jos vode a Cesc prokocka izjednacenje u petercu. Ne znam sta je smiruje umjesto da samo ubaci u gol.mandraX je napisao/la:Jašta je nego cigan, mamu mu nabijem. Ne proslavlja se gol na onaj način protiv kluba čiji si dres do jučer nosio.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Do loma noge on je bio svetinja u Barci, nemoj da kenjaš.EvoMene je napisao/la:Nosio dres u klubu u kom su ga svi potcjenjivali. Pa čovjek je u trenutku kad je došao bio medju top 5 napadača na svijetu, a ovi u Barsi ga spustili na nivo kao da je amater.
Povreda je njega syebala, ne Barca.
Ja mislim da je on i sada klasa koje se nismo smjeli tako lako odreći.
Smoke Weed Everyday!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Baš me interesuje razlog zbog kojeg je izveden Messi, ili je baš u pitanju neka povreda koju ne znam kako je mogao zadobiti, ili je ovaj Tata retard?
Ovo prvo je malo vjerovatno.
Ovo prvo je malo vjerovatno.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Tata je rekao da ima pakt s Messiom o tome kako ce voditi njegove minute , nije bez njegovog pitanja.
Mozda steroidi popustaju
Mozda steroidi popustaju

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rekao je da uvijek proslavlja golove, i da ce ga proslaviti i protiv Barce. Ne znam sta si ti citao.bparena je napisao/la:Nisam vidjeo proslavu. Ako se bas veselio onda je danas lagao da nece proslaviti gol ako ga postigne. Sve u svemu jos vode a Cesc prokocka izjednacenje u petercu. Ne znam sta je smiruje umjesto da samo ubaci u gol.mandraX je napisao/la:Jašta je nego cigan, mamu mu nabijem. Ne proslavlja se gol na onaj način protiv kluba čiji si dres do jučer nosio.
Neka ga je izbacio, i treba tako.
Samo ne znam šta čeka sa Pedrom više, ubaci Tella, treba neko prodorniji na krilo...ili Neymar.
Alexis se barem trudi u drugom poluvremenu, trči, vraća se...
Samo ne znam šta čeka sa Pedrom više, ubaci Tella, treba neko prodorniji na krilo...ili Neymar.
Alexis se barem trudi u drugom poluvremenu, trči, vraća se...