Valjda si prespavaoTobeYarabi je napisao/la:zasto? sta se danas desilo??Osttribine je napisao/la:Gdje su nam pobjegulje sa ovog foruma, prosle sedmice su bili mnogo aktivni ovde, pojedini i u titulu vjerovali, najavljivali kantanje na derbiju itd.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Mole se navijači Željezničara da se oglase na ovoj temi. Mi evo izašli iz rupa
, a gdje ste vi
pa naravno ispod Sarajeva 
SRETAN BROJ - 1725
Prvo poluvijeme na Koševu tačno 8 navijača Čelika pratilo utakmicu. Na početku 2 poluvremena došao manji bus pa ih je bilo jedno 30-35. U 85 minuti krenuli put Zenice sa 4 gola u mreži.
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
nisam ba, nego ti ne znas da nista nije tacno dok zvanicna ne objavi. to sto ste vi vidjeli na tv da je zeljkan porazen ne znaci nista dok dospodin misimovic to ne potvrdi i da dozvolu da se objaviOsttribine je napisao/la:Valjda si prespavaoTobeYarabi je napisao/la:zasto? sta se danas desilo??Osttribine je napisao/la:Gdje su nam pobjegulje sa ovog foruma, prosle sedmice su bili mnogo aktivni ovde, pojedini i u titulu vjerovali, najavljivali kantanje na derbiju itd.
Tamam maleni očekivali početak dominacije kad padoše opet iza Sarajeva 
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj ih zakidati, 10 je bilo.pitic je napisao/la:Prvo poluvijeme na Koševu tačno 8 navijača Čelika pratilo utakmicu. Na početku 2 poluvremena došao manji bus pa ih je bilo jedno 30-35. U 85 minuti krenuli put Zenice sa 4 gola u mreži.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ih izbrojao 8. Neka mi halale ova dvojica su mi negdje promakla 
SRETAN BROJ - 1725
Po ustaljenoj proceduri, cetvrta.FrancescoTotti je napisao/la:Koja im je ovo godina bez trofeja jbt?
Kako je Misimovic tu oni "po već ustaljenoj proceduri” ne osvajaju nista, u 100-tinjak odigranih kola bili mozda 2-3 puta iznad Sarajeva itd.
Al, trafika je tu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Ja ih izbrojao 8. Neka mi halale ova dvojica su mi negdje promakla
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ali kada dođe mala grupica iz Zenice odmah ih se jedno petorica skinuše goli do pasa
Valjda da im koža osjeti hladnu Sarajevsku havu.
SRETAN BROJ - 1725
Imam osjećaj da će već sutra Misimovićeva agentura dati za javnost informaciju da je izabran izvođać radova za Istočnu tribinu.Lakoste je napisao/la:Po ustaljenoj proceduri, cetvrta.FrancescoTotti je napisao/la:Koja im je ovo godina bez trofeja jbt?
Kako je Misimovic tu oni "po već ustaljenoj proceduri” ne osvajaju nista, u 100-tinjak odigranih kola bili mozda 2-3 puta iznad Sarajeva itd.
Al, trafika je tu.
SRETAN BROJ - 1725
- IlProfessore
- Kontakt:
A koja je ovo vama godina bez pobjede na derbiju?FrancescoTotti je napisao/la:Koja im je ovo godina bez trofeja jbt?![]()
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Salčinović nakon što je Čelik primio 2 gol je jedno pola minute urlao na jednog igrača Čelika
ja kontao gledaj kada ga počne daviti sred Koševa 
SRETAN BROJ - 1725
Normalno da ces imati osjecaj kad voajerišeš po temama Želje i pratiš šta se pišepitic je napisao/la:
Imam osjećaj da će već sutra Misimovićeva agentura dati za javnost informaciju da je izabran izvođać radova za Istočnu tribinu.
I blago vašoj pitarskoj pameti kad imate potrebu zayebavati manijake što im je bježite 0 bodova na tabeli, dok Zrinjski pobježe svima na dvocifreni broj razlike i lagano odoše po još jednu titulu
Pitari se raskokodakali kao da su Zrinjski 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
saban kao pravi zenicaninn i vodja, ima 3 glave pa te je to mozda malo zbunilo kod brojanjaMortemHz je napisao/la:Nemoj ih zakidati, 10 je bilo.pitic je napisao/la:Prvo poluvijeme na Koševu tačno 8 navijača Čelika pratilo utakmicu. Na početku 2 poluvremena došao manji bus pa ih je bilo jedno 30-35. U 85 minuti krenuli put Zenice sa 4 gola u mreži.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sad će dvije godine. 24.11.14 inače godine kad smo bili prvaci.IlProfessore je napisao/la:A koja je ovo vama godina bez pobjede na derbiju?FrancescoTotti je napisao/la:Koja im je ovo godina bez trofeja jbt?![]()
A ti da odgovoriš?
- IlProfessore
- Kontakt:
Jedno mislim a drugo tipkam. Htio sam upitati za pobjedu na derbiju na vašem stadio... ups... Gradskom stadionu Koševo.jurisicduska je napisao/la:Sad će dvije godine. 24.11.14 inače godine kad smo bili prvaci.IlProfessore je napisao/la:A koja je ovo vama godina bez pobjede na derbiju?FrancescoTotti je napisao/la:Koja im je ovo godina bez trofeja jbt?![]()
A ti da odgovoriš?
Ne znam, ne bih ti znao tačno odgovoriti jer ne mogu uzeti sezonu koja se završila prije nekoliko mjeseci a ova je u punom jeku, polahko.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.