Upravu si, mislio sam da je Aqua .... Sretan i Downingu i Kuytu...IlPrincipino je napisao/la:ako misliš na Aquilania varaš se...![]()
Downingu je danas rodjendan i Kuytu...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Upravu si, mislio sam da je Aqua .... Sretan i Downingu i Kuytu...IlPrincipino je napisao/la:ako misliš na Aquilania varaš se...![]()
Downingu je danas rodjendan i Kuytu...
kontam ja tebe. bio je loš, ali fakat statistika može zavarati čovjeka. ovo je i pravi primjer toga.fera je napisao/la:đaba sve ako ne pocne trcati i boriti se. jer protiv toronta i slicnih on ima sve vrijeme ovog svijeta da posalje tacan pas dok ce u engleskoj ligi u onom tempu i pod presingom to biti mnogo teze.Carlo je napisao/la:Anfield Index @AnfieldIndex
Alberto Aquilani's pass accuracy was 97% Vs Toronto completing 33/34 passes yesterday. #fb
ja bi volio da se i on napokon razigra pa da se ne moramo brinuti kako ga se rijesiti. ja tu statistiku ne hebem previse ja odgledam utakmicu i vidim kako je ko igrao dok statistika vrlo lako moze zavarati ljude...
ne vidim ništa nekorektno u toj izjavi. tako misli svaki fudbaler o novim pojačanjima. nije on mislio da će se morati sjekirama udarati po treningu da bi izborio mjesto nego svojim radom, trudom i zalaganjem.Rolex312 je napisao/la:"I think the likes of Clint Dempsey won’t affect me massively. He is more of an attacking forward than I am. Joe Allen, he is an all around great player and he has done really well for Swansea. If he comes in, he is one of the ones that I’ve got to compete against.”
Spering izjavio.
ma ja mislim da je rolex ovo stavio jer se kao u toj izjavi spearing izlanuo da smo potpisali dempseya.Carlo je napisao/la:ne vidim ništa nekorektno u toj izjavi. tako misli svaki fudbaler o novim pojačanjima. nije on mislio da će se morati sjekirama udarati po treningu da bi izborio mjesto nego svojim radom, trudom i zalaganjem.Rolex312 je napisao/la:"I think the likes of Clint Dempsey won’t affect me massively. He is more of an attacking forward than I am. Joe Allen, he is an all around great player and he has done really well for Swansea. If he comes in, he is one of the ones that I’ve got to compete against.”
Spering izjavio.
izlanuo se je on i za Allana izgleda al vidjet cemo kako ce bit,al je jasno da Adam ide nismo mi ekipa za njega jer smo presli na tika-taku a on samo zna pas napravit dugacak,a svidja mi se ovo Dempsey-Adam ne bi izgubili nista,dobili bi mnogofera je napisao/la:ma ja mislim da je rolex ovo stavio jer se kao u toj izjavi spearing izlanuo da smo potpisali dempseya.Carlo je napisao/la:ne vidim ništa nekorektno u toj izjavi. tako misli svaki fudbaler o novim pojačanjima. nije on mislio da će se morati sjekirama udarati po treningu da bi izborio mjesto nego svojim radom, trudom i zalaganjem.Rolex312 je napisao/la:"I think the likes of Clint Dempsey won’t affect me massively. He is more of an attacking forward than I am. Joe Allen, he is an all around great player and he has done really well for Swansea. If he comes in, he is one of the ones that I’ve got to compete against.”
Spering izjavio.
svaka cast za link,ja sam mislio postaviti al sam zaboravio...samo dA JE bio goool
ma bice ih, ne brinemo se za toyoungredcomps je napisao/la:svaka cast za link,ja sam mislio postaviti al sam zaboravio...samo dA JE bio goool
Konačno dobar potez ljudi zaduženih za cjenkanje. 10m je, manje-više, objektivna cijena Joea, uzimajući u obzir današnje stanje u fudbalu.IlPrincipino je napisao/la:Liverpool are not willing to pay more than £10m for Joe Allen, Swansea would maybe have to accept that as he wants to leave. (TheTimes)
Da ali uzmi u obzir da nije bilo onih standardnih koji ce igrati protiv Rome i Tottenhama jer je sad dao priliku mladima da vidi na koga moze racunati....U sljedece dvije utakmice sumnjam da ce biti pored tiki-taka "Engleska" i u tu tiki-taku o kojoj BR govori nema dugih lopti pa tako ja mislim nema ni Adama...Tada ce u veznoj liniji zaigrati Gerrard i tiHenderson je napisao/la:Ne može se nijedan naš veznjak trenutno porediti sa Adamom, pa vi pričajte šta hoćete. To smo vidjeli prošle sezone do januara mjeseca kada se on povrijedio a glavnu rolu na sredini terena preuzeo Gerard, Shelvey i ostali. Sve je izgledalo dobro do povrede Lucasa i Adama.
Adam je napravio četiri velike greške: promašeni penal protiv Wigana, Cardiffa, crveni karton protiv Tottenhama i autogol protiv Blackburna. Ali je zato donio klubu 20 bodova.
Izgleda mnogi sinoć nisu primjetili da ono nije klasična tika taka, nego neka engleska. Dva vezna igrača kombinuju zajedno sa bekom i potom prebacuju stranu do trećeg veznog igrača koji automatski šalje dugu loptu na drugu stranu. U prvom poluvremenu su se dodavali Spearing, Aquilani i Enriqe, potom Aquilani šalje loptu do Adama koji dugim pasom traži Pacheca.
U drugom poluvremenu su se dodavali Flanagan, Shelvey i Suso koji je dugom loptom tražio Raheema.
Gdje si to procitao? U Madridu sigurno ne racunaju na njega, a pustili bi ga sigurno za manje pare, pa me zanima izvor.SGLS je napisao/la:Pročitah da smo i za Kaku zaintresovani, kao Mourinho ne računa na njega a cijena mu je 20M![]()
Jedna Liverpoolova stranica sa Balkana ... Neznam koliko je pouzdan izvorD10S je napisao/la:Gdje si to procitao? U Madridu sigurno ne racunaju na njega, a pustili bi ga sigurno za manje pare, pa me zanima izvor.SGLS je napisao/la:Pročitah da smo i za Kaku zaintresovani, kao Mourinho ne računa na njega a cijena mu je 20M![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.